Sonrasında ne olur hiç bilmiyorsun ki canım :) Belki yapabilirsin ileride.
Ben tabi daha kanamalar başlamamış bi heves araştırdım bu kadını bulmuştum.
Yapmak nasip olmadı
Doktor ok derse sen bi bak ama
Evet acaba özler miyiz ki bu günleri uyumuyor karnımizda ne güzel akıllı akıllı duruyorlardi diyeO zamana çoook var rahat olup hamileliğin keyfini çıkaralım :)
Biz istedik çünkü sadece kan alınıyor ve %99 doğru sonuç verdiği için yararlanmak istedik anneye ve bebeğe de bı zararı da yok yaşım da 37 olduğu için ikili testten daha mantıklı geldiDoktorunuz mu istedi, siz mi yaptırmak istediniz?
Valla kim demiş öyle bilmiyorum ama tek bildiğim erkek çocuğu anneye aşırı düşkündür.Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
Benim de bir oğlum ve ikinci de erkek olursa aynı muamele ile karşılaşacağıma eminimSelam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
Herkes özlendiğini söylüyor. Valla ilk zamanlar benim çok ilacım ve iğnem olduğu için stresliydim şu an keyifliyim.Evet acaba özler miyiz ki bu günleri uyumuyor karnımizda ne güzel akıllı akıllı duruyorlardi diye
Ahh bu insanlar... Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızı erkeği olmaz evladın Rabbim sağlıklı, hayırlı olanı nasip etsin. Sağlıkla, ahlakla büyütmeyi nasip etsin. Benim de 3 kızım var millet takmış hadi inşallah erkektir bu diye. Erkek olsa bari cümlesinden gına geldi. Allahın nasibine söz söylenir mi? Bana emaneti büyütmektir benim görevim.Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
Ben de istedim ama doktorum gerek yok, önce ikiliye bakalım dedi. Benim de yaşım 37. Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?Biz istedik çünkü sadece kan alınıyor ve %99 doğru sonuç verdiği için yararlanmak istedik anneye ve bebeğe de bı zararı da yok yaşım da 37 olduğu için ikili testten daha mantıklı geldi
Aynen öyle bende hep duyuyorum ozledikleriniHerkes özlendiğini söylüyor. Valla ilk zamanlar benim çok ilacım ve iğnem olduğu için stresliydim şu an keyifliyim.
İstediğimiz kadar uyuyoruz, istediğimizi istediğimiz zaman yiyoruz daha ne olsun. Doğum sonrası bütün sıralamayı minnoşlar belirleyecek.
Çok teşekkür ederim canım. Dinlenince daha iyi oldum, ama kulaklarım çınlıyor. İnşallah geçer yarınaVücut direnciniz düşmüştür belki bir şey olmaz inşallah canım doktorun zaten kan değerlerine vs bakar takviye gerekirse verir. Kendine dikkat et
gerçekten o kadar sinirleniyorum ki böyle insanlara.Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
fırsatın vaktin varsa bence kesin bir kursa filan git ya. riskin yoksa eminim sürece çok faydası olur.Sonrasında ne olur hiç bilmiyorsun ki canım :) Belki yapabilirsin ileride.
Bu kadına ben de baktım dün. Kendi kendimize mi yapmak mantıklı, bir eğitmenle mi ona karar veremiyorum.
Allah böyle tatlı dertler versin arkadaşım.Aynen öyle bende hep duyuyorum ozlediklerinio zaman artık burda dertlesiriz
İnşallah canım sağolKorkma canim zaten bugun doktorunla gorusecekmissin. Muhtemelen aclik tokluk dengesizliginden tansiyonun oynamistir.
İnsanlar ne kadar boş ve sığ inanamıyorum yaSelam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
11+2 de yaptırdık doktorum da tam tersi tavsiye ederim ama fiyatlardan dolayı herkese öneremiyorum dedi 13. Haftaya kadar yapılıyor sanırım maddi olarak imkan varsa çok güzel bı teknoloji bence ki zaten sonuç gelince gene ultasonda bakılacak ileri tetkikler istenebiliyo vs öyle tanı konacak bu da bı tarama testi aslında tanı değilBen de istedim ama doktorum gerek yok, önce ikiliye bakalım dedi. Benim de yaşım 37. Kaçıncı haftanızda yaptırdınız?
İnsanların lafı ağzına yıkayın çok ciddiyim önemli olan bebeğimin sağlığı yorumlarınizdan hoşlanmadim deyin . Millet o kadar dengesiz ki .Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
Gitmek isterim ama bakalım fiyatlar nasıl uydurabilirsem bir şekline, kesinlikle istiyorum.fırsatın vaktin varsa bence kesin bir kursa filan git ya. riskin yoksa eminim sürece çok faydası olur.
Maşallah sağlıkla gelsin bebeğinizSelam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.
inanılmaz ya.İnsanların lafı ağzına yıkayın çok ciddiyim önemli olan bebeğimin sağlığı yorumlarınizdan hoşlanmadim deyin . Millet o kadar dengesiz ki .
Bende ailemden birine ultrason fotoğrafı attım ay bunun burnu büyük olacak yazmış biribiri aaa ben birşeye benzetemedim maymun gibi anlamadım dedi çıldırttılar beni yemin ederim
Büyüdükçe dertleri büyüyor derler ya ondan sanırım ama güzel birşey büyümesi onunla birlikte insan gençliğine geri dönerAllah böyle tatlı dertler versin arkadaşım.
Nedense herkes küçüklüklerinin çok özlendiğini de söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?