Sağol canım benim inşallah yani o kadar kötü oldum ki görene kadar kanım çekildi.
Of valla öyle doktor ev işlerinden bir şey olmaz lekelenme de çok mühim değil dedi. Kanama alanı filan da yokmuş. Ben zaten kullanıyordum fitil ve proluton iğneyi. Bugün 2. Yi yaptırmıştım hatta. Doktor sağlıklı gebelikse düşmez ileriki haftalarda rahim ağzı kısalığı yada başka bi hastalık geliştiyse biz yatış öneriyoruz, senin evde kendini sınırlamana çok gerek yok dedi. Zaten bu aşamada düşecekse sağlıksız bir bebektir vücut anlar biz ne yaparsak yapalım düşer dedi.
En cok etkileyen şey stres stres dedi hep. Stres rahim kasılması yaşatır vücut sonra kurtulmaya çalışır bebekten gibi seyler söyledi sen rahat ol dedi.
Ben negatifim eşim pozitifti. Kanda bunun testi varmış indirect coombs gibi bi şey, o da negatif çıkmıştı. Normalde kanama yaşamamış olsam 28. Haftada yaptıracaktım iğneyi. Ama kanama yaşadığım için şimdi yaptırmamı 28. Haftada tekrarlamamı söyledi
İnşallah canım yani bu nasıl bi psikoloji anlamadım. Çok kötüymüş Allah hepimizi sakınsın
3 gündür başım ağrıyordu hiç geçmemişti. Bugün öğlenden beri ne yemek ne su tüketmiştim. Doktora gittik duyduk
atışı vallahi baş ağrım kalmadı ya