2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar bir ben miyim uyuyamayan ya bir iki saat sonra belim kırılıyor resmen karnım sıkışıyor bi turlu rahat bi poZisyon bulamıyorum. Siz de yasiyor musunuz? Gri destek yastigindan da aldim herkesin begendigi.. nası kullaniyorsunuz?

Canım uykun daha kalitesiz olacak süreçte tabi, gri destek yastığını ben belinle kalçam arasına gelecek şekilde koyuyorum. Zaten istesen de yüz üstü yatamıyorsun ya mecbur sağa sola şeklinde pozisyon alıyorsun. Ben artık mümkün mertebe sırt üstü de yapmamaya çalışıyorum. Yastığa zamanla daha çok alışacak vücudun ilk zaman ben de hemen alışamadım.

Zibinlar ve hastane çıkışlarıyla başlayabilirsin kuzucum hastane çıkışı üç takım yeterli oluyor 0-3 ay da çok fazla almana gerek yok ilk bir ay giyiliyor çok çabuk büyüyor minnoslar 3 4 takımda öyle alsan yeterli gerisini 3-6 ay almanı tavsiye ederim zaten mağazaya bı gidince engel olamıyorsun kendine

Sarah, sofia, maya, mila, daphne, selin, olivya düşğnebilirsin bence
Unabuna
Cok guzel isimler soylemissin, ben de kizim olur diye birsuru international isim bulmustum, hollanda da zorlanmasin diye. Ama erkek icin cok bisey bulamiyorum. Listemde bunlar var onerilerinize acigim
Spicelover

Eklentiler

• 086EE6C6-E29E-4DBB-A149-AACE4C1AF796.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
Canım sırt üstü düz yatmak benim de arttırıyor sertleşiyorum çok
sola dönüyorum hafif ayaklarımı çekip araya yastık koyup yatıyorum çok rahatım o yastıkla

Hastane çıkışı dediklerin kaçlı takım mesela canım?
Ben bi tane 10 lu hatıralık isimli yaptırmayı düşündüm. Geri kalan 3 lü ya da 5 Li maksimum takım alırım diye düşündüm ama. Bilmiyorum gerçekten neye ihtiyaç var

Ben de pompayi sormak istiyorum arastirdiniz mi hic hangisi iyidir? Avent ve lansinoh arasindayim avent daha pahali. Pahaliysa vardir bir hikmeti diye de dusunuyorum. Lansinoh ikili ve direkt posete doldurabiliyorsunuz o yuzden daha kullanisli gibi. Arada kaldim. Elektronik seyleri artik almayi dusunuyorum cunku dolar euro yine yukselecek diyorlar.

Unabuna
Cok guzel isimler soylemissin, ben de kizim olur diye birsuru international isim bulmustum, hollanda da zorlanmasin diye. Ama erkek icin cok bisey bulamiyorum. Listemde bunlar var onerilerinize acigim
Spicelover
Aresler asiri yaramaz oluyor soyliim
Omar, Luca, karim, Noah, Sam, Dan, Ryan, Emir, Amr olabilir. Benim oglum olacak dedesinin adini koyacagimiz icin erkek isim hic dusunmemistik. Hep kiz olursa ne koyarim diye dusunmustum. erkek isimlerine bi calisip tekrar yazicam

Kizlar catlak kremi veya yagi en iyileri hangileri ben henuz baslamadim kullanmaya, bolca nemlendiriyorum sadece. Tavsilerinizi alabilirim.

Aynenn kuzum dediğin gibi biri isimli düşündüm bende onlu diğer ikisini de beşli düşündüm gayet yeterli makul diye düşünüyorum isim güneş olursa güneş desenli mi yaptiracaksin kuzum şimdi bakıyorum Alparslan isimli olanlar hep aslanli

Ben de aynı şekildeyim. Hem ayağımı, bacağımı koyacak yer bulamıyorum, yanlış yatsam karnım geriliyor, çocuk kalk üstümden diyor sanırım hem de sıfır uyku Gece 3-4 kez uyanıyorum (wc ye zor yetişiyorum) sonra uyumak için kıvranıyorum. Sabah da öyle işe gidiyorum

yok ya o da Bayar bence
Bi tane isimli olur güzel ama sade bi şey herhalde. Üstüne bi de güneş deseni olursa abartı olur
Diğer eşyalarımızda küçük güneş dokunuşları olabilir tabi

yok ya o da Bayar bence
Bi tane isimli olur güzel ama sade bi şey herhalde. Üstüne bi de güneş deseni olursa abartı olur
Diğer eşyalarımızda küçük güneş dokunuşları olabilir tabi
Olabilir kuzum tavşan ponponlular var hastane çıkışı onlar da çok tatlı

Olabilir kuzum tavşan ponponlular var hastane çıkışı onlar da çok tatlı
Ayyy mavişim ya
Alışverişe çıktık öyle haziran sonu alışverişe başlayalım diyen eşim gaza geldi bi sürü şey seçti aldı şimdi
Diyorum dur çok almayalım yapacaklarım var ama dinlemedi ahahah
Merhaba. 16 haftalık olduk oğlum olcağını öğrendim çok şükür siz hamişler bebişleri kaçıncı haftada hissettiniz
Allah hayırlı eylesin inşallah
16+ da minik minik hissetmeye başlamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…