2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ben tabi daha kanamalar başlamamış bi heves araştırdım bu kadını bulmuştum.
Yapmak nasip olmadı
Doktor ok derse sen bi bak ama
Sonrasında ne olur hiç bilmiyorsun ki canım :) Belki yapabilirsin ileride.
Bu kadına ben de baktım dün. Kendi kendimize mi yapmak mantıklı, bir eğitmenle mi ona karar veremiyorum.

Valla kim demiş öyle bilmiyorum ama tek bildiğim erkek çocuğu anneye aşırı düşkündür.
Nasıl ki kız çocuklarının babayla bağlarının daha farklı olduğu gibi.
Çevremde aksini hiç görmedim.
Kendi eşim dahil, halamın oğulları dahil, amcamın oğlu dahil. Çok örneğim var.
Hatta babaannemin 2 oğlu 1 kızı vardı. 2 oğlunun düşkünlüğünün 10 da biri halamda yoktu.
Kaldı ki babaannem halama daha çok ihtimam göstermesine rağmen böyleydi.
Bu durum biraz şans işi, kısmet işi.
Gelini bulup anneyi bırakan hayırsız evlatlar istisna. Onlara takılma.
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.

Benim de bir oğlum ve ikinci de erkek olursa aynı muamele ile karşılaşacağıma eminim ama umrumda mı asla değil sağlıklı olsun da cinsiyet in hiçbir önemi yok bence Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Evet acaba özler miyiz ki bu günleri uyumuyor karnımizda ne güzel akıllı akıllı duruyorlardi diye
Herkes özlendiğini söylüyor. Valla ilk zamanlar benim çok ilacım ve iğnem olduğu için stresliydim şu an keyifliyim.
İstediğimiz kadar uyuyoruz, istediğimizi istediğimiz zaman yiyoruz daha ne olsun. Doğum sonrası bütün sıralamayı minnoşlar belirleyecek.

Ahh bu insanlar... Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızı erkeği olmaz evladın Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin. Sağlıkla, ahlakla büyütmeyi nasip etsin. Benim de 3 kızım var millet takmış hadi inşallah erkektir bu diye. Erkek olsa bari cümlesinden gına geldi. Allahın nasibine söz söylenir mi? Bana emaneti büyütmektir benim görevim.
Duyma ve görme boyle insanlari. Ne erkek evlatlar var hayirli, ne kiz evlatlar nankor... Allah vicdanli, ahlakli buyutmeyi nasip etsin.

Biz istedik çünkü sadece kan alınıyor ve %99 doğru sonuç verdiği için yararlanmak istedik anneye ve bebeğe de bı zararı da yok yaşım da 37 olduğu için ikili testten daha mantıklı geldi
Ben de istedim ama doktorum gerek yok, önce ikiliye bakalım dedi. Benim de yaşım 37. Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?

Aynen öyle bende hep duyuyorum ozlediklerini o zaman artık burda dertlesiriz

gerçekten o kadar sinirleniyorum ki böyle insanlara.
hızımı alamadım bir sürü şey yazıp sildim. neyse.
insanlardaki bu hadsizliği aklım almıyor.
Rabbim önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. bizlere de onlara yetmeyi nasip etsin inşallah. Sen insanların huzurunu bozmasına izin verme.
Sonrasında ne olur hiç bilmiyorsun ki canım :) Belki yapabilirsin ileride.
Bu kadına ben de baktım dün. Kendi kendimize mi yapmak mantıklı, bir eğitmenle mi ona karar veremiyorum.
fırsatın vaktin varsa bence kesin bir kursa filan git ya. riskin yoksa eminim sürece çok faydası olur.

İnsanlar ne kadar boş ve sığ inanamıyorum ya

Ben de istedim ama doktorum gerek yok, önce ikiliye bakalım dedi. Benim de yaşım 37. Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?
11+2 de yaptırdık doktorum da tam tersi tavsiye ederim ama fiyatlardan dolayı herkese öneremiyorum dedi 13. Haftaya kadar yapılıyor sanırım maddi olarak imkan varsa çok güzel bı teknoloji bence ki zaten sonuç gelince gene ultasonda bakılacak ileri tetkikler istenebiliyo vs öyle tanı konacak bu da bı tarama testi aslında tanı değil

İnsanların lafı ağzına yıkayın çok ciddiyim önemli olan bebeğimin sağlığı yorumlarınizdan hoşlanmadim deyin . Millet o kadar dengesiz ki .
Bende ailemden birine ultrason fotoğrafı attım ay bunun burnu büyük olacak yazmış biri biri aaa ben birşeye benzetemedim maymun gibi anlamadım dedi çıldırttılar beni yemin ederim

Maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz

Burada çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan öyle insanlar gördüm ki, bu halsizliği yapanlar bu tarz yollardan geçmeyenler oluyor genelde.
Eskiden erkek evladı makbul gören insanlar şimdi tam tersini koz bebek için yapıyor. Hepsi aynı kafa bunların malesef.

Biz yolumuzda kimsenin ne dediğini takmadan yürümeye devam etmeliyiz

inanılmaz ya.
son yorumu yapanın mümkün değil iyi niyetli olduğuna beni kimse inandıramaz mesela. ancak 14 yaşında bi ergen çocuk filan olmalı he diyip geçmem için.
salt kıskançlık ya. insanların iki gram mutluluğu kıskanılıyor.

Allah böyle tatlı dertler versin arkadaşım.
Nedense herkes küçüklüklerinin çok özlendiğini de söylüyor.
Büyüdükçe dertleri büyüyor derler ya ondan sanırım ama güzel birşey büyümesi onunla birlikte insan gençliğine geri döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…