- 28 Mayıs 2015
- 173
- 136
- 103
Çok teşekkür ederimIhlamur içilebilir ama 1 bardağı geçmemeliymiş. Geçmiş olsun acil şifalar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimIhlamur içilebilir ama 1 bardağı geçmemeliymiş. Geçmiş olsun acil şifalar![]()
Çok teşekkürleraaa hic o acidan dusumemistmm
zencefil , nane limon ve rezene icebilirsin . Ozellikle zencefin cok iyi soguk alginligina .
Çok teşekkür ederim sanırım zencefil olmalı.zencefil yazan arkadaşlar olmuşIhlamur, nane limon ve rezene. Doktorum bunları rahatlıkla tüketebileceğimi söylemişti.
Bir dk rezeneden emin olamadım zencefil miydi ki o?![]()
Yinede doktoruna sorarak kullan bence sormadan değiştirmeŞaşırdım bu nasıl eriyor orada acabayarın deneyeyim bende
İnşallah canım biraz kahverengi gelmis ama doktor o olursa gelme demişti burda da okudum sanırım oluyor Allah a emanet artık bekliyorum bendeCanım çok geçmiş olsun ileri senin haftan bir şey olmayacak Allah’ın izniyle![]()
Vajinal hem daha etkili hem yan etkisi az. Dr da öyle dediKızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Banada kahverengi olursa gelme dedi sadece içinde pıhtı vardı oda ondan biraz tereddüt etmişti ondan çağırmıştı ama kahverengi çamut gibi geldi bende 2 gün ama hiç hap bile vermedi ultrasonda hiç kanama alanı yoktu sende atlattın bittiİnşallah canım biraz kahverengi gelmis ama doktor o olursa gelme demişti burda da okudum sanırım oluyor Allah a emanet artık bekliyorum bende
İnşallah canım bende öyle düşünüyorum yarın kendi doktoruma gidince iyice rahatlarim Allah sağlıkla huzurla almayı nasip etsin kucağımızaBanada kahverengi olursa gelme dedi sadece içinde pıhtı vardı oda ondan biraz tereddüt etmişti ondan çağırmıştı ama kahverengi çamut gibi geldi bende 2 gün ama hiç hap bile vermedi ultrasonda hiç kanama alanı yoktu sende atlattın bitti
Arama yaparken mesajınıza denk geldim şuan bende aynı durumdayım ve çok gerginimYani kanama alanı var demedi canım ama çok korktum bende yatıyorum
Durdu canım çok şükür kahverengi bı leke gelmiş sadece bu durumlarda doktor da birşey yapamıyor sadece dinlen sende inşallah canım bende çok korktum ama sonra dedim ki zaten bebek sağlıkliysa tutunuyormus değil se ne yaparsan yap tutunmazmis gönlünü ferah tut dinlen inşallah Allah yardımcımız olsun inşallahArama yaparken mesajınıza denk geldim şuan bende aynı durumdayım ve çok gerginim
Şubat 19 da transfer oldum bu sabah lekelenmem başladı yoğun şekilde doktorum gel muayene edelim dedi gittim kese ve yolk gözüktü ama kese hareketli aşagıya kaymaya çalışıyor dedi ve dinlen dedi ekstra iğne başladı
Sizin kanamanız durdu mu
Çok şükürDurdu canım çok şükür kahverengi bı leke gelmiş sadece bu durumlarda doktor da birşey yapamıyor sadece dinlen sende inşallah canım bende çok korktum ama sonra dedim ki zaten bebek sağlıkliysa tutunuyormus değil se ne yaparsan yap tutunmazmis gönlünü ferah tut dinlen inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah
Doktorum hap olarak baş dönmesi yaparsa fitil olarak kullan dedi ama beni hiç etkilemedi bol suyla içiyorum ben.Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Doktorunuz bulantı ilacı vermedi miŞuan bende hafif bulantı var da dün yine yedim ama bulantı devam etti yatana kadar . Bugün de yemek yeme de sorun yaşadım. Sabah simit yedim şimdi de yoğurt yiyeyim dedim yiyemedim kraker aldım
Bende haftada bir içiyorum ama dozu yüksek ondan olabilir sizinki de azdırbu arada ben gunde bir tane d vitamini aliyordum . hamile olduktan sonra doktorum gunde 5 tane iciceksin tek seferde dedi. suan 5 er 5er iciyorum gunde .
Bende haftada bir içiyorum ama dozu yüksek ondan olabilir sizinki de azdır
Benimki 20.000di sanırım25mcg/ 1000 IU yaziyor arkasinda, olabilir dediginiz gibi
oo cok fark varBenimki 20.000di sanırım
Evet bana dahiliye doktoru yazmistioo cok fark var