Şükürler olsun minnoşum.
ay ben 6 li rakamlari en son 8 sene once univ den mezunken gormustumzayıf olup geç hissedenler de var aslında. ben ilk 17 haftanın sonunda hissettim ama ondan sonra baya hissetmedim. 3 gündür tekrar hissetmeye başladım. ve bende çok zayıf değilim 65 kiloyla hamile kaldım şuan 69 olmuşumdur herhalde.
Evet mesela onu yazan da o topikte çok aktif biri. Kendisinin zaten prima stoğu mevcut.Sanirim mama ve bebek bezi markasi en onemli. diger seyler zaten herkesin butcesine gore
Haziran annelerine baktim da , sleepy bebek bezi cok sizdiriyormus almayin yazmislar .
Maşallah tüm çocuklarımızabiz de tam bir hafta arkanızdan geliyoruz
ben 2019 ekimde evlendim ve o zamana kadar hep 45 46 kiloydum 50yi hiç görmemiştim evlendim ve 50 55 60 derken 65 kiloyla hamile kaldımay ben 6 li rakamlari en son 8 sene once univ den mezunken gormustum
ben 92 yle hamile kaldim , 86 ya dustum ilk 3 ayda . suan 86-87 yim :)
Şükürler olsun minnoşum.uygulamaya bakıp bakıp ağlıyorum ben de, duygusallık da arşa yükseldi. Darısı 30+’lara inşallah.
Salı günü benim oğluşum da 20+0 olacaak.
Ay maşallahay ben 6 li rakamlari en son 8 sene once univ den mezunken gormustum
ben 92 yle hamile kaldim , 86 ya dustum ilk 3 ayda . suan 86-87 yim :)
ya ben cok bisi hissetmiyorum ya ,Şükürler olsun minnoşum.uygulamaya bakıp bakıp ağlıyorum ben de, duygusallık da arşa yükseldi. Darısı 30+’lara inşallah.
Salı günü benim oğluşum da 20+0 olacaak.
yanii tartisilir
Ah allahım nasip ettti de büyüyo çociklerimiz be
Ay maşallah
Ama sağlıklı besleniyorsun değil mi ?
Evet mesela onu yazan da o topikte çok aktif biri. Kendisinin zaten prima stoğu mevcut.
Bütçe de önemli tabi ama bi yandan temiz içerikli olması önemli. Ben bu kısımları orada takılana kadar hiç düşünmemiştim
Bence sürekli takip edin orayı da güzel bilgilerden konuşuyorlar.
Maşallah tüm çocuklarımıza
beni ilk kilo aldiran sey dogum kontrol ignesi oldu.ben 2019 ekimde evlendim ve o zamana kadar hep 45 46 kiloydum 50yi hiç görmemiştim evlendim ve 50 55 60 derken 65 kiloyla hamile kaldım
Hmm o kaçamaklar normal ya ben bile ortalamaya vurursak bazen haftada 1-2 dilim pizza yiyorumndiyebilirim.yanii tartisilir
haftada bir iki dilim pizza yiyorum , isim geregi zatenbahanem hazir onun disinda bazen kola iciyorum rahatlatiyor. haftada bir dondurma yiyorum.
geri kalani zaten meyve , kuruyemis, peynir , zeytin, sut , yogurt.
et ve et urunleri hala yiyemiyorum.
beni zayiflatan kusmak degilde , porsiyonlarimin azalmasi. cunku cok yiyince midem ve bagirsaklarim beni cok rahatsiz etmeye basladi. eskiden cok yerdim , smdi ise bir sandwich yedigimde sonu kalsa bile yiyemiyorum , midem sinyal veriyor, biliyorum yesem rahatsiz olacagim.
Alıştık biz üzülmeye gönder gelsinBen markete gidince size prima fiyatlarini aticam ama uzulmeyin .burada pampers diye geciyor ve her yerde oldugu gibi burada da 1 numara
Hmm o kaçamaklar normal ya ben bile ortalamaya vurursak bazen haftada 1-2 dilim pizza yiyorumndiyebilirim.
Bile dememin sebebi tüp mideli olmam
Kuzum vitaminlerine ve proteinine dikkat et zaten proteinden kilo da almazsın karbonhidrata dikkat ettiğin sürece
Alıştık biz üzülmeye gönder gelsin
Ay tebrik ediyorum seniiTup mide ameliyati hic sorun degil ama asil olay ameliyat sonrasi asama . helal olsun sana
balik hapi , multivitamin, d vit vermislerdi en basta zaten , hala iciyorum onlari.
gecen kan testi yaptilar , kolestrolum yuksek cikti, 3 aydir hayvansal yag yemiyorum bideartik dedim buna benim yapabilecegim bir sey yok yer edinmis o yaglar orda
Alıştık ya gidiyor bi şekilde artık
Kolesterole doktor ne diyor hiç anlamıyorum o konudan ben. Yapabileceğin bi şey var mıymış ?
Bebito ben önceden de sulu gözlüydüm, sadece bebek için de değil, akşama kadar nelere nelere boncuk boncuk akıtıyorum gözyaşı görsen.ya ben cok bisi hissetmiyorum ya ,
suan sadece saglik durumumdan dolayi biraz endise var tabi koruma icgudusu olarak.
Onun disinda bilmiyorum , bisi hissetmiyor gibiyim. Hareketlerini hissedince yada karnim buyuyunce belki gelicek o hisler .
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz attığınız fotoğrafa göre kız mı oluyor erkek mi ay çok merak ettim6-7 haftalıkta görünür. Kalbi oluştuğu yer zaten belli ediyor cinsiyeti o yüzden kalbini gördüğünüz kadar olsa yeter
Kız her şeyin light ı var o problem değilDaha aramadi bekliyorum :) birsey demez ust sinirin biraz ustunde ,
yagli peynir sut yogurt yeme fln diyebilir ama onlarida yemezsem nereden alacak yavrum proteini , dogmadan vegan olacak cocuk
ay ben smdi oyleyim . ota boka her filme agliyorumBebito ben önceden de sulu gözlüydüm, sadece bebek için de değil, akşama kadar nelere nelere boncuk boncuk akıtıyorum gözyaşı görsen.Dizi falan seyrederken biri birine sarılsa hoopp gözler ıslanıyor hemen.
Hele bebeklerle ilgili bir şeyler okurken…
İşte bunlar hep hormon.ay ben smdi oyleyim . ota boka her filme agliyorum
arabada muzik dinliyorum , aklima bisiler geliyor hemen iki damla akiyor
Ay ay ayBen de bugün kontrole gittim. Büyümüş bebiş 230 gram olmuş. Boyu da 18 cm. Benim 12. haftada ense kalınlığı çıkmıştı, nipt yaptırmıştım, ense kalınlığı da geçmiş. Çok endişeliydim giderken ama rahatladım her şeyi normal dedi doktorum. Bir de fotografını atayım size
Eki Görüntüle 3070278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?