- 11 Şubat 2022
- 173
- 208
- 53
Yine buna şükür ama yine bi alttan alta kaşınıyorYavaş ilerliyor ama böyle olmaz, şimdiye minnoşa bağlamış olması gerekiyordu enişte beyin.Buna da şükür mü diyelim ne diyelim BEBEĞİM.
Arada bir kaşıyıver minnoş, benimki de öyle dönem dönem.Yine buna şükür ama yine bi alttan alta kaşınıyor
Dün online bime gelmiş canımBime ne zaman gelecek
Canım uykun daha kalitesiz olacak süreçte tabi, gri destek yastığını ben belinle kalçam arasına gelecek şekilde koyuyorum. Zaten istesen de yüz üstü yatamıyorsun ya mecbur sağa sola şeklinde pozisyon alıyorsun. Ben artık mümkün mertebe sırt üstü de yapmamaya çalışıyorum. Yastığa zamanla daha çok alışacak vücudun ilk zaman ben de hemen alışamadım.Kizlar bir ben miyim uyuyamayan yabir iki saat sonra belim kırılıyor resmen karnım sıkışıyor bi turlu rahat bi poZisyon bulamıyorum. Siz de yasiyor musunuz? Gri destek yastigindan da aldim herkesin begendigi.. nası kullaniyorsunuz?
Zibinlar ve hastane çıkışlarıyla başlayabilirsin kuzucum hastane çıkışı üç takım yeterli oluyor 0-3 ay da çok fazla almana gerek yok ilk bir ay giyiliyor çok çabuk büyüyor minnoslar 3 4 takımda öyle alsan yeterli gerisini 3-6 ay almanı tavsiye ederim zaten mağazaya bı gidince engel olamıyorsun kendineYa evet ben de ilk 10 sayfaya baktım ama normal konuşmalar da var hiç ilerlemiyor o yüzden.
-Sunshine Başkanı getirin oraya bi Excel patlatsın gerçekten
Gerçi onum tabloyu da aldım ben, sadece nerden başlasam bilemiyorum..
Sarah, sofia, maya, mila, daphne, selin, olivya düşğnebilirsin bence
Canım sırt üstü düz yatmak benim de arttırıyor sertleşiyorum çokKizlar bir ben miyim uyuyamayan yabir iki saat sonra belim kırılıyor resmen karnım sıkışıyor bi turlu rahat bi poZisyon bulamıyorum. Siz de yasiyor musunuz? Gri destek yastigindan da aldim herkesin begendigi.. nası kullaniyorsunuz?
Hastane çıkışı dediklerin kaçlı takım mesela canım?Zibinlar ve hastane çıkışlarıyla başlayabilirsin kuzucum hastane çıkışı üç takım yeterli oluyor 0-3 ay da çok fazla almana gerek yok ilk bir ay giyiliyor çok çabuk büyüyor minnoslar 3 4 takımda öyle alsan yeterli gerisini 3-6 ay almanı tavsiye ederim zaten mağazaya bı gidince engel olamıyorsun kendine
Aresler asiri yaramaz oluyor soyliimUnabuna
Cok guzel isimler soylemissin, ben de kizim olur diye birsuru international isim bulmustum, hollanda da zorlanmasin diye. Ama erkek icin cok bisey bulamiyorum. Listemde bunlar varonerilerinize acigim
Spicelover
Aynenn kuzum dediğin gibi biri isimli düşündüm bende onlu diğer ikisini de beşli düşündümCanım sırt üstü düz yatmak benim de arttırıyor sertleşiyorum çok
sola dönüyorum hafif ayaklarımı çekip araya yastık koyup yatıyorum çok rahatım o yastıkla
Hastane çıkışı dediklerin kaçlı takım mesela canım?
Ben bi tane 10 lu hatıralık isimli yaptırmayı düşündüm. Geri kalan 3 lü ya da 5 Li maksimum takım alırım diye düşündüm ama. Bilmiyorum gerçekten neye ihtiyaç var
Ben de aynı şekildeyim. Hem ayağımı, bacağımı koyacak yer bulamıyorum, yanlış yatsam karnım geriliyor, çocuk kalk üstümden diyor sanırımKizlar bir ben miyim uyuyamayan yabir iki saat sonra belim kırılıyor resmen karnım sıkışıyor bi turlu rahat bi poZisyon bulamıyorum. Siz de yasiyor musunuz? Gri destek yastigindan da aldim herkesin begendigi.. nası kullaniyorsunuz?
tesekkur ederim canim , not aldimUnabuna
Cok guzel isimler soylemissin, ben de kizim olur diye birsuru international isim bulmustum, hollanda da zorlanmasin diye. Ama erkek icin cok bisey bulamiyorum. Listemde bunlar varonerilerinize acigim
Spicelover
Aynenn kuzum dediğin gibi biri isimli düşündüm bende onlu diğer ikisini de beşli düşündümgayet yeterli makul diye düşünüyorum isim güneş olursa güneş desenli mi yaptiracaksin kuzum şimdi bakıyorum Alparslan isimli olanlar hep aslanli
Olabilir kuzum tavşan ponponlular var hastane çıkışı onlar da çok tatlıyok ya o da Bayar bence
Bi tane isimli olur güzel ama sade bi şey herhalde. Üstüne bi de güneş deseni olursa abartı olur
Diğer eşyalarımızda küçük güneş dokunuşları olabilir tabi
Ayyy mavişim yaOlabilir kuzum tavşan ponponlular var hastane çıkışı onlar da çok tatlı
Allah hayırlı eylesin inşallahMerhaba. 16 haftalık olduk oğlum olcağını öğrendim çok şükürsiz hamişler bebişleri kaçıncı haftada hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?