2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam
Ben almak istiyorum da , arkadasimin da kizi var 5 yasina girdi , onun 4 koca kutu kiyafetleri duruyor. Bende zamaninda heycanlanip cok fazla sey almistim ona. resmen kendime yatirim yapmisimonce bir onlara bakicam ondan sonra geri kalan eksikleri alacagim

Merhaba aranızda antidepresan kullanan varmı acaba 16 haftalık hamileyim okb hastasıyım doktorum ilaç yazdı ama korkuyorum yaşayan varsa fikir almak istedim

Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam

Cinsiyet belli olmayınca kaldı benim eşim diyor yeter unisex aldıgımız artık cinsiyetine göre alalım diye ama bu diğer odadır beşiktir vs büyük parçaları hamile olduğumu öğrendiğim günden beri diyordum kurban bayramından sonra alcam diye kurban bayramını bekliyorum inşallah Rabbim o günlere sağlıkla kavuştursun o zaman başlıycam

Akşamları işte bir gün benim ailem bir gün eşimin ailesine gidiyoruz. Birde yürüyüşleri gündüz kendim yapıyordum onunda akşamlara aldım eşimle birlikte yapıyorum daha iyi oluyor
Biraz monotonluktan da sıkılmış olabilirsin canım, yürürken bi yere uğrayıp kahve içebilirsiniz ya da başka yere ugrayabilirsimiz
Ay sorma canım göbüş çıkmıyor derken birden şişti biraz galiba göbüşle karşılıcaz
Evet yarısı bitiyor bundan sonra da sıkıntı olmadan atlatırız hep birlikte insallah, bazen karnımda durdukça görmeyince koruyamıyormuşum gibi geliyor ama hep vesvese işte, keyfimiz hep yerinde olsun hepp bir de şu tekmeleri güzelce hissetsek

Doktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.
Tek yaptığım limonlu çay içmek ve meyve yemek.
Evet ben korona olduğumda sormuştum hatta eczaneden alırken hamileler kullanıyor mu diye eşim de sormuş, ama burdaki doktora sormadım telefon varsa msj olarak falan sorabilirsin şimdi yanlış bisey demiş olmayayım

Birbasak kuzu nerelerdesin göremiyorum seni bu ara? Yolunda mı her şey?
Buralardayım bebeğim, hiç es vermeyen ağrılar ve bunun verdiği endişe dışında iyiyim çok şükür. Umarım her şey yolundadır çünkü bu hafta tam 1 ay olacak minnakı görmeyeli.

Sen nasılsııın? Nasıl gidiyor?

O kadar oldu mu canım? E bu hafta gidersin o zaman artık.. yolundadır yolundadır, Hisar Ege de başlamıştım hem değil mi?

Ben de bu hata gideceğim detaylı ultrasonum var, açtım karnımı bebiş hareket etsin diye bekliyorum

Geçen ayın 15’inde gitmiştim. Önümüzdeki pazartesi 1 ayı tamamlayıp gideceğiz.

Hisar Ege derken bebeğim?

Detaylım da ay sonunda. Hangi gün gidiyorsun? Hayırlı haberlerle gel yanımıza.

Ben de dün kendisine trip attım, iki gün tıklattın gittin diye, dün gece dürttü durdu güldürdü anasının yüzünü güzel oğlum.

Baktığında görünüyor mu hareketleriiii?

Hissetmeye başlamıştın değil mi yazmaya çalışırken nasıl Hisar Ege yazmış olabilirimsnshhwgq

Ege koymayı düşünüyorduk bebeğin ismini artık bu da allahım bize bir işareti olsa gerek :)

Yok kuzum dışardan gözükmüyor zaten ben de 3-5 gündür hissedebiliyorum. Siz şanslısınız erkenden hissetmeye başladınız benim plesantam ön duvardaymış ben 20. Haftada ancak hissedebildim.

Benim de perşembe günü 3 hafta olacak tam o bile çok uzun geldi.
Ptesi hiç geciktirmeden koş git yavruna

Merhaba aranızda antidepresan kullanan varmı acaba 16 haftalık hamileyim okb hastasıyım doktorum ilaç yazdı ama korkuyorum yaşayan varsa fikir almak istedim
Ben de anksiyete hastasıyım. Henüz ilaç kullanmaya gerek duymadım. 2 yıl oluyor ilacı bırakalı. Ama şöyle düşün ben bulantı için günde 3 tane ilaç alıyorum. Hamileyken kullanılabilen antidepresanlar da var. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Anne mutlu olunca bebeğine de yansıyacaktır

Gözün aydın canım. İnvitae ücret için ne kadar dedi? Bir de yurt dışına mı gidiyor test?

Ahaahhah hastane adı sandım.

Ege güzel isim, benim minnak kuzenin ismi.

Bende de hiç göbek yok yağ falan, kızlar bunlardan bahsediyordu belki o yüzden erken hissetmişimdir bebeğim, neyseki daha fazla bekletmemiş seni hissettikçe bir nebze rahatlıyor insan, çok keyiflii.

Sen haftada bir gidiyordun, çok zor gelir üç hafta.

Geciktiremem daha fazlaaa, detaylı da kontrolden iki hafta sonra, o iyi oldu.

Merhaba erkeklerde yanılma payı yok denecek kadar az oluyor ama kızlarda yanılma payı olabiliyor. Detaylı ultrasonda netleşir. Bence alışveriş için acele etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…