2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben büyük düşünüyorum haha çünkü o zamanlar ışık hızıyla gelecek şurda 20ye ne kaldı yarıya yaklaştık
Hiç geçmezmiş gibi düşündüğüm zamanlar geçti ve neredeyse 4. ay bitecek. İnsan bir an önce doğsun da istiyor ama doğum yapan bütün kadınlar hamileliği özlediklerini de itiraf ediyorlar. Son ay dışında tabii Bol ödem bol ağrılı.

Detaylı ultrason için mi perinatologa gitmek gerekiyormuş dilos benim hiç haberim yok kaçıncı ayda yapılıyor

Harikaaaaböyle indirimleri değerlendirince insan çok iyi hissediyor ya ben trendyolda almıştım aşkım baktım hala indirimli fiyatta almayanlar için henüz geç değil
Sahi orada da indirimler vardı dimi. Artık neyi araştırıp bulacağımızı şaşırdık.
eveett çok mutlu oluyorum hemdee :))
Biran önce aldığımız iyi oldu her geçen gün üzerine ekleyerek gidiyor herşey. Maaşlar kredi karına gidiyor direkt

Detaylı ultrason için mi perinatologa gitmek gerekiyormuş dilos benim hiç haberim yok kaçıncı ayda yapılıyor
Canım genelde evet perinatolog yapıyor detaylıyı ama mesela benim doktorum normal kadın doğum doktoru ve kendi yapacağını söyledi, hatta 13-17 ve 21. Haftalarda organlarına detaylı bakacakmış. 13’te yaptık daha 17. Haftayı yapamadık.

Yani bazen kendi doktorun da yapabiliyor, beni ki riskli bir durum görürsem yönlendiririm perinatolog riski gebeliklere bakar demişti.

Çok teşekkür ederim canım ben gidince bir sorayım doktoruna

Sorma aşkım ya ne kadar kâr edersek o kadar iyi

Detaylıda sadece kan mı alınıyor?

Benim doktorum 20. Haftadan bakılıyor dedi 13 17 4lu test var diye biliyorum

Gözün Aydın şahane oranlar canım 10000 bin kadından daha düşük ihtimaller harika
Ay nasıl rahatladım bi bilsen ben bide özel eğitim öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorum işim içinde olduğum için ekstra tedirgindim çok şükür ki sonuçlar iyi çıktı Allah herkese nasip etsin sağlıklk hayırlı evlatlar

Ne kadar güzel bi mesleğin varmış
Amin canım benim rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Bizim için değil onlar için bu duam

Detaylıda sadece kan mı alınıyor?

Benim doktorum 20. Haftadan bakılıyor dedi 13 17 4lu test var diye biliyorum
Detaylıda usgden detaylı olarak tüm organlarına bakıyorlar; ama benim doktorum 13 ve 17. Haftada da bakacağını söylemişti canım. 13 te baktı 17 için bu hafta gideceğim.

Ben ikişi üçlü testlerim hiçbirini yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…