Bende böyle biliyordum canım ya 17+1 de ya da 18e girdiğimizde 5. Ay oluyor diye. Ama benim attığım gibi yazan yerlerde var doktor da bana 4. Aya gireceksin gibi bisey dedi
Ben de bazen öyle oluyorum sonra eşime bir daha sorunca içeride dinlemedin mi sen sorulanı diye şok oluyor adam.
Kafada binbir düşünceler olunca öyle oluyor arkadaşım :)
Kızlar çok korkuyorum, bugün uyandım, giyindim, işe giderken yolda baygınlık geçirdim, kollarım halen tutmuyor tansiyona baktı eczacı normal. Neden böyle olmuş olabilir. Müthiş bir halsizlik var, ayağa kalkamıyorum
Ben de bazen öyle oluyorum sonra eşime bir daha sorunca içeride dinlemedin mi sen sorulanı diye şok oluyor adam.
Kafada binbir düşünceler olunca öyle oluyor arkadaşım :)
Ben de bayramda Balıkesire gideceğim Konya'dan ama biz kendi aracımizla gideceğiz İnşallah. doktora sordum. Muayene de rahim ağzı filan kontrol etti. Gidebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.
Onu totel kabul ediyorlarmış. Bütün hamilelik sürecini 40 hafta olarak düşünüyorlarmış bir yerde okumustum aslında hamilelik 9 ay 10 gün değil 10 aylık bir süreç diye. İşte bizler de şöyle bii 20-25. Haftalarımıza gelelimde sonrası uğraşlarla gececek zaten hazırlıklar vs daha güzel olacak insallah
Onu totel kabul ediyorlarmış. Bütün hamilelik sürecini 40 hafta olarak düşünüyorlarmış bir yerde okumustum aslında hamilelik 9 ay 10 gün değil 10 aylık bir süreç diye. İşte bizler de şöyle bii 20-25. Haftalarımıza gelelimde sonrası uğraşlarla gececek zaten hazırlıklar vs daha güzel olacak insallah
Hiç bilmiyorum. Ama dün ilk kez bütün ayva, havuç, salatalık ve yoğurtlu çorba yedim. Önceki günler sadece simit yiyordum. Limon da çok tükettim. Bugün öğleden sonra doktor randevum olduğu için başka hastaneye de gitmedim
Öğleden sonra doktor randevum var, gidip söyleyeceğim. Aynen yemek yiyemiyorum ama dün ilk kez güzel yedim sayılır. Meyve, çorba, salata..Kusmadım da bunları. Çok ilginç
Canım çok geçmiş olsun. Çok normal bana olmadı ama bir arkadaşımın metroda kaç kere baygınlık geçirdiğine şahidim. Ani şeker düşüklüğü olabilir. Korkma olabilen bı durum. Çantanda tatlı tuzlu küçük atıştırmalıklar in olsun
Tam simit yiyordum, yarısını yedim kollarım düştü. O saatten beri yatıyorum, izin aldım. Halen kafamın içi çok ağır. Doktora gitseydim hayırlısıyla koronadan falan çok korkuyorum.
Hiç bilmiyorum. Ama dün ilk kez bütün ayva, havuç, salatalık ve yoğurtlu çorba yedim. Önceki günler sadece simit yiyordum. Limon da çok tükettim. Bugün öğleden sonra doktor randevum olduğu için başka hastaneye de gitmedim