2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Konustum doktorumla hareketleri hissediyorsan sorun yok gelmene gerek yok dedi haplara devam insallah allahimdan tek dugam saglicakla bebegimi kucagima almak rabbim kimin ne sikintisi var ise sifa versin insallah bu kotu gunleri cabucak atlatalim saglikla gelsin bebeklerimiz

İnşallah dua edelim sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Ara bakalım gel derse gidersin ama ilacın ve iğnen varmış zaten. düzenli kullan inşallah çabucak geçer.
Gelmene gerek yok dedi bebegin hareketlerini hissediyorum diyince insallah cabuk atlatiriz bu kabusu rabbim evlat acisi vermesin hic kimseye

Amin canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın lekelenmelerin.
İnşallah hepimiz sonuna kadar sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu süreci. vakitli sağlıklı bebeklerle taçlandırırız inşallah

Amin canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın lekelenmelerin.
İnşallah hepimiz sonuna kadar sağlıkla kolaylıkla atlatırız bu süreci. vakitli sağlıklı bebeklerle taçlandırırız inşallah
Amiiiin rabbim dugalarimizi kabul eylesin insallah yuzumuze baksin anneligi tattirsin kolay bir surec olsun bu kabus kanamalar lekelenmeler bitsin insallah yavrularimiza kavusalim

Teşekkür ederim. Senin ikili testin riskli mi çıktı canım? Haftalardır nifty konusunda kararsızım. Az riskli çıkmasına rağmen yaşımdan dolayı kafamı taktım. (37) çok kararsızım.
Merhabalar, bence yaştan ötürü muhakkak yaptırın sadece kromozomal rahatsızlıklar için değil, organ anomalisi için de önemli bir test. Bazı (Allah korusun tabii) anormallikler detaylı ultrasonda görünmüyor.

Bugün yaptıracağım. 6 ayı böyle geçirmektense giden para olsun. Hep tedirginim çünkü.

Ayy hadi bakalım bizde cinsiyet bekliyoruz kıyafet için bebek arabamızı halası aldı beşiği babam aldı sağolsunlar hiçbirşeyimiz kalmadı sanki

Ayy hadi bakalım bizde cinsiyet bekliyoruz kıyafet için bebek arabamızı halası aldı beşiği babam aldı sağolsunlar hiçbirşeyimiz kalmadı sanki

Ay çok şükür destek atan olunca daha güzel oluyor. Bizim de öyle bir kısmı benim ailem diğer kısmı eşimin ailesi yapacak. Biz sadece biberon emzik kıyafettir ihtiyacı onun dısında keyfimize kalan kısmı yapcaz. Yoksa bizi çok zorlardı

Bunun kararını sen ve doktor verin canım. Doktorun ne diyor kanama sebebine haftan ilerlemiş cünkü

Ayyy ben de 14 de öğrendim nifty e kaldık o zaman. Hadi hayırlısı
Benim de 1 hafta sonra kontrolüm inşallah değişmez çok alıştım benim herif gidip gelip kızım napıyo diye seviyo aramızı bile düzeltti kız fikri adamla meğer ne kız meraklısıymış :)

Bunun kararını sen ve doktor verin canım. Doktorun ne diyor kanama sebebine haftan ilerlemiş cünkü
Hic bir sey demedi kanama alani yok zaten rahimde kese etrafinda hic bir yerde kanama alani yok kanamamda yok gerci kahverengi olmasi eski kan anlamina geliyor ama nereden geldigi muamma

Hic bir sey demedi kanama alani yok zaten rahimde kese etrafinda hic bir yerde kanama alani yok kanamamda yok gerci kahverengi olmasi eski kan anlamina geliyor ama nereden geldigi muamma

Bunun kararını sen ver istersen doktora git tekrardan için rahat etsin. İyi olduğunu bilmek iyi hissettiriyor

Benim de 1 hafta sonra kontrolüm inşallah değişmez çok alıştım benim herif gidip gelip kızım napıyo diye seviyo aramızı bile düzeltti kız fikri adamla meğer ne kız meraklısıymış :)
Benim eşim de öyle kızımm diye bağrına basıyor göbeğimi ilk torun olduğu için annemi asla durduramıyorum her yer pembe doldu Allahım nolur değişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…