2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

hissedeceğiz az kaldı insallah iyiler minik kuşlarımız da anaları biraz evhamlılar yoksa bebişler takmıyor bile bizii kesin diyorlardır aha gene ne oldu da evham yaptı bu kadın diye

Bir de isten gelip yatinca karnimin altinda goz seyirmesi gibi bir sey hissediyorum bebegin hareketi boyle mi oluyor acaba yoksa yoruldum da yatinca kaslarim mi hareket ediyor heyecanlandim insallah bebegin hareketidir
Evet o pıt pıtlar bebek oynaması oluyor. Bende de oluyor ara ara

Teşekkür ederim. Senin ikili testin riskli mi çıktı canım? Haftalardır nifty konusunda kararsızım. Az riskli çıkmasına rağmen yaşımdan dolayı kafamı taktım. (37) çok kararsızım.
Yok canım ben ikili yaptırmadım, direkt nifty yaptıracağım. İkili teste göre doğruluk oranı daha fazla diye onu yaptırma kararı aldık eşimle. Doktor da öneriyorsa yaptırmayı düşünebilirsin hem için de rahat etmiş olur boşu boşuna doğuma kadar endişe duymamış olursun.

İ
Merhaba benim 10 günde cikti

Kizlar 4mayista kahverengi akintim olmustu doktora gittimde kanama alani yoktu bebek iyidi kalbi atiyordu igne hap falan verdi doktor 5.de hic bir sey yoktu 6da sabah biraz gormustum tuvalette sonraki gunler hic yoktu akinti hatta dun beyazdi akintim normale donmus diye dusundum bu sabah yine kahve rengi akintim geldi ne yapacagimi bilemiyorum artik tekrar doktora gitmelimiyim acaba yine mi kaybedicem bebegimi offf cok korkuyorum

İlk haftalarda bende de lekelenme oluyordu açık pembe renkte. 1 hafta sürmüştü ben doktora gitmemiştim 1 hafta sonunda gittiğimde doktor hemen gelmen gerekir böyle bir durumda demişti haftada bir iğne ve duphaston hap vermişti. Sana da iğne ve hap vermiş zaten. Korkma bence burada herkes yaşadı lekelenme. İçin rahat etsin bugün doktoruna git bence.

Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Ah Allahım sabırlar versin. Kaybınız için çok üzgünüm.
Rabbim yeniden istediğiniz zaman sağlıklı devamlı bir gebelikle yüzünüzü güldürsün inşallah

Bebegin hareketlerini hissediyorum son iki gebeligimdede yogun kanama yasamistim bu kez sadece acik kahve renkli bir akinti ama yinede beni korkutuyor tekrar tekrar ayni seyleri yasamaktan usandim takatim yok artik rabbim beni bu kez evlat acisiyla sinamasin diye duga ediyorum insallah gecici bir seydir hasarsiz atlatiriz doktorumu araycam gel derse giderim yoksa evde bu dusunceler beni yiyip bitirecek

Kuzum geçmiş olsun biz ne desek Fayda etmez bir doktora görün için en iyi öyle rahat eder.
Bu lekelenmenin devamı şeklinde olabilir hiçbir şey olmama ihtimali de var şu anda telaşa kapılmadan bi muayene ol. Allahım bebeğini size bağışlasın inşallah

Benim 7 haftalık süreçte ara kanamalar harici aralıksız lekelenmem de olmuştu görmüşsündür mesajımı. Ama çok şükür bu günlere geldik. İlaçların da varmış tedbiri elden bırakma ama stresine korkularına yenik düşme sakın

Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin
İnşallah en yakın zamanda Allah yeni bir bebekle senin yüzünü güldürsün.

İnşallah dua edelim sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Ara bakalım gel derse gidersin ama ilacın ve iğnen varmış zaten. düzenli kullan inşallah çabucak geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…