2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün kontrolümüz vardı doktor kesinlikle erkek dedi pipisini gösterdi zaten kerata hepimiz için sağlıkla kucağımiza almayı diliyorum. 2 li test sorunlu çıkmadigi için 3 ve 4 u gerek duymadıgini söyledi doktorum. Detaylıyi kendi yapacağını ancak fetal eko için Perintaloga yönlendirecegini söyledi. 1 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.

Sağlıkla gelsin Bebiş listeye ekledim oğluşunu

Radyasyon olayı en başından beri kafama çok takılan bir durum. Ben yazılımcıyım, o yüzden de hep bilgisayarlar, tabletler, telefonlar ve sunucularla iç içe çalışıyorum ya maalesef istesemde uzak duramıyorum.

selam kızlar bugün farklı bir doktora gittim 17+3 üz kafa çapı 17+5 karın çevresi 17+1 uyluk kemiği 16+5 çıktı. benim tüp bebek olduğu için günü tam belli bebeğin. böyle farklı farklı biri önde biri geride falan çıkması normal mi sizin nasıl çıkıyor? genel olarakta 17+5 e uyumlu dedi. uyluk kemiği baya geri çıkmış ona taktım da.

Evde uzak durmaya çalış canım ne kadar süre azaltırsak o kadar iyi. İşin sonuçta

Bende bu gebelik sürecinde 2 farklı doktor gittim ilk defa böyle bir ölçüm duydum canım

Benim de öyle çıkıyor. Suan en son gittigimde doktorun ölçüm kağıdına bakıyorum örneğin bir değer 16+5 çıkmış biri 16+1 biri 17+2 çıkmış. Yanlarında ne ölçüsü olduğu yazıyor da ben anlamadım tabiki. Ama genel olarak ortalama bir değer söylüyor doktor daha dogrusu cihaz genel bir değer hesaplıyor.

Kısaltmaların açılımına baktım şimdi uyluk kemiği FL olanmış ben 16+5 te gittiğimde 16+1 çıkmış. Yanında 14+5 ila 17+4 aralığı yazıyor. Doktor değerler yanlarında yazan aralıkta olduğu sürece sorun yok demişti bana. Kısacası kafaya takıp hiiiç stres olma bence normal bir durum

hissedeceğiz az kaldı insallah iyiler minik kuşlarımız da anaları biraz evhamlılar yoksa bebişler takmıyor bile bizii kesin diyorlardır aha gene ne oldu da evham yaptı bu kadın diye
O rahat hiç biseyi takmayan insanlardan olmayı isterdim diyorum bazen

Arkadaşlar damla şeklinde su gibi berrak akıntınız oluyor mu hiç? Akıntının geldiğini hissediyorum bakıyorum minik bir damla ıslak. Sonra hemen geçiyor. Amniyosentez yeni yapıldığı için endişelendim. Acaba idrar mı sızdırıyorum diye de düşünüyorum. Başına gelen var mı?

Bizim de her ölçümü farklı çıkıyor. İçiniz rahat olsun

anladım canım rahatladım valla çok sağol

Canım bende su gibi bir akıntıysa bende oluyor. Çok ayakta durdugum zaman va bildiğin su gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…