Hiç geçmezmiş gibi düşündüğüm zamanlar geçti ve neredeyse 4. ay bitecek. İnsan bir an önce doğsun da istiyor ama doğum yapan bütün kadınlar hamileliği özlediklerini de itiraf ediyorlar. Son ay dışında tabii Bol ödem bol ağrılı.
Kızlar lansinoh tekli otomatik süt pompası 647 tl düşmüş bilginiz olsun ben alacaklarım listesine 915 tl yazmışım bi ara indirim olmuş 867 mi ne şimdi de 647 olmuş imkanınız varsa kaçırmayın ben aldım bu ay battık ama olsun
Genelde bende öyle denk geldim canım ama denk gelseydin sende severdin kesin diye düşünüyorum.
Direk zaten muayeneden önce bir sürü soru sordu bi sıkıntın şikayetin var mı işte kilo konuştu ne yiyip içmemem gerektiğini mesela salata mutlaka disardan yeme evde sınırsız ye sirkeli suya yatırıp vs. Gibi. Hani böyle anlatıyorda anlatıyor. Sonra ultrasona geçtik orda da baya bu midesi bu idrar torbası direk inip boşaltım yapıyor sıkıntı yok bu boyu kafası sana benziyor vs. Baya anlattı şükür.
Evet canım kendisi yapıyor bulunduğum yerde sanırım perinatolog yok, ilçede varsa vardır o da uzak yani
Eger kadin dogumcuya yaptirirsan onlar bi sıkıntı görürse yine perinatologa git diye yönlendiriyor sanırım bi kere hatayda denk gelmişti çünkü
Harikaaaaböyle indirimleri değerlendirince insan çok iyi hissediyor ya ben trendyolda almıştım aşkım baktım hala indirimli fiyatta almayanlar için henüz geç değil
Sahi orada da indirimler vardı dimi. Artık neyi araştırıp bulacağımızı şaşırdık.
eveett çok mutlu oluyorum hemdee :))
Biran önce aldığımız iyi oldu her geçen gün üzerine ekleyerek gidiyor herşey. Maaşlar kredi karına gidiyor direkt
Canım genelde evet perinatolog yapıyor detaylıyı ama mesela benim doktorum normal kadın doğum doktoru ve kendi yapacağını söyledi, hatta 13-17 ve 21. Haftalarda organlarına detaylı bakacakmış. 13’te yaptık daha 17. Haftayı yapamadık.
Yani bazen kendi doktorun da yapabiliyor, beni ki riskli bir durum görürsem yönlendiririm perinatolog riski gebeliklere bakar demişti.
Canım genelde evet perinatolog yapıyor detaylıyı ama mesela benim doktorum normal kadın doğum doktoru ve kendi yapacağını söyledi, hatta 13-17 ve 21. Haftalarda organlarına detaylı bakacakmış. 13’te yaptık daha 17. Haftayı yapamadık.
Yani bazen kendi doktorun da yapabiliyor, beni ki riskli bir durum görürsem yönlendiririm perinatolog riski gebeliklere bakar demişti.
Sahi orada da indirimler vardı dimi. Artık neyi araştırıp bulacağımızı şaşırdık.
eveett çok mutlu oluyorum hemdee :))
Biran önce aldığımız iyi oldu her geçen gün üzerine ekleyerek gidiyor herşey. Maaşlar kredi karına gidiyor direkt
Ay nasıl rahatladım bi bilsen ben bide özel eğitim öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorum işim içinde olduğum için ekstra tedirgindim çok şükür ki sonuçlar iyi çıktı Allah herkese nasip etsin sağlıklk hayırlı evlatlar
Ay nasıl rahatladım bi bilsen ben bide özel eğitim öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorum işim içinde olduğum için ekstra tedirgindim çok şükür ki sonuçlar iyi çıktı Allah herkese nasip etsin sağlıklk hayırlı evlatlar
Detaylıda usgden detaylı olarak tüm organlarına bakıyorlar; ama benim doktorum 13 ve 17. Haftada da bakacağını söylemişti canım. 13 te baktı 17 için bu hafta gideceğim.