- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Park yatak gerçekten çok kullanışlı duruyor ama oda yapacaksan görsel olarak da güzel olsun istiyorsan bence montessori. Anne yanı beşik alacaksan onu park yatak şeklinde alabilirsin.Kızlar park yatak mı montessori yatak mı sizce herkes park yatak diyor ama ben odasını hazırlamak istiyorum. Siz hangisini tercih ettiniz?
Ekledim canım park yatağı böyle bişey. 1 yaşından sonra kullanıyor montessori diye biliyorumpark yatak ne oluyor ? onu bilmiyorum ama monstessori iki yas sonrasi icin oneriliyor
Odam dar olduğu için küçük Anne yanı olanlar var ya onu alayım diyorum 1 yaşına kadar orda yatar sonra montessori geçerim diyorum. Siz nasıl tercih ettiniz?Park yatak gerçekten çok kullanışlı duruyor ama oda yapacaksan görsel olarak da güzel olsun istiyorsan bence montessori. Anne yanı beşik alacaksan onu park yatak şeklinde alabilirsin.
Ekledim canım park yatağı böyle bişey. 1 yaşından sonra kullanıyor montessori diye biliyorum
Odam dar olduğu için küçük Anne yanı olanlar var ya onu alayım diyorum 1 yaşına kadar orda yatar sonra montessori geçerim diyorum. Siz nasıl tercih ettiniz?
Evet anne yanı yerine park alabilirim sizin dediğiniz gibi teşekkür ederimBen de henüz almadım anne yanı olarak küçüklerden düşünüyordum ama onda çok yatamıyor 6 ay yatar dediler o yüzden park yatak düşünüyorum. Benim oda da küçük sıkışık olacak ama en azından odasına geçince katlar kaldırırım diye düşünüyorum küçük olanı bebek büyüyünce koyacak yerim yok. Odasına da çatısı olmayan montessori diyebilirim sadece yerdeki kısım olacak yani şimdilik böyle düşünüyorum bakalım.
Bizimkinin odası var gibi zaten. Dolabı, sonrası için bazasi falan var. Anne yanı beşik alıcam sanırım. Bir de ana dizi BakıcamEkledim canım park yatağı böyle bişey. 1 yaşından sonra kullanıyor montessori diye biliyorum
Odam dar olduğu için küçük Anne yanı olanlar var ya onu alayım diyorum 1 yaşına kadar orda yatar sonra montessori geçerim diyorum. Siz nasıl tercih ettiniz?
Ast alt yüksek çıktı bende canımHangi degerlerin yuksek cikti canim ? benimde gamma gt ve bir degerim daha yuksek cikti ama doktorum dedi ki bu ostrojen etkisi , hamilelik nedeniyle yukseliyor dedi.
Doktorlariniza guvenin. Yaptirin diyorsa yaptirin bence cunku farkedilmezse bebege zarari var . Ayrica sekeri etkileuen sadece glukoz degil , insulin degerinizede mutlaka baktirin .
Ornegin benim anne tarafimda seker yok ama dayimin kizin da ikinci gebeliginde hamilelik sekeri cikti , ilac kullanmadan diyetle hallettiler .
Benim baba tarafim da herkeste seker var. Doktor seker yuklemesi yapabiliriz dedi. Seker hastaligi anneden genetik olarak gecer ama ne olur ne olmaz diye yapmak istiyor bende guveniyorum kendisine tamm yapabiliriz dedim . Burada da sistem ayni, istemiyorsan yapmiyorlar , sana birakiyorlar karari.
3 aylik seker de sadece glukoz a bakiyor ama gene insuline de baktirin.
ayrica sekeri sekerli seyler tetiklemez sadece , ekmek , makarna , pilav, hamur isi, bol nisastali sebzeler patates gibi , meyveler (meyveler de cok seker vardir ) ve daha fazlasi kan sekerini etkiler . Tatli yemiyorum sekerim cikmaz diye dusunmeyin.
bana onun daha kucugunu verdi arkadasim, ama ilk etapda cok ihtiyac duyulan birsey bence. ilk basta boyle birsey alip yatak yanina daha sonra montessori yi odasina koyabilirsin guzel olur.Ekledim canım park yatağı böyle bişey. 1 yaşından sonra kullanıyor montessori diye biliyorum
Bende onlara bakmadilar daha ama gebelik oncesi normalken sonra yukseldiyse genelde gebelige bagliyorlar karaciger enzimlerinin yuksekliginiAst alt yüksek çıktı bende canım
Aynen öyle bende 20 ya da 23 gibi gidicem bi zahmet söylesin artık herkes öğrendi 14te bi biz kaldık
Merhaba ben 1 kg aldım 15+1 oldum ama 70 kg başladım yani yüksek bir kilo aslında,ilk gebelikte 55 tim ve doğuma kadar 80 i geçmiştim bu defa fazla almak istemiyorum ama bı yandan bebeği olumsuz etkiler mi diye korkuyorum şu anda sadece fazla tatlı ve abur cubur yemiyorum onun dışında istediğimi yiyorum ama son aylarda çok kilo alınıyor eğer fazla alırsam diyetisyen e de gitmeyi düşünüyorumMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Merhaba, 48 kiloydum dün tartıldım 54 kilo olmuşum, ben normalde de yemeği çok severim fakat asla kilo almazdım. Şu an almam gerekenden fazla kilo almışım bu yüzden doktorum diyetisyene yönlendireceğini söyledi. Umarım uygulayabilirim çünkü hiç doymuyorum canım sürekli hamur işi ve fast food istiyorMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Ben de 48le kaldım başta almadım 51 olmuşum bugün itibariyle aslında çok değil ama iki kilosunu resmen iki haftada aldım ve sürekli acıkıp doymamaya başladım böyle giderse 20yi görürümMerhaba, 48 kiloydum dün tartıldım 54 kilo olmuşum, ben normalde de yemeği çok severim fakat asla kilo almazdım. Şu an almam gerekenden fazla kilo almışım bu yüzden doktorum diyetisyene yönlendireceğini söyledi. Umarım uygulayabilirim çünkü hiç doymuyorum canım sürekli hamur işi ve fast food istiyor
Ben çok aldim ya 71le basladim bugün tartildim 78.5 olmuşum bile. 19+0 haftaligim tam. Ben de diyetisyen desteğine başlarım bu hizlaMerhaba kizlar bu zamana kadar toplamda kac kilo aldiniz. Ozel bir b3slenme duzeni uyguluyor musunuz
Boyunuz kaç peki ve kaç haftadan sonra almaya başladınız bende 70 kg la başladım 15+1 im şimdi 71 oldum ama çok fazla kilo almaktan korkuyorum çünkü doğum sonrası vermesi kolay olmuyorBen çok aldim ya 71le basladim bugün tartildim 78.5 olmuşum bile. 19+0 haftaligim tam. Ben de diyetisyen desteğine başlarım bu hizla
Benim ilk üç ayim çok sorunlu geçti sürekli yatmak zorunda kaldim kanamam olduğu için. O süreçte aşırı mide bulantisi da olunca karbonhidrat ağırlıklı berbat şekilde beslendim. Kilomun çoğunu o dönemde aldimm. Tabi igneler ve ilaclar da çok etkiledi bence. Şuan daha düzenli beslenip yürüyüş yapiorm yavaşladı alim hizim. Açıkçası kiloyu sadece bebeğin sağlığı söz konusysa takiorm ya sonrasinda spor diyet vs veririz die inaniorm. Cevremde yeni doğum yapan tüm arkadaslarim böyle telkin ediorlar. Gerçekten de emzirenlerde özellikle çok hızlı gidiyor kilolar.Boyunuz kaç peki ve kaç haftadan sonra almaya başladınız bende 70 kg la başladım 15+1 im şimdi 71 oldum ama çok fazla kilo almaktan korkuyorum çünkü doğum sonrası vermesi kolay olmuyor
Mükemmel haberlerle gel canımBugün kontrolüm var 3 hafta oldu bebeğimi görmeyeli, heyecanlıyııım
N e kadar şanslısın Bizim iki taraftan da birşey alan olmadı. Kendimiz yapıyoruz herşeyini. İşte ben çalışıyorum Allahtan da yoksa her şeyini tam tekmil alamazdık. Odasını tamamen hallettik, eksiklerinin büyük bir kısmı da tamam. Artık bezi, ıslak mendili vs. o tarz şeylerini biriktirmek istiyorum. Allah yardım eder bir şekilde, minikler nasibiyle gelirlermiş ne diyelimBende aynı canm herşey ateş pahası nasıl bi döneme geldik bilmiyorum çok şükür ablam vs beşik bebek arabası falan vericekler alicaklar kv alıcak dolap bu şekilde bende özele gidiyorum yani hepsini birden yapmak çok zor ben çalışmıyorum da çalışmak hamilelikte bi yandan iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?