2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sarah, sofia, maya, mila, daphne, selin, olivya düşğnebilirsin bence

kızım olsa sophia düşünüyordum. Bence de hos

kızz senin tarihlerinde bi gariplik var ama son adet tarihin 3 ocaksa bugün değil ki hafta dönümüüünnn
sen bana bi satını söyle bakimmmm
Aman 2 ocak ama benim perşembe günü 20+3 dü ultrasonda 1 hafta önde gidiyormuşum hem olay hafta dönümü değil tamam mı

Aman 2 ocak ama benim perşembe günü 20+3 dü ultrasonda 1 hafta önde gidiyormuşum hem olay hafta dönümü değil tamam mı
tahmini doğumun da 8 ekim oluyo o zaman
kız seni yarın kutlarız
ya ultrasona bakma sen o bir ileri iki geri kalır değişir sürekli
ahaha kıyamam gel sarılalım

tahmini doğumun da 8 ekim oluyo o zaman
kız seni yarın kutlarız
ya ultrasona bakma sen o bir ileri iki geri kalır değişir sürekli
ahaha kıyamam gel sarılalım
Yok kız doktorda dedi benim her gittiğimde hep bi hafta önde hiç daha sektiğini görmedim eylül 20 den sonra herhangi bir gün doğurucam gözüküyor sezeryanla sarılalım senle öbürlerinke küsüm

Yok kız doktorda dedi benim her gittiğimde hep bi hafta önde hiç daha sektiğini görmedim eylül 20 den sonra herhangi bir gün doğurucam gözüküyor sezeryanla sarılalım senle öbürlerinke küsüm
evet kuzum benim de öyle dedi doktor. Sezaryene 38. haftanın içinde alıyorlar.
küsme küsme o da hamiş kıyamam ben

Babası artık ağzını açmıyor eskiden beni sinir edip hem ağzını açıyordu şimdi sadece sinir ediyor
Yavaş ilerliyor ama böyle olmaz, şimdiye minnoşa bağlamış olması gerekiyordu enişte beyin. Buna da şükür mü diyelim ne diyelim BEBEĞİM.

Ya çok güzel değil mi?
Müslin örtü ile başlayayım dedim :)

Eklentiler

• AF8290C3-ADFE-455F-BA27-F38FA3F91C5A.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 9EDC376C-043A-4867-9944-851913C7D06D.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
  • E4D0BBEB-AADC-4A51-9312-CD05F4842F81.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…