2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben antibiyotikten sonra mantar enfeksiyonu olmuşum. Hep sarı akıntım vardı ama kokusuz olduğu için normal diyorlardı. doktor değiştirdim. Yeni doktorum bu candida dedi ve fitil verdi.
Selam kızlar mantar enfeksiyonu yaşayan ve doktora bu durumu ileten var mı ne yaptınız ne kullandınız randevu aldım ama daha bir kaç gün var

Selam ben kasım annesi
Kızlar ağzınızdaki o kötü tat ve bulantılarınız bittimi herkes artık iştahlı mı
ayy nolur bitti diyin az kaldı diye kendimi motive edicem
Bizim yerimizede yiyiiin kızlar
Ben prilam kullanalı hiç kusmuyorum artık. Günde 3-4 kez kusuyordum. Ağzımdaki metal tadı azaldı. Ama halen var. Sadece çok yağlı yersem bulanıyor midem.

Hangi ilacı kullanıyorsun canım?

Gözünüz Aydın
Bak gördün mü haftalardır için içini yedi boş yere. yaptırdın rahatladın
Temiz Şükür
Aynennnn kuzum ya, telefonda kadın söyler söylemez iyi ki yaptırmışım dedim Omuzlarımda nasıl yük yapmışım meğer. Sağol canım, senin de katkın büyük, kararsızlığımı yok ettin, iyi ki yapmışsın

Kızlar park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kanz mı alsam dedim ama ortak şikayet hep çocuk döndükçe ses gelmesi. Diğer park yataklarda da aynı sorun var mı acaba?

Kızlar park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben kanz mı alsam dedim ama ortak şikayet hep çocuk döndükçe ses gelmesi. Diğer park yataklarda da aynı sorun var mı acaba?
Kuzum biz kanz anne yanı park yatak aldık.
Sallanabiliyor da. Evde de denedik bi sorun görünmedi ama çocuk yatırınca nasıl olur hiçbir fikrim yok.
Ahşaplarda da gıcırdama yaşama ihtimali okumuştum, bir de daha sonra saklaması toplaması zor. bunu o yüzden tercih ettim biraz da.

Senin yatağına göre ayarlanabiliyor mu canım? Bir de hangi modelini aldın? Bim e geliyormuş siesta modeli. Ne kadara almıştın bu arada?
Oda yapacak mısın hemen? Ben çok kararsızım, gerçi dolap vs lazım olacaktır illaki.

Yatağına göre derken bir ara katı var sadece. İstediğin yükseklik ayarlanmıyor.
Kanz with me aldım ama alt değiştirme ünitesi siesta modelindekine benziyor
1800 dü kampanya vardı 350 TL hediye çeki almıştım uyguna gelmişti.
Oda yapmıyorum ama gardrop aldım sadece yatak baza da vardı zaten o yüzden .

Ayyyy Haziran anneleri patır patır doğuruyor çok heyecanlı
Bizim de yarımız kesin Eylül annesi olacak
Sağlıcakla gelsin tüm bebişler
Valla doktor 38. Hafta alırız dedi sezeryan olursa bide gende bizim 7-8 ay hep 30-32 de gidişat belli olur dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…