2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım geçmiş olsun bi doktoruna görün istersen belki vitaminlerden demir düsüklügünden de olmuş olabilir

Ben de bazen öyle oluyorum sonra eşime bir daha sorunca içeride dinlemedin mi sen sorulanı diye şok oluyor adam.
Kafada binbir düşünceler olunca öyle oluyor arkadaşım :)
Aynen kesinlikle bir de gittiğim doktor çok konuşuyor hem dinleyip hem aklımdaki soruyu unutmayayım derken arada karışıyor

Hanımlar hesaplama son adet tarihine göre oldugi için iki hafta küçük aslında bebişler

Hanımlar hesaplama son adet tarihine göre oldugi için iki hafta küçük aslında bebişler

Onu totel kabul ediyorlarmış. Bütün hamilelik sürecini 40 hafta olarak düşünüyorlarmış bir yerde okumustum aslında hamilelik 9 ay 10 gün değil 10 aylık bir süreç diye. İşte bizler de şöyle bii 20-25. Haftalarımıza gelelimde sonrası uğraşlarla gececek zaten hazırlıklar vs daha güzel olacak insallah

Evet gerçekten ben geçen rüyamda doğum yaptığımı gordum kabus gibiydi. En korktuğum şey doğum önceden beri

Canim cok gecmis olsun, bulantidan yiyemedigin icin kan sekerin falan dusmus olabilir mi?
Hiç bilmiyorum. Ama dün ilk kez bütün ayva, havuç, salatalık ve yoğurtlu çorba yedim. Önceki günler sadece simit yiyordum. Limon da çok tükettim. Bugün öğleden sonra doktor randevum olduğu için başka hastaneye de gitmedim

Geçmiş olsun Allah korusun aç mı çıktın ki evden. sende yanlıs hatırlamıyorsam bulantıdan pek fazla yiyemiyordun demi. Doktorunla konustun mu
Öğleden sonra doktor randevum var, gidip söyleyeceğim. Aynen yemek yiyemiyorum ama dün ilk kez güzel yedim sayılır. Meyve, çorba, salata..Kusmadım da bunları. Çok ilginç

Tam simit yiyordum, yarısını yedim kollarım düştü. O saatten beri yatıyorum, izin aldım. Halen kafamın içi çok ağır. Doktora gitseydim hayırlısıyla koronadan falan çok korkuyorum.

Korkma canim zaten bugun doktorunla gorusecekmissin. Muhtemelen aclik tokluk dengesizliginden tansiyonun oynamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…