- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Üzülme beybi, ben de 14 ile başladım.Ya benim şafak daha 14sizin şafakları görünce ağlayasıım geliyor
![]()
Ahh ahh 30’dan başladığımız zamanlar da oldu. Ne zor be.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme beybi, ben de 14 ile başladım.Ya benim şafak daha 14sizin şafakları görünce ağlayasıım geliyor
![]()
Daha cok erken canım kese hemen gözükmez benim 4+5 günlükken nokta kadar mı ne çıkmıştı kese. Olumsuz düşünme değerin iki katı artıyorsa sorun yokturYarın tekrar çağırdı inşallah bebeğim benimledir![]()
Olmaaz, canına yazık bak pazartesi çok kalabalık olur, gel salı gidelim.şafak 3![]()
Ben daha pazartesi gördüm bu bonus eşim gidiyor diye kontrol bedava diye tekrar görcem yüzsüz gibiYa benim şafak daha 14sizin şafakları görünce ağlayasıım geliyor
![]()
Bende 30 dan düştüm bebişimÜzülme beybi, ben de 14 ile başladım.
Ahh ahh 30’dan başladığımız zamanlar da oldu. Ne zor be.
Ben daha pazartesi gördüm bu bonus eşim gidiyor diye kontrol bedava diye tekrar görcem yüzsüz gibi![]()
Banada 1 ay dedi 21 günde gittim ben kahverengi pıhtı olmasa 30 gün olcaktı.Bende doktorumu anlamadım en son 8 de görüştük böyle 7+5 filandı daha doğrusu bana 1 ay sonra gel dedi. 12 ye kadar cogu doktor 2 haftada bir çağırıyor ama
Off en zoru.Bende 30 dan düştüm bebişim![]()
Benim safak 24Ya benim şafak daha 14sizin şafakları görünce ağlayasıım geliyor
![]()
Yavrum onu tam bilmiyorum ama kayınpederim yüksek tansiyon hastası. Bol bol turunçgil ve limonlu su cok iyi geliyor. bol bol su içer.Kızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
Aramıza hoşgeldiniz :)merhabalar ben de grubunuza ucundan dahil oluyorum galiba. Beklenen doğum tarihi 27 ekim haftası görünüyor ikinci gebeliğim oluyor inşallah.şu an 8. Haftadayım haftaya kalp atışını duymak işin doktora gideceğim inşallah her şey yolunda gider
Banada 1 ay dedi 21 günde gittim ben kahverengi pıhtı olmasa 30 gün olcaktı.
Benim safak 24biraz daha için rahatlar insallah daha kötülerini düsün her zaman
![]()
Kızlar tansiyon yükselince baş ağrısı nasıl oluyor? Hiçte bilmiyorum, geçmiyor başımın ağrısı bi hafifler gibi oluyor tekrar şiddetleniyor acile mi gitsem bi dedim tansiyon aleti de yok
Benim ama kahverengi akıntının içinde kocaman pıhtı vardır aklımız gitmişti yoksa bende pıhtı olmasa gitmezdim kan olmadan gelme demişti kendi hemen çağırdı fotosunu atmıştı çok şükür bidaha olmadıBana kırmızıya dönmediği sürece gelmene gerek yok dedi. Ay bende çok evham yapmak istemiyorum açıkcası şu kanama olayları zaten yeteri kadar yıprattı kendi kendime de vesveseye sokmak istemiyorum. Bekliyim 2 hafta daha minnoşumu o zaman görürümhem gittiğimde kocaman olmus olur
Yarın tekrar çağırdı inşallah bebeğim benimledir![]()