- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
ayy maşallah ona ne kadar güzelMaşallah ona annesi. Kızdı galiba sizin bebiş yanlış hatırlamıyorsam. Nazlı olacak azıcık demekki. Benimde karnım epey bir çıktı. 17. haftadan beri gün içerisinde kıpırtılarla ben buradayım diyor. Hatta son günlerde epey sıklaştı. Genelde hareketsiz olduğum zamanlarda daha net hissediyorum, ya da yemekten sonra coşuyor. Alt karnımda Pıtpıt ediyor :)
Evet ilk başta hissettiğimde bende bi şaşırdım. Sonra gün içerisinde tık tık karnım seğirince anladım. Bağırsak hareketinden şu şekilde ayırt ediyorum ben. Bağırsaklarımız biraz daha yukarıda oluyor. Bebiş hareketi ise tam rahmin üzerinde oluyor. Zaten 20. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş normal bir durummuş.ayy maşallah ona ne kadar güzelevet kız. belki de ben ayırt edemiyorum ilk zamanlar bağırsak hareketiyle karıştırılıyormuş sanırım ondan olabilir. dün doktor da artık hissetmeye başlamışsınızdır dedi daha hissetmiyorum diyince bi 15 20 güne başlarsınız dedi bekliyorum.
Yaptırmayı düşünmüyorum durup dururken saf glikoz içmeyi doğal bulmuyorum ani şeker yükselmesi yaşamak içime sinmiyor belli haftadan sonra kendimi kısıtlıyorum zaten eşimin cihazı var açlık tokluk bakarımKızlar şeker yükleme testi hakkında ne düşünüyorsunuz. Daha bizim haftamıza var, 24. haftada yapılıyormuş sanırım ama merak ettim. Çevremde bazı arkadaşlar gerek görüp yaptırmadığını söylüyorlar ve zararlı diyenler de oldu. Ne gibi faydası yada zararı var, Fırsatı olup araştırma yapan oldu mu?
Benim de pek içime sinmiyor o yüzden kararsız kaldımYaptırmayı düşünmüyorum durup dururken saf glikoz içmeyi doğal bulmuyorum ani şeker yükselmesi yaşamak içime sinmiyor belli haftadan sonra kendimi kısıtlıyorum zaten eşimin cihazı var açlık tokluk bakarım
Sen benden 1 hafta öndesin bende 19 net olmaz diye bende 20. De gideyim diyorum bende 23 mayıs gidicem inşallah işte o hafta 20 oluyorum ben.19 da gidilebiliyormuş bende baştan 19. haftaya almıştım randevumu ama o haftalarda daha pek net görülebilmiyormuş organları, tekrar çağırdıkları oluyor vs. diye okuyunca iptal edip 21. haftaya aldım. Bizim burada bir tane perinatolog varmış özelde 600 lira dedi. Fiyatlar değişiklik gösterebiliyor şehirlere göre.Ancak devletteki doktorumdan rica edip perinatolojiye yeşil liste açtırıp şehir hastanesinden randevu aldım ben. Günümüze de az kaldı 25 Mayısta gideceğim inşallah.
Bende bende göbek cıktı baya ,Benim minişim dışardan kendini baya belli ediyor ama ben hala hissetmiyorum
Araştır canm canan karatayi dinle ben istemiyorum kararszsan araştır emin olursunBenim de pek içime sinmiyor o yüzden kararsız kaldım
Aynı günlere denk gelmiş hemen hemen kontrollerimiz. 19-23. haftalar arası yaptırabilirsin demişti gebe okulundaki ebe. O haftalar daha iyi olur tabi. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız buradan :)Sen benden 1 hafta öndesin bende 19 net olmaz diye bende 20. De gideyim diyorum bende 23 mayıs gidicem inşallah işte o hafta 20 oluyorum ben.
Tahmin ettim 500 600 civarı diye benim devlette doktorum yok mecbur özelde yaptiricam artık
Tamam biraz daha geniş bi zamanımda detaylı bir şekilde araştırayım bu konuyuAraştır canm canan karatayi dinle ben istemiyorum kararszsan araştır emin olursun
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahGunaydin kizlar, cinsiyetimiz belli oldu
Minik bir prenses geliyor
Kizlar sonunda bir guzel haberim var yaptirmis oldugum fetal genetik testi temiz cikti hic risk yokallahima bin sukur darisi butun anne adaylarinin basina insallah saglikli vakitli dogumlar yapip evlatlarimiza kavusucaz
Kizlar sonunda bir guzel haberim var yaptirmis oldugum fetal genetik testi temiz cikti hic risk yokallahima bin sukur darisi butun anne adaylarinin basina insallah saglikli vakitli dogumlar yapip evlatlarimiza kavusucaz
Gözünüzaydın kaç günde sonuç çıktıKizlar sonunda bir guzel haberim var yaptirmis oldugum fetal genetik testi temiz cikti hic risk yokallahima bin sukur darisi butun anne adaylarinin basina insallah saglikli vakitli dogumlar yapip evlatlarimiza kavusucaz
Oiiyyyyy maşallahDoktordan çıktımKız bebiş geliyor O kadar büyümüş ki görünce inanamadım. Bakar mısınız ultrasonda kocaman 4lü testim düşük risk çıktı. Çok şükür
Yok canım bayram haftası baya yoğundum giremedim malum şehir dışından gelen misafirlerimiz oldu hamile olsamda ağırlamadan geçemiyorum malesef hatta yine gelecek misafirlerim var geçen yaz ev almıştık görmeyen akrabalar var hala bebiş doğana kadar herkesi aradan çıkarayım diyorum.
Çok şükür bişeyim yok ıyiym bebiste iyidir heralde haftaya gitmeyi düşünüyorum nasipse doktora bakalım artık 19 hafta olucam heralde kesin söyler diyorum cinsiyeti.
Sizde ne var ne yok?
Doktordan çıktımKız bebiş geliyor O kadar büyümüş ki görünce inanamadım. Bakar mısınız ultrasonda kocaman 4lü testim düşük risk çıktı. Çok şükür
Merhaba kızlar benim bugün 15+0 oldu bebişim, ben 70 kg ile başladım şu anda 71 kiloyum normal yiyorum ama kilo almadım acaba bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?