• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
37. Haftadan selamlar herkese, uygulama tam süreli hamilelik demiş😍

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-17-12-45-00-38_ee50e189d177d61dc60cd0db3b391b43.webp
    Screenshot_2025-11-17-12-45-00-38_ee50e189d177d61dc60cd0db3b391b43.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 100
Canım niye öyle düşünüyorsun, bebeklerin nerdeyse hepsi sarılık oluyor bunun seninle bir alakası yok ☹️ gözetim altında olmanız daha iyi, dr olmadı sütün yetmiyorsa beslenmeden kaynaklıysa, mama desteği verir kolayca atlatırsınız inşallah

Canım onla alakası yok uyanmadiklari için emmesi az o yüzden geçiriyorlar mutlaka hepsi kimi az kimi çok çok geçmiş olsun 🫂
Mama takviyesi önermişti ama sonra gerek yok sütün yeterli dedi ben de ona göre besledim aslında güzel de besledim. Mekonyumu da attık çiş sayımız da güzel ama yetersiz hissettim kendimi.
Topuklarını sıktım soydum uyandırıp emzirdim hep. Odaya çıkana kadar olsun tamam tedavisi var nasılsa diye diye çıktım ama makinaya koydukları an tutamadım kendimi

Mama takviyesi önermişti ama sonra gerek yok sütün yeterli dedi ben de ona göre besledim aslında güzel de besledim. Mekonyumu da attık çiş sayımız da güzel ama yetersiz hissettim kendimi.
Topuklarını sıktım soydum uyandırıp emzirdim hep. Odaya çıkana kadar olsun tamam tedavisi var nasılsa diye diye çıktım ama makinaya koydukları an tutamadım kendimi
Canımızdan can oluyorlar ay ya, çok farklı bir duygudur eminim. Duygusallasman normal canım.ama kendini suclama.atlaticaksiniz her şeyi güzelce

maşallah size az kaldı canım😍
çok tatlı olmuş stickerlar🤩🤌🏼

herşeyin hazır mı?
Teşekkür ederim kuzum 🥰 Hazırım galiba ya, bir iki gündür kargo gelmedi. Bitti galiba alacaklarım 😂 İnce detaylar da tamam gibi, halılar yıkatmadan geldi, detay temizlik yapıldı ✅
Odasındaki halı ve perdeyi değiştirebilirim ama onların acelesi yok. Nemlendirme cihazı alabilirim. Şu an %40 a düştü odanın nemi. Alan kullananan varsa tavsiyelere açığım.
Ayy aklıma başka bir şey gelmiyor, varsa söyleyin aşkolar 😅

Teşekkür ederim kuzum 🥰 Hazırım galiba ya, bir iki gündür kargo gelmedi. Bitti galiba alacaklarım 😂 İnce detaylar da tamam gibi, halılar yıkatmadan geldi, detay temizlik yapıldı ✅
Odasındaki halı ve perdeyi değiştirebilirim ama onların acelesi yok. Nemlendirme cihazı alabilirim. Şu an %40 a düştü odanın nemi. Alan kullananan varsa tavsiyelere açığım.
Ayy aklıma başka bir şey gelmiyor, varsa söyleyin aşkolar 😅
herşeyin hazırsa son eksikleride yavaş yavaş tamamlarsın canım herşeyi haletmissin zaten😍🤌🏼

herşeyin hazırsa son eksikleride yavaş yavaş tamamlarsın canım herşeyi haletmissin zaten😍🤌🏼
Evet evet acil ihtiyaç kalmadı içim çok rahat o yüzden. Darısı sizlerin başına 😂 Senin kaldı mı eksiğin canım ?
Çarşamba da doktor kontrolüm var benim. Çatı kontrolü falan yapacak galiba ilk defa alttan muayene olacak, doğum şekli netleşecek. Ona da çok heyecanlıyım 😇

U ugurluceyli Azraemre Azraemre kızlar nasılsınız, toparlayabildiniz mi, bebelerinizi görebildinizmi doktor ne diyor iyisinizdir umarım
İyiyim çok şükür canım bebeğim küvezden çıksın daha iyi olucam inşallah dün ilk kez gördüm bebeğimi 🥺 bugün Dr la görüştük bebeğimin durumu iyiye gidiyor hala solunum desteği alıyor 1 haftaya toparlar dedi burundan hortumla beslendiği için evde süt sağıp götürüyorum

Evet evet acil ihtiyaç kalmadı içim çok rahat o yüzden. Darısı sizlerin başına 😂 Senin kaldı mı eksiğin canım ?
Çarşamba da doktor kontrolüm var benim. Çatı kontrolü falan yapacak galiba ilk defa alttan muayene olacak, doğum şekli netleşecek. Ona da çok heyecanlıyım 😇
ohh bende rahatlıyom biri hazır olunca😍🤌🏼
bende daha anne yanı yatağı alcam extradan (normal yatağı var odasında), kanguru kucak için, bebek cöp kovası ve biberon kaldı😍 bunlara bilerek acele etmedim çook acil değil diye🧐

süper haberdar et bizide🤩 bu arada ikimizin tarihlerde aynı kız, benimde cuma randevum var 2. nstm olcak

Kalçayı direkt duvarla bitistirince ben de yapamadım. suuuduru68 suuuduru68 E erkekbebek
Ben de denedim şimdi yapabiliyorum ama tabi biraz zor oluyor 😅 O hareketi bebek kanala girdikten sonra yapmak zorlaşıyor diye biliyorum. Kanala girdiğinde de karnımızın aşağıya düştüğünü gözlemleyeceğiz. Şu an benim karnım aşağıya düşmedi daha 😇

ohh bende rahatlıyom biri hazır olunca😍🤌🏼
bende daha anne yanı yatağı alcam extradan (normal yatağı var odasında), kanguru kucak için, bebek cöp kovası ve biberon kaldı😍 bunlara bilerek acele etmedim çook acil değil diye🧐

süper haberdar et bizide🤩 bu arada ikimizin tarihlerde aynı kız, benimde cuma randevum var 2. nstm olcak
Aa evet kanguru ben de almadım henüz, karar da veremedim öylece bekliyorum 😅 Çöp kocasını almayacağım. Biberon hevesten almıştım başlarda ama bebeğin durumuna göre almak en mantıklısı.

Benim cumaları gebe okulum var, gitmişken kafama göre nst ye de giriyorum içim rahat etsin diye 😅 toplam 6-7 kere girmişimdir şimdiye kadar.
Senin de cuma alttan kontrol olacak mı ?

kızlar İstanbul anadolu yakası - özellikle pendik bölgesine yakın çocuk doktoru arayışındayım doğumdan sonrası için . siz çocuk doktoru araştırdınız mı? kime gideceksiniz? özel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortamız mevcut

Eki Görüntüle 3674995 Dediğin gibi şu iki damla sütü götürmek için dökülmesin diye elimde taşımıştım gittiğimde üzülerek teslim etmiştim hemşirenin eline 😞 oraya gelen sütleri yazıyolardı bskmıştım kim ne kadar süt getirmiş diye en az olan benimdi oturup ağlamıştım saatlerce o günü hayatım boyunca unutamam ama şuan sütüm var şükürler olsun oğlumda yanımda 🙏 sabret canım herşey yoluna girecek Allah bi şekilde sabrını veriyor 🙏🙏 sanada tavsiye edebilirim ben çok memnun kaldım bestlak damla kullanmaya başladığım gibi etkisini gördüm sütüm arttı istersen bi dene
Bende hemşireye diyorum bunu ne kadarda veriyorsunuz. Meğerse 25 cc veriyorlarmış tek seferde. Sanki 2 cc süt verdim alt tarafı ama öyle zor topladım ki bu kadarı bile. zannediyorumki 2-3 gün onu içecek 😑 bi çay dedi dr eşim onu almaya gitti canım. Yaruna kadar işe yaramazsa senin dediğinide alırım

Eklentiler

• IMG_1844.webp
    IMG_1844.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 88
Back
X