• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaklaşık 2 hafta kullandım ilk başta yatmadan önce 2 tane iç demişti doktorum ertesi güne de etki eder diye fakat bana etmedi, bu sefer sabah öğle akşam ve yatmadan önce birer tane iç dedi bu sefer hepten kötü oldum sonra azalttım ama yine baş ağrısı ve halsizlik yaptı. İki gündür içmiyorum, bileklik dışında birşey kullanmıyorum canım ama bakalım bu bileklik ne kadar işe yaramaya devam edecek.
Hee baya kullanmissin benim doktor prilam i cogaltmadi ya gece yatmadan 2 tane iç geçmezse zofer al onunla beraber kullan dedi de bende bu kadar fazla ilaç sokmayayim bünyeye zararlı değil dense de ilaç sonuçta 😕 bende midem bulana bulana geçiriyorum günleri 😄 neyse ki 12. Haftanın bitmesine şunun şurasında 3 haftacik kaldı diye kendimi avutuyorum 🤣

Hee baya kullanmissin benim doktor prilam i cogaltmadi ya gece yatmadan 2 tane iç geçmezse zofer al onunla beraber kullan dedi de bende bu kadar fazla ilaç sokmayayim bünyeye zararlı değil dense de ilaç sonuçta 😕 bende midem bulana bulana geçiriyorum günleri 😄 neyse ki 12. Haftanın bitmesine şunun şurasında 3 haftacik kaldı diye kendimi avutuyorum 🤣
Evet canım baya kullanımış oldum o da beni baya yamulttu. Katılıyorum zararsız olsa bile ilaç ilaçtır hele ki senin 2-3 haftan kalmış sonrası daha kolay olacaktır. Benim diğer gebeliklerimde 12.haftaya basar basmaz bulantı biterdi dilerim bunda da aynı şey olur:KK64:

Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)
Yaa gelin hanımında ismi güzelmiş 😂😂 çocuklar çok tatlı ya 😍

Hareketlerini sayacağız, bu seferde diyeceğiz ki ya bugün şu kadar hareket etti ama şu kadar olması gerekiyordu.😂😂

Ben de üçlü testi sırf detaylı görmek için istiyorum.😍
Aynen birde onları kafaya takicaz artık doğurana kadar 😅🙈
İkiliyi yaptır kuşum o zaman o yapıldıktan sonra yapılmıyor mu? Pekte bilgim yokta

Benim de dun akıntı rengim koyulaşmaya başladı normal beyazımsı hafif sarimsiydi dün kahverengiye yakın turuncu gibi oldu korktum kana dönecek diye de dönmedi çok şükür ama kasığım ağrıdı o da sanırım rahim genişliyor bu haftalarda onun ağrısı oldu

Bende dün 9+1 dim kasığım çok ağrıdı korktum geçen kasığım agridiginda lekelenme başlamıştı yine olacak diye de olmadı çok şükür sanırım rahim büyümeye çalışıyor o yüzden oluyor

Benim kayınvalidem dedi ki 10. Haftanın içine girince dikkat et böyle göz seyirmesi gibi karnın pıt pıt atarsa erkek olabilir dedi benim eşime hamileyken öyle olmuş bu farklı olacak erkek olacak demiş erkek oldu diyor ötekiler kızdı hiç böyle hissetmedim normal zamanlarında hissettim ama erkekte böyle oldu dikkat et bakalım sende de olacak mı dedi acaba seninki de erkek mi M monurol 🤭

Ayyyy kocaman olmuş bu minnoş yaaa 😍😍😍 ay duygulandım hareket falan ediyor diyince 🥲 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dilosumm 🤲🤲😍😍😍
Benim ilki erkek öyle atardı doğru demiş kayınvalideniz Bugün 10+0 ım bugün itibariyle daha çok atmaya başladı böyle seğirme gibi

Aynen birde onları kafaya takicaz artık doğurana kadar 😅🙈
İkiliyi yaptır kuşum o zaman o yapıldıktan sonra yapılmıyor mu? Pekte bilgim yokta
Şart değilmiş bebeğim, ikili olmasa da üçlü yaptırılabiliyor ama belki hepsini de yaptırırım, doktorcuğumla bir istişare edeceğiz bu konuda. 😂 Diloş 8,5 saat kaldı Diloş.😂

Şart değilmiş bebeğim, ikili olmasa da üçlü yaptırılabiliyor ama belki hepsini de yaptırırım, doktorcuğumla bir istişare edeceğiz bu konuda. 😂 Diloş 8,5 saat kaldı Diloş.😂
Ayy saatleri sayiyor ya sapsigimm az kaldı azz göreceksin minnosunu hemde çok güzel bi şekilde 😍
Bak yarın o mutlulukla benim yerime de gez olur mu ?😂
Birde her detayı istiyorum bak bende meraktan çatlarım burda😂

Kızlar durun imzama bakmak için bu mesajı atıyom eheh
Kasım anneleri bile açılmış bu kendimi iyi hissettirdi büyüyoz mu ne :)
Mide bulantım baya azaldı şükür yüzüme bi güzellik nur indi maşallah gene oğlum mu olcak yoksa ya :)
Başta kız hissediyodum sonradan erkektir ya ben kim kız doğurmak kim oldum :) abisi de kız olsun adı da nil olsun diyor nil de kreşteki sevdası lsksksnjd daha isim hiç düşünmedim zati..
Bir de sağ kasık ağrısı bazen yürümeme bile izin vermiyo bazen de olmuyor öyle işte..
Hadi eyvallah balık yiyin ceviz yiyin su için süt için kamu spotu :)
Ben de kız olursa nil koycam erkek kartal :)

Ayy saatleri sayiyor ya sapsigimm az kaldı azz göreceksin minnosunu hemde çok güzel bi şekilde 😍
Bak yarın o mutlulukla benim yerime de gez olur mu ?😂
Birde her detayı istiyorum bak bende meraktan çatlarım burda😂
Çok az kaldııı.:rolleyes: Ya sinema dedik ama ben sinemada bu bulantıyla nasıl duracağım onu bilemedim, hafifletecek yiyecekler almalıyım yanıma.

Ama ben o detayların çoğunu unutuyorum ve ultrason fotosunda da yazmıyor bizimki biliyorsun.😂

Çok az kaldııı.:rolleyes: Ya sinema dedik ama ben sinemada bu bulantıyla nasıl duracağım onu bilemedim, hafifletecek yiyecekler almalıyım yanıma.

Ama ben o detayların çoğunu unutuyorum ve ultrason fotosunda da yazmıyor bizimki biliyorsun.😂
Tek bildiğim çubuk kraker canım yağsız tuzsuz yine en iyisi o belki keyifle guzel geçer belli olmaz 🥰
Evet yazmıyordu biliyorum ama doktor bakarken söylemiyor mu yavrum şu boyu şu vs. Falan diye? Söyler bence şimdi

İsimli hastane çıkışları, isimli tulumlar o kadar çok instagramda reklamlarda karşıma çıkıyor ki. Nil ismi ordan çok hoşuma gitti. Ayy bizde ağustosta yaptırırız isimli hastane çıkışlarımızı 😍
Bende zor uzun isim sevmiyorum ayçin nil istiyordum uzun olur diye sanırım tek koyucam

Back
X