2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Normal
Hiç takma kafana canım
Doktorun da aynısını söyler buraya yazarsın

Normal
Hiç takma kafana canım
Doktorun da aynısını söyler buraya yazarsın
Canım sosyal çok teşekkürler cevabın için. Hatta birisi nerdeyse bir ay kadar önce şöyle yazmıştı: karnımın bi tarafında toplanıyordu. Top gibi sertlik vardı.Şimdi karnım yumuşadı ve yayıldı diye biri yazmıştı. Sen miydin mi o acaba? Bende de aynı şey oldu da. Bazen doktordan çok burdaki arkadaşlarımla daha iyi anlaşıldığımı hissediyorum. İyi ki varsınız kızlar

Benimde öyle oldu çok şaşırdım

Selam ben kasım annesi
Kızlar ağzınızdaki o kötü tat ve bulantılarınız bittimi herkes artık iştahlı mı
ayy nolur bitti diyin az kaldı diye kendimi motive edicem
Bizim yerimizede yiyiiin kızlar
17.haftada oldukça azaldı bulantım ve evet artık yavaş yavaş yemek yemeye başladım. 7-17 hafta arası sürdü bulantım. 7.haftadan beridir gece uyumadan önce 2 tane prilam ilaç içiyorum hala bırakmaya cesaret edemedim devam ediyorum. Dayan az kalmış 17.den sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım :) Hamileliğin en güzel dönemine geçtim sabret geliyor o günler :)

Çok tatlısın inşallah yaaaa

Selam ben kasım annesi
Kızlar ağzınızdaki o kötü tat ve bulantılarınız bittimi herkes artık iştahlı mı
ayy nolur bitti diyin az kaldı diye kendimi motive edicem
Bizim yerimizede yiyiiin kızlar
19+3 ne bulantı geçti ne o kötü tat. Ama artık sadece tost ile beslenme devri kapandı diyebilirim, çok şükür başka şeyler de yiyebiliyorum.

Bulantı ilacına devam ediyorum, kaçıncı kutu oldu sayamıyorum artık. Dilerim sizlerinki bu kadar sürmez. Zira benimki doğuma kadar sürecek gibi.

Başka şeyler de yiyebilmene çok sevindim. Şükür :)

Selam kızlar mantar enfeksiyonu yaşayan ve doktora bu durumu ileten var mı ne yaptınız ne kullandınız randevu aldım ama daha bir kaç gün var

Normal :) Yorulduğumuzda o da yoruluyor bizimle, dinlendiğimizde hareketler çok daha net hissediliyor.

Valla olabilir benimkilere sancı kramp gibi hisler de eşlik ediyordu doktor ona Bİle normal demişti. Sonraa hep su iç diyordu gerçekten bu önemliymiş.
Ben de son vukuatlı hastane çıkartmamdan sonra suyu arttırıp sütü de yaklaşık yarım litreye çıkarınca o ağrılı topak olmalardan şükür ki eser kalmadı çok rahatladım.
Bi de yatarken, uzanırken sırt üst bacaklarını düz şekilde gererek yatma o da kasıyor karnı topak yapıyor

Normal :) Yorulduğumuzda o da yoruluyor bizimle, dinlendiğimizde hareketler çok daha net hissediliyor.

cok sagolun kizlar. Icimi rahatlattiniz.

Çok duygulandım kızlar bugün sınıfım bana kutlama hazırlamış ağlattılar beni tacından tut süslemesine kadar İnşallah çocuklarımızda böyle düşünceli olurlar

Eklentiler

• 74DBDC43-72E5-4170-8262-D0198EEF21B4.webp
    45 KB · Görüntüleme: 111
  • 61065749-89C1-4313-B919-357DFC2320AC.webp
    52 KB · Görüntüleme: 108
  • 20CE8C0D-7460-44F6-9263-BE0D8EB3C7F6.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba sevgili anneler 17+1 gunluk hamileyim ama karnim sanki gobek deligimin hemen altiyla one cikmis sivri bisey gibi duruyor mide kismimla cok ayri dunyalar sizinki de boylemi mide kismiyla nezaman birlesiyor erken mi daha

Hadiiiii üzüldüm valla
Neyse en azından bir şeyler yiyebikiyırmuşsun umarım doğuma kadar sürmez geçer canım
Bende hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum

Merhaba sevgili anneler 17+1 gunluk hamileyim ama karnim sanki gobek deligimin hemen altiyla one cikmis sivri bisey gibi duruyor mide kismimla cok ayri dunyalar sizinki de boylemi mide kismiyla nezaman birlesiyor erken mi daha
18-19-20 de benim dışardan artık hamile
Olduğumu anladılar bi anda değişiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…