2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Birbasak
Ekran görüntüsünü eklememişim
Normal bi gebelik süreci bugün yarılandı şükürler olsun.
Şükürler olsun minnoşum. uygulamaya bakıp bakıp ağlıyorum ben de, duygusallık da arşa yükseldi. Darısı 30+’lara inşallah.

Salı günü benim oğluşum da 20+0 olacaak.

ay ben 6 li rakamlari en son 8 sene once univ den mezunken gormustum

ben 92 yle hamile kaldim , 86 ya dustum ilk 3 ayda . suan 86-87 yim :)

Sanirim mama ve bebek bezi markasi en onemli. diger seyler zaten herkesin butcesine gore

Haziran annelerine baktim da , sleepy bebek bezi cok sizdiriyormus almayin yazmislar .
Evet mesela onu yazan da o topikte çok aktif biri. Kendisinin zaten prima stoğu mevcut.
Bütçe de önemli tabi ama bi yandan temiz içerikli olması önemli. Ben bu kısımları orada takılana kadar hiç düşünmemiştim
Bence sürekli takip edin orayı da güzel bilgilerden konuşuyorlar.
biz de tam bir hafta arkanızdan geliyoruz
Maşallah tüm çocuklarımıza

Şükürler olsun minnoşum. uygulamaya bakıp bakıp ağlıyorum ben de, duygusallık da arşa yükseldi. Darısı 30+’lara inşallah.

Ah allahım nasip ettti de büyüyo çociklerimiz be

ay ben 6 li rakamlari en son 8 sene once univ den mezunken gormustum

ben 92 yle hamile kaldim , 86 ya dustum ilk 3 ayda . suan 86-87 yim :)
Ay maşallah
Ama sağlıklı besleniyorsun değil mi ?

ya ben cok bisi hissetmiyorum ya ,
suan sadece saglik durumumdan dolayi biraz endise var tabi koruma icgudusu olarak.

Onun disinda bilmiyorum , bisi hissetmiyor gibiyim. Hareketlerini hissedince yada karnim buyuyunce belki gelicek o hisler .

Ah allahım nasip ettti de büyüyo çociklerimiz be

Ay maşallah
Ama sağlıklı besleniyorsun değil mi ?
yanii tartisilir
haftada bir iki dilim pizza yiyorum , isim geregi zaten bahanem hazir onun disinda bazen kola iciyorum rahatlatiyor. haftada bir dondurma yiyorum.

geri kalani zaten meyve , kuruyemis, peynir , zeytin, sut , yogurt.

et ve et urunleri hala yiyemiyorum.

beni zayiflatan kusmak degilde , porsiyonlarimin azalmasi. cunku cok yiyince midem ve bagirsaklarim beni cok rahatsiz etmeye basladi. eskiden cok yerdim , smdi ise bir sandwich yedigimde sonu kalsa bile yiyemiyorum , midem sinyal veriyor, biliyorum yesem rahatsiz olacagim.

Ben markete gidince size prima fiyatlarini aticam ama uzulmeyin .burada pampers diye geciyor ve her yerde oldugu gibi burada da 1 numara

ben 2019 ekimde evlendim ve o zamana kadar hep 45 46 kiloydum 50yi hiç görmemiştim evlendim ve 50 55 60 derken 65 kiloyla hamile kaldım
beni ilk kilo aldiran sey dogum kontrol ignesi oldu.
haplar da tansiyon yuksetiyormus o yuzden 3 aylik ignelerden yapti doktorum ama hayatimin en buyuk pismanligi

1 senede 2 yada 3 kere anca hasta oldum. vucudum davul gibi sisti, istahim cok artti. gece bile kalkip yiyordum. Ondan sonrasi zaten al ver , al ver b.k a sardi

Hmm o kaçamaklar normal ya ben bile ortalamaya vurursak bazen haftada 1-2 dilim pizza yiyorumndiyebilirim.
Bile dememin sebebi tüp mideli olmam
Kuzum vitaminlerine ve proteinine dikkat et zaten proteinden kilo da almazsın karbonhidrata dikkat ettiğin sürece

Ben markete gidince size prima fiyatlarini aticam ama uzulmeyin .burada pampers diye geciyor ve her yerde oldugu gibi burada da 1 numara
Alıştık biz üzülmeye gönder gelsin

Ay tebrik ediyorum senii Tup mide ameliyati hic sorun degil ama asil olay ameliyat sonrasi asama . helal olsun sana

balik hapi , multivitamin, d vit vermislerdi en basta zaten , hala iciyorum onlari.

gecen kan testi yaptilar , kolestrolum yuksek cikti, 3 aydir hayvansal yag yemiyorum bide artik dedim buna benim yapabilecegim bir sey yok yer edinmis o yaglar orda

Alıştık ya gidiyor bi şekilde artık

Kolesterole doktor ne diyor hiç anlamıyorum o konudan ben. Yapabileceğin bi şey var mıymış ?

Alıştık ya gidiyor bi şekilde artık

Kolesterole doktor ne diyor hiç anlamıyorum o konudan ben. Yapabileceğin bi şey var mıymış ?

Daha aramadi bekliyorum :) birsey demez ust sinirin biraz ustunde ,
yagli peynir sut yogurt yeme fln diyebilir ama onlarida yemezsem nereden alacak yavrum proteini , dogmadan vegan olacak cocuk

ya ben cok bisi hissetmiyorum ya ,
suan sadece saglik durumumdan dolayi biraz endise var tabi koruma icgudusu olarak.

Onun disinda bilmiyorum , bisi hissetmiyor gibiyim. Hareketlerini hissedince yada karnim buyuyunce belki gelicek o hisler .
Bebito ben önceden de sulu gözlüydüm, sadece bebek için de değil, akşama kadar nelere nelere boncuk boncuk akıtıyorum gözyaşı görsen. Dizi falan seyrederken biri birine sarılsa hoopp gözler ıslanıyor hemen.

Hele bebeklerle ilgili bir şeyler okurken…

6-7 haftalıkta görünür. Kalbi oluştuğu yer zaten belli ediyor cinsiyeti o yüzden kalbini gördüğünüz kadar olsa yeter
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz attığınız fotoğrafa göre kız mı oluyor erkek mi ay çok merak ettim @Baharsah

Eklentiler

• IMG_20220505_100840.webp
    24 KB · Görüntüleme: 67
Daha aramadi bekliyorum :) birsey demez ust sinirin biraz ustunde ,
yagli peynir sut yogurt yeme fln diyebilir ama onlarida yemezsem nereden alacak yavrum proteini , dogmadan vegan olacak cocuk
Kız her şeyin light ı var o problem değil hem yağsız hem protein oranı yüksek bi Sürü çeşit var. Hallolur bunlar :)

ay ben smdi oyleyim . ota boka her filme agliyorum
arabada muzik dinliyorum , aklima bisiler geliyor hemen iki damla akiyor

Ay ay ay Kızçenin güzelliğine bak
Gözün Aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…