- 25 Ağustos 2025
- 385
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
- #52.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ya attım şimdi sanırım temizlikte yoruldum dün ondan bacaklarım ağrıdı atamadım zorlaniyom ama atıyom genede
kuzum coğu bebekde sarılık oluyor çok normal ne güzel doktorlar 1 gün başınızda durarak destek olcak üzme kendini lütfenKızlar bizim bugün kontrollerimiz vardı sarılık için 1 gece yatış verdiler istemsizce ağlıyorum bakamadım mı ben bebeğime![]()
Canım niye öyle düşünüyorsun, bebeklerin nerdeyse hepsi sarılık oluyor bunun seninle bir alakası yokgözetim altında olmanız daha iyi, dr olmadı sütün yetmiyorsa beslenmeden kaynaklıysa, mama desteği verir kolayca atlatırsınız inşallah
Mama takviyesi önermişti ama sonra gerek yok sütün yeterli dedi ben de ona göre besledim aslında güzel de besledim. Mekonyumu da attık çiş sayımız da güzel ama yetersiz hissettim kendimi.Canım onla alakası yok uyanmadiklari için emmesi az o yüzden geçiriyorlar mutlaka hepsi kimi az kimi çok çok geçmiş olsun![]()
atamayınca kac güne doğum diyorlardı kız budamı hurafe yoksa ?37+1 ama niye atamadım bilmiyom![]()
bende denicem tekrar
Canımızdan can oluyorlar ay ya, çok farklı bir duygudur eminim. Duygusallasman normal canım.ama kendini suclama.atlaticaksiniz her şeyi güzelceMama takviyesi önermişti ama sonra gerek yok sütün yeterli dedi ben de ona göre besledim aslında güzel de besledim. Mekonyumu da attık çiş sayımız da güzel ama yetersiz hissettim kendimi.
Topuklarını sıktım soydum uyandırıp emzirdim hep. Odaya çıkana kadar olsun tamam tedavisi var nasılsa diye diye çıktım ama makinaya koydukları an tutamadım kendimi
Ütü yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamCherry Mom kiraz bacım nerelerdesin kız?
kız cağrı yap gelsinÜtü yaptığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Teşekkür ederim kuzummaşallah size az kaldı canım
çok tatlı olmuş stickerlar
herşeyin hazır mı?
herşeyin hazırsa son eksikleride yavaş yavaş tamamlarsın canım herşeyi haletmissin zatenTeşekkür ederim kuzumHazırım galiba ya, bir iki gündür kargo gelmedi. Bitti galiba alacaklarım
İnce detaylar da tamam gibi, halılar yıkatmadan geldi, detay temizlik yapıldı
️
Odasındaki halı ve perdeyi değiştirebilirim ama onların acelesi yok. Nemlendirme cihazı alabilirim. Şu an %40 a düştü odanın nemi. Alan kullananan varsa tavsiyelere açığım.
Ayy aklıma başka bir şey gelmiyor, varsa söyleyin aşkolar![]()
Evet evet acil ihtiyaç kalmadı içim çok rahat o yüzden. Darısı sizlerin başınaherşeyin hazırsa son eksikleride yavaş yavaş tamamlarsın canım herşeyi haletmissin zaten![]()
İyiyim çok şükür canım bebeğim küvezden çıksın daha iyi olucam inşallah dün ilk kez gördüm bebeğimiU ugurluceyliAzraemre kızlar nasılsınız, toparlayabildiniz mi, bebelerinizi görebildinizmi doktor ne diyor iyisinizdir umarım
Bence hurafe yaatamayınca kac güne doğum diyorlardı kız budamı hurafe yoksa ?
ohh bende rahatlıyom biri hazır oluncaEvet evet acil ihtiyaç kalmadı içim çok rahat o yüzden. Darısı sizlerin başınaSenin kaldı mı eksiğin canım ?
Çarşamba da doktor kontrolüm var benim. Çatı kontrolü falan yapacak galiba ilk defa alttan muayene olacak, doğum şekli netleşecek. Ona da çok heyecanlıyım![]()
Ben de denedim şimdi yapabiliyorum ama tabi biraz zor oluyor
Aa evet kanguru ben de almadım henüz, karar da veremedim öylece bekliyorumohh bende rahatlıyom biri hazır olunca
bende daha anne yanı yatağı alcam extradan (normal yatağı var odasında), kanguru kucak için, bebek cöp kovası ve biberon kaldıbunlara bilerek acele etmedim çook acil değil diye
süper haberdar et bizidebu arada ikimizin tarihlerde aynı kız, benimde cuma randevum var 2. nstm olcak
Bende hemşireye diyorum bunu ne kadarda veriyorsunuz. Meğerse 25 cc veriyorlarmış tek seferde. Sanki 2 cc süt verdim alt tarafı ama öyle zor topladım ki bu kadarı bile. zannediyorumki 2-3 gün onu içecekEki Görüntüle 3674995 Dediğin gibi şu iki damla sütü götürmek için dökülmesin diye elimde taşımıştım gittiğimde üzülerek teslim etmiştim hemşirenin elineoraya gelen sütleri yazıyolardı bskmıştım kim ne kadar süt getirmiş diye en az olan benimdi oturup ağlamıştım saatlerce o günü hayatım boyunca unutamam ama şuan sütüm var şükürler olsun oğlumda yanımda
sabret canım herşey yoluna girecek Allah bi şekilde sabrını veriyor
sanada tavsiye edebilirim ben çok memnun kaldım bestlak damla kullanmaya başladığım gibi etkisini gördüm sütüm arttı istersen bi dene