2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ayy maşallah ona ne kadar güzel evet kız. belki de ben ayırt edemiyorum ilk zamanlar bağırsak hareketiyle karıştırılıyormuş sanırım ondan olabilir. dün doktor da artık hissetmeye başlamışsınızdır dedi daha hissetmiyorum diyince bi 15 20 güne başlarsınız dedi bekliyorum.

Evet ilk başta hissettiğimde bende bi şaşırdım. Sonra gün içerisinde tık tık karnım seğirince anladım. Bağırsak hareketinden şu şekilde ayırt ediyorum ben. Bağırsaklarımız biraz daha yukarıda oluyor. Bebiş hareketi ise tam rahmin üzerinde oluyor. Zaten 20. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş normal bir durummuş.
İnşallah siz de hissedersiniz çok güzel bir his

Yaptırmayı düşünmüyorum durup dururken saf glikoz içmeyi doğal bulmuyorum ani şeker yükselmesi yaşamak içime sinmiyor belli haftadan sonra kendimi kısıtlıyorum zaten eşimin cihazı var açlık tokluk bakarım

Sen benden 1 hafta öndesin bende 19 net olmaz diye bende 20. De gideyim diyorum bende 23 mayıs gidicem inşallah işte o hafta 20 oluyorum ben.

Tahmin ettim 500 600 civarı diye benim devlette doktorum yok mecbur özelde yaptiricam artık

Aynı günlere denk gelmiş hemen hemen kontrollerimiz. 19-23. haftalar arası yaptırabilirsin demişti gebe okulundaki ebe. O haftalar daha iyi olur tabi. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız buradan :)
Bende randevu bulamasaydım mecbur özele gidicektim. Artık nereden kurtarabilirsek diye araştırmaktan göbeğim çatladı vallahi. Ama sağlıkları yerinde olsun yeter

Kizlar sonunda bir guzel haberim var yaptirmis oldugum fetal genetik testi temiz cikti hic risk yok allahima bin sukur darisi butun anne adaylarinin basina insallah saglikli vakitli dogumlar yapip evlatlarimiza kavusucaz
Kizlar sonunda bir guzel haberim var yaptirmis oldugum fetal genetik testi temiz cikti hic risk yok allahima bin sukur darisi butun anne adaylarinin basina insallah saglikli vakitli dogumlar yapip evlatlarimiza kavusucaz

Gözünüzaydın kaç günde sonuç çıktı

Merhaba kızlar benim bugün 15+0 oldu bebişim, ben 70 kg ile başladım şu anda 71 kiloyum normal yiyorum ama kilo almadım acaba bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olur mu

Doktordan çıktım Kız bebiş geliyor O kadar büyümüş ki görünce inanamadım. Bakar mısınız ultrasonda kocaman 4lü testim düşük risk çıktı. Çok şükür
Oiiyyyyy maşallah
Gözünüz Aydın canım sağlıkları daim olsun inşallah

Bayram seyran derken herkesin yoğun geçtş o haftalar. Bende iyiyim bakalım doktor randevuma var daha 20 mayısta eşim izin alabildi o güne gitcem artık cinsiyet söyler sanırım bizede

Merhaba kızlar benim bugün 15+0 oldu bebişim, ben 70 kg ile başladım şu anda 71 kiloyum normal yiyorum ama kilo almadım acaba bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olur mu

Çok kilo alıyoruz demek bebek sağlıklı demek değil doktorlar da bunu bastıra bastıra söylüyor zaten asıl kiloyu 4-5. Aylar itibariyle alım başlıyor hatta son ayda bebek kilo alıp kendi veren bile varmış. Ben kiloluyum 3 haftatır listeye uygun besleniyorum 4 kiloya yakın verdim ve doktorum bunu destekliyor. Her muayanede de söylüyor senin çok yemen kilo alman cocuk sağlıklı demek değildir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…