Benim de derdim 38 e kadar bekleyebilmekValla doktor 38. Hafta alırız dedi sezeryan olursa bide gende bizim 7-8 ay hep 30-32 de gidişat belli olur dedi bana
Benim kasım gösteriyor. BakalımAyyyy Haziran anneleri patır patır doğuruyor çok heyecanlı
Bizim de yarımız kesin Eylül annesi olacak
Sağlıcakla gelsin tüm bebişler
Sağol canımYatağına göre derken bir ara katı var sadece. İstediğin yükseklik ayarlanmıyor.
Kanz with me aldım ama alt değiştirme ünitesi siesta modelindekine benziyor
1800 dü kampanya vardı 350 TL hediye çeki almıştım uyguna gelmişti.
Oda yapmıyorum ama gardrop aldım sadece yatak baza da vardı zaten o yüzden .
Kuzum artık yerleri daralıyor
Benimki de Önceden taklalar atardı şimdi ultrason cihazını koyunca cihaza tekme atıyorlar ancak
Benim kıza bi görümce gider bence
detaylıda birden çok foto iste bari
Vermezse de doktorun ayıbı
Oyyy oğluşunuz kaç yaşında
Kilo Alır alır onlar her türlü büyürlersen kendine dikkat et annesi
Sağlıkla vaktiyle gelsinler hepsi inşallah
Miray nehir pinar bahar eylul defne bence altini ciziyorum bence guzel isimler benim kizim olsa nehir veya defne koyardimayy cok dertliyim
ben kizima mercan ismini vermek istiyorum ama mercan diye yazilinca , “merkan , erkan “ gibi teleffuz ediyorlar burada.
Sonra arastirdim , iranlilar da j ile yaziliyormus “ merjan “diye , onu deneyeyim dedim. okurken evet “mercan “ diye teleffuz ediyorlar ama ben “merjan” dedigim de yazamiyorlar
yani genede koyabilirim ama her seferin de tek tek harfleri saymasi gerekicek. biz yillardir ayni sorunu yasiyoruz, cocugumda yasasin istemiyorum.
ne isim koyacagim ben yavrumaa
Ekim annesiBenim kasım gösteriyor. Bakalım
YA bebenin beşiği doğru düzgün kullanmama ihtimali bile var daSağol canımchicco’ya baktık geçen. 7000 lira civarı dedi, ayarlanabiliyordu yüksekliği, o yüzden sordum. Tabi o parayı ona vermeyi düşünmüyorum, alternatif bakıyorum çok uyguna almışsın, sağlıkla kullansın prenses
Siz sonuçta yurt dışında yaşıyorsunuzayy cok dertliyim
ben kizima mercan ismini vermek istiyorum ama mercan diye yazilinca , “merkan , erkan “ gibi teleffuz ediyorlar burada.
Sonra arastirdim , iranlilar da j ile yaziliyormus “ merjan “diye , onu deneyeyim dedim. okurken evet “mercan “ diye teleffuz ediyorlar ama ben “merjan” dedigim de yazamiyorlar
yani genede koyabilirim ama her seferin de tek tek harfleri saymasi gerekicek. biz yillardir ayni sorunu yasiyoruz, cocugumda yasasin istemiyorum.
ne isim koyacagim ben yavrumaa
Allah bağışlasın tam abi olunacak yaşlarAmin amin inşAllah.. oğlum 8 yaşında
Nehir diye arkadas var onu hic soyleyemiyorlar bile . kiz river diye ingilizcesini kullaniyor.Miray nehir pinar bahar eylul defne bence altini ciziyorum bence guzel isimler benim kizim olsa nehir veya defne koyardim
Ay erkek de ufuk ismi cok fena “yufuck” diye okuyorlarSiz sonuçta yurt dışında yaşıyorsunuz
Yerinizde olsam hiiç kasmam yabancı isim koyarım
Komik bi şeyden bahsedeyim
Biz eşimle bir dizide geçtiğini duymuştuk *dana* ismini sevdik aslında okunuşu deyna gibi ama maalesef tr şartlarında zordaha dün akşam ikinci isim olarak koyalım mı diye dalga geçiyordu yine
Ekim annesi
YA bebenin beşiği doğru düzgün kullanmama ihtimali bile var da
Kısa süreli bi şey için gereksiz bence ya. Zaten ben ölçtüm biçtim öyle aldım. Yataklarımız hep yüksek içine kendimiz de yatak koyacağız nerdeyse bire bir yatağımla aynı yükseklikte olacak bebişin yattığı düzlem.
Ayaklanınca zaten düşmesin diye Alt kata indireceğiz
Ondan sonra beşiğe de sığmayacak zaten
Siz sonuçta yurt dışında yaşıyorsunuz
Biz eşimle bir dizide geçtiğini duymuştuk *dana* ismini sevdik aslında okunuşu deyna gibi ama maalesef tr şartlarında zordaha dün akşam ikinci isim olarak koyalım mı diye dalga geçiyordu yine
Allah bağışlasın tam abi olunacak yaşlar
Hazel çok güzel bence türkiyede de kullanabilir bende acısını çekmiş bir anne olarak international bir isim koymak istiyordum amerikada banada NUŞ diyorlardı nur yerineNehir diye arkadas var onu hic soyleyemiyorlar bile . kiz river diye ingilizcesini kullaniyor.
Ay erkek de ufuk ismi cok fena “yufuck” diye okuyorlar
yabanci olarak “Hazel” olabilir , “Heyzıl” diye soyleniyor. Ela demek turkcesi .
bakalim arastiriyorum
Benimki her gün şansını deniyor, Alex koyalım mı? diye.Siz sonuçta yurt dışında yaşıyorsunuz
Ay ilkine çok güldümDün oğlumda Dana ismini görmüş anne o konulur mu diyor yavrumdalga geçerler diyor..
abi moduna girdi kuzum çok merhametli küçük çocuklara hiç kıyamıyor kardeşine karşıda öyle olur siye düşünüyorum.. çok ezilir mi diye endişeliyim içine atarsa diye..
dün bebeklik videolarını izledik nasıl hoşuna gitti nasıl eğlendi iyiki çekmişim her anını
Ay bence hazel çok güzel.Nehir diye arkadas var onu hic soyleyemiyorlar bile . kiz river diye ingilizcesini kullaniyor.
Ay erkek de ufuk ismi cok fena “yufuck” diye okuyorlar
yabanci olarak “Hazel” olabilir , “Heyzıl” diye soyleniyor. Ela demek turkcesi .
bakalim arastiriyorum
Çok normal şaşırması benim bankadaki danışmanımın ismiydi her gördüğümde kıs kıs gülerdimDün oğlumda Dana ismini görmüş anne o konulur mu diyor yavrumdalga geçerler diyor..
abi moduna girdi kuzum çok merhametli küçük çocuklara hiç kıyamıyor kardeşine karşıda öyle olur siye düşünüyorum.. çok ezilir mi diye endişeliyim içine atarsa diye..
dün bebeklik videolarını izledik nasıl hoşuna gitti nasıl eğlendi iyiki çekmişim her anını
Ahaha futbolcu yapacak seninkiBenimki her gün şansını deniyor, Alex koyalım mı? diye.
inşAllah canım inşAllah..Ay ilkine çok güldüm
Oy yavrum benim merak etme bi abilik cesareti de gelir ona.
Aradaki denge anne babaya düşüyor eminim kurarsınız da o dengeyi. Hiç endişelerle doldurma kendini.
Bu bebişleri de bol bol çekmek nasip olur inşallah
Piyanist olacak benim güzel oğlum.Ahaha futbolcu yapacak seninki
Çok normal şaşırması benim bankadaki danışmanımın ismiydi her gördüğümde kıs kıs gülerdim
Ah amin amin inşallahinşAllah canım inşAllah..
denge işi anne babada gerçekten.. inşAllah güzel bir şekilde yetiştirebilmek nasip olur evlatlarımızı
Ooo bence her türlü yakışır ya çocuk belki ileride yurtdışına yerleşir kolay olurPiyanist olacak benim güzel oğlum.Bu gidişle ikinci ismi Alex olacak beybisi.
ayy tiktok ta abi kardes videolari var , harikaaaDün oğlumda Dana ismini görmüş anne o konulur mu diyor yavrumdalga geçerler diyor..
Mehmet ismini soyluyorlar ama biri soyleyince yazamayabilirler , gene tek tek harfleri soylemek lazim.Hazel çok güzel bence türkiyede de kullanabilir bende acısını çekmiş bir anne olarak international bir isim koymak istiyordum amerikada banada NUŞ diyorlardı nur yerineAma Mehmet oldu Türk olduğu tam belli umarım söyleyebilirler
Kizz topcu neyin olur , hayatiniz kurtulur . koyun bence alex isminiBenimki her gün şansını deniyor, Alex koyalım mı? diye.
bu ucak bileti pahaliligin da kimbilir yavrumu Turkiye de ki akrabalarim ne zaman gorurAy bence hazel çok güzel.
Tr de yaşlılar hazal der ona hazır olun
Valla ben beğendim hoş
Amin mi desem ne desem?Ah amin amin inşallah
Ooo bence her türlü yakışır ya çocuk belki ileride yurtdışına yerleşir kolay olur
Kocam yazdı sandım.Kizz topcu neyin olur , hayatiniz kurtulur . koyun bence alex ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?