Ben almak istiyorum da , arkadasimin da kizi var 5 yasina girdi , onun 4 koca kutu kiyafetleri duruyor. Bende zamaninda heycanlanip cok fazla sey almistim ona. resmen kendime yatirim yapmisimBu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam
Tamam canım inan bu dönemde korkar olduk o sakıncalı bu sakıncalı diye diye.
Çok geçmiş olsun.
Bu ara alışveriş yapan pek yok heralde :) benim de elim hep geri gidiyor bazen bakıyorum sonra daha erken diyorum sanırım 30dan önce alamıcam
Biraz monotonluktan da sıkılmış olabilirsin canım, yürürken bi yere uğrayıp kahve içebilirsiniz ya da başka yere ugrayabilirsimizAkşamları işte bir gün benim ailem bir gün eşimin ailesine gidiyoruz. Birde yürüyüşleri gündüz kendim yapıyordum onunda akşamlara aldım eşimle birlikte yapıyorum daha iyi oluyor
Ay sorma canım göbüş çıkmıyor derken birden şişti birazCanını sıkma sen genede laf söyleyemesen bile takmamak bile en güzel cevap aslında. Ay bir kere konuşmuştuk ya seninle babasını büyümüş göbüşle karşılayacaktınız o zamana bile az kaldıı 1 ay filan yaklaşıkresmen hamileliğin yarısını bitiriyorsun bizlerinde yarısını bitirmeye az kaldı
Evet ben korona olduğumda sormuştum hatta eczaneden alırken hamileler kullanıyor mu diye eşim de sormuş, ama burdaki doktora sormadım telefon varsa msj olarak falan sorabilirsin şimdi yanlış bisey demiş olmayayımDoktor suda eriyen vitaminleri içebilirsiniz dedi mi peki? Sorun olur diye hiçbir takviye kullanmıyorum.
Tek yaptığım limonlu çay içmek ve meyve yemek.
Kesin oluyormuş ben baktırmadım amafetal dna testinde çıkan cinsiyet lesin sonuçtur dimi kızlar ?
kesin ama velev ki yanlis oldu. donlarina kadar alirsiniz dava etseniz.fetal dna testinde çıkan cinsiyet lesin sonuçtur dimi kızlar ?
Buralardayım bebeğim, hiç es vermeyen ağrılar ve bunun verdiği endişe dışında iyiyim çok şükür.Birbasak kuzu nerelerdesin göremiyorum seni bu ara? Yolunda mı her şey?
O kadar oldu mu canım? E bu hafta gidersin o zaman artık..Buralardayım bebeğim, hiç es vermeyen ağrılar ve bunun verdiği endişe dışında iyiyim çok şükür.Umarım her şey yolundadır çünkü bu hafta tam 1 ay olacak minnakı görmeyeli.
Sen nasılsııın? Nasıl gidiyor?
Geçen ayın 15’inde gitmiştim.O kadar oldu mu canım? E bu hafta gidersin o zaman artık..yolundadır yolundadır, Hisar Ege de başlamıştım hem değil mi?
Ben de bu hata gideceğim detaylı ultrasonum var, açtım karnımı bebiş hareket etsin diye bekliyorum
Hissetmeye başlamıştın değil mi yazmaya çalışırken nasıl Hisar Ege yazmış olabilirimsnshhwgqGeçen ayın 15’inde gitmiştim.Önümüzdeki pazartesi 1 ayı tamamlayıp gideceğiz.
Hisar Ege derken bebeğim?
Detaylım da ay sonunda. Hangi gün gidiyorsun? Hayırlı haberlerle gel yanımıza.
Ben de dün kendisine trip attım, iki gün tıklattın gittin diye, dün gece dürttü durdu güldürdü anasının yüzünü güzel oğlum.
Baktığında görünüyor mu hareketleriiii?
Ben de anksiyete hastasıyım. Henüz ilaç kullanmaya gerek duymadım. 2 yıl oluyor ilacı bırakalı. Ama şöyle düşün ben bulantı için günde 3 tane ilaç alıyorum. Hamileyken kullanılabilen antidepresanlar da var. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Anne mutlu olunca bebeğine de yansıyacaktırMerhaba aranızda antidepresan kullanan varmı acaba 16 haftalık hamileyim okb hastasıyım doktorum ilaç yazdı ama korkuyorum yaşayan varsa fikir almak istedim
Gözün aydın canım. İnvitae ücret için ne kadar dedi? Bir de yurt dışına mı gidiyor test?Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir :) kanama alanı için sizlere sormuştum içimi rahatlatmıştınızbugün kontrolde çok azaldığını söyledi doktor, dedikleriniz çıktı
sizlere başka bir sorum olacak :) nifty testi yaptıracağım invitae firmasına, burda da yaptıranların olduğunu gördüm. Yaptıranların kaç günde çıkmıştı acaba?
Sağ ol canım :) evet amerikaya gidiyor, 5200 dediGözün aydın canım. İnvitae ücret için ne kadar dedi? Bir de yurt dışına mı gidiyor test?
Teşekkür ederim. Senin ikili testin riskli mi çıktı canım? Haftalardır nifty konusunda kararsızım. Az riskli çıkmasına rağmen yaşımdan dolayı kafamı taktım. (37) çok kararsızım.Sağ ol canım :) evet amerikaya gidiyor, 5200 dedi
Ahaahhah hastane adı sandım.Hissetmeye başlamıştın değil mi yazmaya çalışırken nasıl Hisar Ege yazmış olabilirimsnshhwgq
Ege koymayı düşünüyorduk bebeğin ismini artık bu da allahım bize bir işareti olsa gerek :)
Yok kuzum dışardan gözükmüyor zaten ben de 3-5 gündür hissedebiliyorum. Siz şanslısınız erkenden hissetmeye başladınız benim plesantam ön duvardaymış ben 20. Haftada ancak hissedebildim.
Benim de perşembe günü 3 hafta olacak tam o bile çok uzun geldi.
Ptesi hiç geciktirmeden koş git yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?