Biraz monotonluktan da sıkılmış olabilirsin canım, yürürken bi yere uğrayıp kahve içebilirsiniz ya da başka yere ugrayabilirsimiz
Ay sorma canım göbüş çıkmıyor derken birden şişti birazgaliba göbüşle karşılıcaz
Evet yarısı bitiyor bundan sonra da sıkıntı olmadan atlatırız hep birlikte insallah, bazen karnımda durdukça görmeyince koruyamıyormuşum gibi geliyor ama hep vesvese işte, keyfimiz hep yerinde olsun hepp bir de şu tekmeleri güzelce hissetsek
Evet o pıt pıtlar bebek oynaması oluyor.Bir de isten gelip yatinca karnimin altinda goz seyirmesi gibi bir sey hissediyorum bebegin hareketi boyle mi oluyor acaba yoksa yoruldum da yatinca kaslarim mi hareket ediyor heyecanlandim insallah bebegin hareketidir
Yok canım ben ikili yaptırmadım, direkt nifty yaptıracağım. İkili teste göre doğruluk oranı daha fazla diye onu yaptırma kararı aldık eşimle. Doktor da öneriyorsa yaptırmayı düşünebilirsin hem için de rahat etmiş olur boşu boşuna doğuma kadar endişe duymamış olursun.Teşekkür ederim. Senin ikili testin riskli mi çıktı canım? Haftalardır nifty konusunda kararsızım. Az riskli çıkmasına rağmen yaşımdan dolayı kafamı taktım. (37) çok kararsızım.
Merhaba benim 10 günde ciktiKızlar selamlar, umarım herkes iyidir :) kanama alanı için sizlere sormuştum içimi rahatlatmıştınızbugün kontrolde çok azaldığını söyledi doktor, dedikleriniz çıktı
sizlere başka bir sorum olacak :) nifty testi yaptıracağım invitae firmasına, burda da yaptıranların olduğunu gördüm. Yaptıranların kaç günde çıkmıştı acaba?
Teşekkür ederim cevabınız için :)İ
Merhaba benim 10 günde cikti
Canım çok üzüldümMerhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Çok üzüldüm geçmiş olsun size çok cennette bir melek oldu yavrunuz Allahim sabır versinGenetik testimizde temiz çıkmıştı, tamamen talihsizlik diyor doktor
Allah razı olsunÇok üzüldüm geçmiş olsun size çok cennette bir melek oldu yavrunuz Allahim sabır versin
Çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor.Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
İlk haftalarda bende de lekelenme oluyordu açık pembe renkte. 1 hafta sürmüştü ben doktora gitmemiştim 1 hafta sonunda gittiğimde doktor hemen gelmen gerekir böyle bir durumda demişti haftada bir iğne ve duphaston hap vermişti. Sana da iğne ve hap vermiş zaten. Korkma bence burada herkes yaşadı lekelenme. İçin rahat etsin bugün doktoruna git bence.Kizlar 4mayista kahverengi akintim olmustu doktora gittimde kanama alani yoktu bebek iyidi kalbi atiyordu igne hap falan verdi doktor 5.de hic bir sey yoktu 6da sabah biraz gormustum tuvalette sonraki gunler hic yoktu akinti hatta dun beyazdi akintim normale donmus diye dusundum bu sabah yine kahve rengi akintim geldi ne yapacagimi bilemiyorum artik tekrar doktora gitmelimiyim acaba yine mi kaybedicem bebegimi offf cok korkuyorum
Ah Allahım sabırlar versin. Kaybınız için çok üzgünüm.Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Bebegin hareketlerini hissediyorum son iki gebeligimdede yogun kanama yasamistim bu kez sadece acik kahve renkli bir akinti ama yinede beni korkutuyor tekrar tekrar ayni seyleri yasamaktan usandim takatim yok artik rabbim beni bu kez evlat acisiyla sinamasin diye duga ediyorum insallahİlk haftalarda bende de lekelenme oluyordu açık pembe renkte. 1 hafta sürmüştü ben doktora gitmemiştim 1 hafta sonunda gittiğimde doktor hemen gelmen gerekir böyle bir durumda demişti haftada bir iğne ve duphaston hap vermişti. Sana da iğne ve hap vermiş zaten. Korkma bence burada herkes yaşadı lekelenme. İçin rahat etsin bugün doktoruna git bence.
Kuzum geçmiş olsun biz ne desek Fayda etmez bir doktora görün için en iyi öyle rahat eder.Kizlar 4mayista kahverengi akintim olmustu doktora gittimde kanama alani yoktu bebek iyidi kalbi atiyordu igne hap falan verdi doktor 5.de hic bir sey yoktu 6da sabah biraz gormustum tuvalette sonraki gunler hic yoktu akinti hatta dun beyazdi akintim normale donmus diye dusundum bu sabah yine kahve rengi akintim geldi ne yapacagimi bilemiyorum artik tekrar doktora gitmelimiyim acaba yine mi kaybedicem bebegimi offf cok korkuyorum
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah rahmet eylesinMerhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
İnşallah dua edelim sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Ara bakalım gel derse gidersin ama ilacın ve iğnen varmış zaten. düzenli kullan inşallah çabucak geçer.Bebegin hareketlerini hissediyorum son iki gebeligimdede yogun kanama yasamistim bu kez sadece acik kahve renkli bir akinti ama yinede beni korkutuyor tekrar tekrar ayni seyleri yasamaktan usandim takatim yok artik rabbim beni bu kez evlat acisiyla sinamasin diye duga ediyorum insallahgecici bir seydir hasarsiz atlatiriz doktorumu araycam gel derse giderim yoksa evde bu dusunceler beni yiyip bitirecek
cok uzuldum canim .. Allah sabirlar versin ..Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?