Konustum doktorumla hareketleri hissediyorsan sorun yok gelmene gerek yok dedi haplara devam insallahKuzum geçmiş olsun biz ne desek Fayda etmez bir doktora görün için en iyi öyle rahat eder.
Bu lekelenmenin devamı şeklinde olabilir hiçbir şey olmama ihtimali de var şu anda telaşa kapılmadan bi muayene ol. Allahım bebeğini size bağışlasın inşallah
Benim 7 haftalık süreçte ara kanamalar harici aralıksız lekelenmem de olmuştu görmüşsündür mesajımı. Ama çok şükür bu günlere geldik. İlaçların da varmış tedbiri elden bırakma ama stresine korkularına yenik düşme sakın
Gelmene gerek yok dedi bebegin hareketlerini hissediyorum diyince insallah cabuk atlatiriz bu kabusu rabbim evlat acisi vermesin hic kimseyeİnşallah dua edelim sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Ara bakalım gel derse gidersin ama ilacın ve iğnen varmış zaten. düzenli kullan inşallah çabucak geçer.
Amin canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın lekelenmelerin.Konustum doktorumla hareketleri hissediyorsan sorun yok gelmene gerek yok dedi haplara devam insallahallahimdan tek dugam saglicakla bebegimi kucagima almak rabbim kimin ne sikintisi var ise sifa versin insallah bu kotu gunleri cabucak atlatalim saglikla gelsin bebeklerimiz
Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Amiiiin rabbim dugalarimizi kabul eylesin insallah yuzumuze baksin anneligi tattirsin kolay bir surec olsun bu kabus kanamalar lekelenmeler bitsin insallah yavrularimiza kavusalimAmin canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın lekelenmelerin.
İnşallah hepimiz sonuna kadar sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu süreci. vakitli sağlıklı bebeklerle taçlandırırız inşallah
Merhabalar, bence yaştan ötürü muhakkak yaptırın sadece kromozomal rahatsızlıklar için değil, organ anomalisi için de önemli bir test. Bazı (Allah korusun tabii) anormallikler detaylı ultrasonda görünmüyor.Teşekkür ederim. Senin ikili testin riskli mi çıktı canım? Haftalardır nifty konusunda kararsızım. Az riskli çıkmasına rağmen yaşımdan dolayı kafamı taktım. (37) çok kararsızım.
Bugün yaptıracağım. 6 ayı böyle geçirmektense giden para olsun. Hep tedirginim çünkü.Merhabalar, bence yaştan ötürü muhakkak yaptırın sadece kromozomal rahatsızlıklar için değil, organ anomalisi için de önemli bir test. Bazı (Allah korusun tabii) anormallikler detaylı ultrasonda görünmüyor.
Ayy hadi bakalım bizde cinsiyet bekliyoruz kıyafet için bebek arabamızı halası aldı beşiği babam aldı sağolsunlar hiçbirşeyimiz kalmadı sankiCinsiyet belli olmayınca kaldı benim eşim diyor yeter unisex aldıgımız artık cinsiyetine göre alalım diyeama bu diğer odadır beşiktir vs büyük parçaları hamile olduğumu öğrendiğim günden beri diyordum kurban bayramından sonra alcam diye kurban bayramını bekliyorum inşallah Rabbim o günlere sağlıkla kavuştursun o zaman başlıycam
İnstada iki tane kadın gördüm cinsiyet partisi yaptılar kızdı birkaç hafta sonra erkeğe döndüler vallaKızlar 14. haftada kız dedi. Pipi göremedi. Sizce değişir mi cinsiyetben kendimi alışverişe kaptırdım da bi korktum
Çok geçmiş olsun çok üzüldümMerhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Kaçıncı haftaydı acaba yaİnstada iki tane kadın gördüm cinsiyet partisi yaptılar kızdı birkaç hafta sonra erkeğe döndüler valla
Biri 12 haftalıktı ona zaten inanmamıştım ama diğeri 14tü parti yaptığında :)Kaçıncı haftaydı acaba yaay panik oldum. Doktorum değişmez dedi ama güvenemiyorum ki
Ayy hadi bakalım bizde cinsiyet bekliyoruz kıyafet için bebek arabamızı halası aldı beşiği babam aldı sağolsunlar hiçbirşeyimiz kalmadı sanki
Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Kizlar 4mayista kahverengi akintim olmustu doktora gittimde kanama alani yoktu bebek iyidi kalbi atiyordu igne hap falan verdi doktor 5.de hic bir sey yoktu 6da sabah biraz gormustum tuvalette sonraki gunler hic yoktu akinti hatta dun beyazdi akintim normale donmus diye dusundum bu sabah yine kahve rengi akintim geldi ne yapacagimi bilemiyorum artik tekrar doktora gitmelimiyim acaba yine mi kaybedicem bebegimi offf cok korkuyorum
Ayyy ben de 14 de öğrendimBiri 12 haftalıktı ona zaten inanmamıştım ama diğeri 14tü parti yaptığında :)
Benim de 1 hafta sonra kontrolüm inşallah değişmez çok alıştım benim herif gidip gelip kızım napıyo diye seviyo aramızı bile düzeltti kız fikri adamla meğer ne kız meraklısıymış :)Ayyy ben de 14 de öğrendimnifty e kaldık o zaman. Hadi hayırlısı
Hic bir sey demedi kanama alani yok zaten rahimde kese etrafinda hic bir yerde kanama alani yok kanamamda yok gerci kahverengi olmasi eski kan anlamina geliyor ama nereden geldigi muammaBunun kararını sen ve doktor verin canım. Doktorun ne diyor kanama sebebine haftan ilerlemiş cünkü
Hic bir sey demedi kanama alani yok zaten rahimde kese etrafinda hic bir yerde kanama alani yok kanamamda yok gerci kahverengi olmasi eski kan anlamina geliyor ama nereden geldigi muamma
Benim eşim de öyle kızımm diye bağrına basıyor göbeğimiBenim de 1 hafta sonra kontrolüm inşallah değişmez çok alıştım benim herif gidip gelip kızım napıyo diye seviyo aramızı bile düzeltti kız fikri adamla meğer ne kız meraklısıymış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?