- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
İnan ki hiç düşünmedim. Tamamen akışına bıraktım. Normale uygun olursa herşey normal olabilir ama illa şart demiyorum kısmet bazı şeyler. Sen peki?Normal mi sezaryen mi olmayı düşünüyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan ki hiç düşünmedim. Tamamen akışına bıraktım. Normale uygun olursa herşey normal olabilir ama illa şart demiyorum kısmet bazı şeyler. Sen peki?Normal mi sezaryen mi olmayı düşünüyorsun![]()
Benim çok yüksek ihtimalle sezaryen olacak tansiyon ile ilgili problem var bakalım doktorlarla gerekli görüşmeleri yapıp öyle karar veririm ama ıkınma olayları falan tansiyonu çıkartıyor ya biraz kararsızım o yüzdenİnan ki hiç düşünmedim. Tamamen akışına bıraktım. Normale uygun olursa herşey normal olabilir ama illa şart demiyorum kısmet bazı şeyler. Sen peki?
Çok şükür ama ben bilmiyodum idrar konusunu hic duymamıştım bilseydim bende oyle giderdim artik hep sıkışık giderimBende bilerek sıkışık gittim canım okulda tuvalete gitmedimçok sevindim görmüşsün minnakı
Aynisi bende de oluyor, regl olacakmisim gibi bel karin kasik agrisi, olabiliyor sanirim, boyle ekim annelerinde yazanlar gordum.. biranevvel ilk uc ayi saglikla atlatsak keske ve devami sorunsuz agrisiz ilerleseBenimde adet olacakmış gibi bi ağrı insan korkuyor ya
Artık senin ki belli eder 11. Hafta olacak ya. Bitirdin diloşum az kaldı insallah sana 2. Kısma alıyoruz seniBende bi gidebilsem canım 1 ay oldu. En son 7. Haftada görmüştüm o zamanda böyle sık değildi. Zaten bu haftayla birlikte karnımda çıktı sanırım ondan
Ayyy görür müyüm acaba bende 8 haftayı bi atlatsaydım diyorum hayırlısıylaRica ederim canım ne demekŞuan 8+6 haftaligim canım yarın tam 9 haftalık olacağız nasipse
![]()
Gerçekten mii kaçıncı haftadasın canım sen ben daha keseyi bile görmedim o yüzden korkuyorum hep bi vesveseBenvalla bugün komple yattım belim ağrıyor bir de kasıklarım. Çok halsizim
![]()
Sezeryanda süt hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla. Valla özellikle süt olayı yüzünden normali biraz daha istiyorum ama dediğin gibi bakalım tansiyon olsun diğer şartlar olsun uygun olacak mı…Benim çok yüksek ihtimalle sezaryen olacak tansiyon ile ilgili problem var bakalım doktorlarla gerekli görüşmeleri yapıp öyle karar veririm ama ıkınma olayları falan tansiyonu çıkartıyor ya biraz kararsızım o yüzden
Aynen öyle canım 8 haftadan sonra bile sıkıntı olmuyormuş aslında internette okumuştum özellikle doktorumda progestron iğne bile istedim artık bakalım inşallah tutunuyordur bebişlerimizAynisi bende de oluyor, regl olacakmisim gibi bel karin kasik agrisi, olabiliyor sanirim, boyle ekim annelerinde yazanlar gordum.. biranevvel ilk uc ayi saglikla atlatsak keske ve devami sorunsuz agrisiz ilerlese![]()
Bende 11+2 de gidicem ama ultrasona göre 12+1 acaba cinsiyet söyler miArtık senin ki belli eder 11. Hafta olacak ya. Bitirdin diloşum az kaldı insallah sana 2. Kısma alıyoruz seni![]()
Gerçekten mii kaçıncı haftadasın canım sen ben daha keseyi bile görmedim o yüzden korkuyorum hep bi vesvese
Canım acile gidiyorum ben ağrım arttı sağ kasigimdan inşallah bisey yokturArtık senin ki belli eder 11. Hafta olacak ya. Bitirdin diloşum az kaldı insallah sana 2. Kısma alıyoruz seni![]()
Dayanılmıcak ağrın mı oldu?Canım acile gidiyorum ben ağrım arttı sağ kasigimdan inşallah bisey yoktur![]()
Otururken bacagimi çekeyim dedim bi ağrı girdi hemen uzandım az az oluyordu, sonra lavaboya kalkmak için ayağa kalktım yine fena girdi ağrı canımDayanılmıcak ağrın mı oldu?
Gece de kasıldı baya karnım kasıklarım sabah pek yoktu az az vardı şimdi yine şiddetlendiDayanılmıcak ağrın mı oldu?
Tahmiin yapar bence biraz ısrar etseniizBende 11+2 de gidicem ama ultrasona göre 12+1 acaba cinsiyet söyler mi![]()
İnşallah önemli bir durum yoktur iyi haberlerle gelGece de kasıldı baya karnım kasıklarım sabah pek yoktu az az vardı şimdi yine şiddetlendi
Korkma canım bol bol dua et. İnşallah hiç bir sıkıntı olmayacak Rabbim ikinizide korusun. güzel haberlerini bekliyoruz biz burdaCanım acile gidiyorum ben ağrım arttı sağ kasigimdan inşallah bisey yoktur![]()
Diloşum iyi misiiiiiin beni haberdar et nolduuuCanım acile gidiyorum ben ağrım arttı sağ kasigimdan inşallah bisey yoktur![]()