2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Kızlar selam aranızda karaciğer yağlanması ile karsılasan var mı dün sağlık ocağı kontrolunde kan verdim değerlerim yuksek çıktı
Hangi degerlerin yuksek cikti canim ? benimde gamma gt ve bir degerim daha yuksek cikti ama doktorum dedi ki bu ostrojen etkisi , hamilelik nedeniyle yukseliyor dedi.

Bir de üç aylık kan şekeri diye bir şey varmış ona baktırmak gerekiyormuş ben 10. haftada baktırmıştım normal çıkmıştı yine baktırıcam

Şeker yüklemesi hakkında yurtdışındaki arkadaşlar oralarda nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? Ben doktorla görüşeceğim. Yaptırmayı istemiyorum

Doktorlariniza guvenin. Yaptirin diyorsa yaptirin bence cunku farkedilmezse bebege zarari var . Ayrica sekeri etkileuen sadece glukoz degil , insulin degerinizede mutlaka baktirin .

Ornegin benim anne tarafimda seker yok ama dayimin kizin da ikinci gebeliginde hamilelik sekeri cikti , ilac kullanmadan diyetle hallettiler .

Benim baba tarafim da herkeste seker var. Doktor seker yuklemesi yapabiliriz dedi. Seker hastaligi anneden genetik olarak gecer ama ne olur ne olmaz diye yapmak istiyor bende guveniyorum kendisine tamm yapabiliriz dedim . Burada da sistem ayni, istemiyorsan yapmiyorlar , sana birakiyorlar karari.

3 aylik seker de sadece glukoz a bakiyor ama gene insuline de baktirin.

ayrica sekeri sekerli seyler tetiklemez sadece , ekmek , makarna , pilav, hamur isi, bol nisastali sebzeler patates gibi , meyveler (meyveler de cok seker vardir ) ve daha fazlasi kan sekerini etkiler . Tatli yemiyorum sekerim cikmaz diye dusunmeyin.

Evet her yerde soyluyorlar . Zaten bebege kilo aldiran besinler bizim metabolizmamizada faydali olan seyler .

Normal canım 20-22.haftalarda net hissediliyormuş benimki 1 hafta önden gidiyor sanırım ondan daha hissediyorum

Herkese merhaba güzel anneler. Bende fazla katılamıyorum aranıza hem kendimle hem oğlumla ilgilenmekten. Bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu oğluma bir erkek kardeş geliyooor
gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş :)
katılıyorum illaki genetik olmasına gerek de yok
sadece gebelikte hormonların etkisiyle dengeler şaşabiliyor maalesef.

gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin bebiş :)

katılıyorum illaki genetik olmasına gerek de yok
sadece gebelikte hormonların etkisiyle dengeler şaşabiliyor maalesef.

Benim halamin 5 cocugu var , son cocuguna kadar hic seker sorunu yasamamis ama son cocukta diabet cikmis ve sonrasinda da gecmemis.

diger bir kuzenimde gebelik tansiyonu cikmisti , daha once tansiyon sorunu yoktu. dogum sonrasi kaldi tansiyon onda da .

Resmen bu veletler herseyimizi degistiriyor

Doktordan çıktım Kız bebiş geliyor O kadar büyümüş ki görünce inanamadım. Bakar mısınız ultrasonda kocaman 4lü testim düşük risk çıktı. Çok şükür

Herkese merhaba güzel anneler. Bende fazla katılamıyorum aranıza hem kendimle hem oğlumla ilgilenmekten. Bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu oğluma bir erkek kardeş geliyooor

Ayy ne guzel haberlerr
Hayirli olsun kizlae , saglikla kucaginiza alin bebislerinizi insallah
Artik alisveris zamani

Bayram seyran derken herkesin yoğun geçtş o haftalar. Bende iyiyim bakalım doktor randevuma var daha 20 mayısta eşim izin alabildi o güne gitcem artık cinsiyet söyler sanırım bizede
Aynen öyle bende 20 ya da 23 gibi gidicem bi zahmet söylesin artık herkes öğrendi 14te bi biz kaldık

Bende aynı canm herşey ateş pahası nasıl bi döneme geldik bilmiyorum çok şükür ablam vs beşik bebek arabası falan vericekler alicaklar kv alıcak dolap bu şekilde bende özele gidiyorum yani hepsini birden yapmak çok zor ben çalışmıyorum da çalışmak hamilelikte bi yandan iyi aslında

Kızlar park yatak mı montessori yatak mı sizce herkes park yatak diyor ama ben odasını hazırlamak istiyorum. Siz hangisini tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…