2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet gerçekten ben geçen rüyamda doğum yaptığımı gordum kabus gibiydi. En korktuğum şey doğum önceden beri

Yaa korkutma şimdiden kendinii. İnşallah kolay olacak her şey. Ben psikolojimi şu yönde iyi tutuyorum gerçekten çok çok zor ve korkunç bir şey olsa niye 2-3. çocuk doğursunlar kii. Rabbim kolaylığını veriyordur

Öğleden sonra doktor randevum var, gidip söyleyeceğim. Aynen yemek yiyemiyorum ama dün ilk kez güzel yedim sayılır. Meyve, çorba, salata..Kusmadım da bunları. Çok ilginç

Vücut direnciniz düşmüştür belki bir şey olmaz inşallah canım doktorun zaten kan değerlerine vs bakar takviye gerekirse verir. Kendine dikkat et

Doğru insan zaten unutuyormis herkes öyle diyor

Doğru insan zaten unutuyormis herkes öyle diyor

Ya sezeryan normal artık miniklerimiz nasıl gelmek istersee ben o direk gögsüme yatırdıkları anı hayal ediyorum şimdiden içim içime sığmıyoor geçen bir akraba doğum yaptı ziyarete gittik 2 günlük minik kucağıma verdiler kokusu minikliği nasıl güzel hissettirdi diyorum birde kendi bebeğimi kucağıma alsam nasıl bir duygudur kimbilir. Rabbim hepimize yaşatsın insallah bu duyguyu

Gerçekten bende özlüyorum şimdiden diyorum dogsa da bir an önce sevsem sarılsam içim rahatlasa

Kızlar saçlarınız dökülmeye başladı mı? Hamilelikte saç döküntüsü olurmuş ya. Acaba mevsim geçisinden mi yada hamilelikten mi çözemedim. Aşırı dökülüyor dökülmeyi azaltacak ne kullanabilirim bilgisi olan var mı

Benim 2 aydır dökülüyor. Aşağıdaki seti kullanıyorum çok iyi geldi. Tüp mideliler grubumuzda önerilmişti o dönem de çok dökülme yaşanıyor kullanan herkes memnun.

Eklentiler

• 2BBC4986-A84E-4D15-8500-B1AF02F8717B.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 45
Doktora gidince soracağım ama size de danışmak istedim, hamilelik yogasıyla alakalı ne düşünüyorsunuz?
Daha önceden çevresinde yapıp memnun kalan var mı?

Selam arkadaşlar dün ikinci bebeğimin de cinsiyetinin erkek olduğunu yazmıştım inanın şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde doğması oğluma arkadaş geliyor diye de sevindim inanın.Ama ikinci çocuğumun da oğlan olduğunu duyanlar aaa olsun ne yapalım diye tepki veriyorlar.Hatta her annenin bir kızı olmalı diye aptal saptal konuşanlar mı dersin oo senin işin zor ilerde yalnız kalacaksın gelini bulan seni unutur diyenlere kadar saçma sapan sözlere maruz kaldım eskiden oğlu olmayana eksik muamelesi yapılıyordu şimdi ise kızı olmayan anneye acıyarak bakılıyor benim gözümde ikisinin de bir farkı yok ikisi de çok acımasızca ve çirkin o kadar sinirleniyorum ki sizle de paylaşıp içimi dökmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…