- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
AhahahaDeğişen çok duydum minnoşum, inşallah değişmez kıyamam sana..Görümcenden de nefret ediyorum keşke söylesen.
![]()
Aynen bende çok okuyorum, detaylı ultrasona kadar tam emin olamıcaz galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahaDeğişen çok duydum minnoşum, inşallah değişmez kıyamam sana..Görümcenden de nefret ediyorum keşke söylesen.
![]()
Bir daha bebek hakkında yorum yaparsa, ‘ağzını kapat şeker, hasetlik akıyor’ de tamam mı?Ahahahaonlara inat bi tane kizce olsun değil mi ama
Aynen bende çok okuyorum, detaylı ultrasona kadar tam emin olamıcaz galiba![]()
Ahaha tamam derim, zaten ilk hevesinizi kırdım ama dedim olsun diyorBir daha bebek hakkında yorum yaparsa, ‘ağzını kapat şeker, hasetlik akıyor’ de tamam mı?![]()
Tekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesiÇok fazla kanamalı gebelik geçiren var korkmayın 2-3 hafta içinde geçtiğini
Ay bende o ismi Eylül için düşünüyorumNil bir harika.Görmeden bu kız çok güzeldir dedirtiyor.
![]()
Olsunmuş.Ahaha tamam derim, zaten ilk hevesinizi kırdım ama dedim olsun diyor![]()
Canım Allah sabır versin gerçekten çok zor bende olup olup diriliyorum sabır diliyorum geçecek diye evet geçmesi lazım ama korkuyorum geçmez diye Rabbım yüzümüze baksın bir gün rahat etmek istiyorum ama yok .Bende aynen çocuğu okula götür getir çok zor seni çok iyi anlıyorumAynen benimde çocuğum var ve anaokuluna gidiyor onu getirip götürmek bende. Ben bugünlerde yiyorum ama sonrasında doğru kusmaya. 14 ü bekliyorum belki o zaman geçer tüm umudumu ona bağladım artık 14 dede geçmesse ne ederim bilmem
Eylül de çok hooş, bu kızların hepsi taş olacak belli oldu.Ay bende o ismi Eylül için düşünüyorumsöylerken çok güzel bir kız gibi geliyor
![]()
Benim evime gelmesi imkansız gibi bisey uzaklık kalp=ben. O değilde kv daha çok can sıkıyorOlsunmuş.Ee evime sokmuyorum canımı sıkamıyor bak, darısı sana.
![]()
Ay ben 2 gündür erkek çocuguna döndüm yaaEylül de çok hooş, bu kızların hepsi taş olacak belli oldu.Pipi başına düşen güzel kız sayısı artıyor ahahahha ayy sorry.
![]()
Açık pembe ve kahverengi kanamalardan değil kırımızı kandan korkulması gerekiyormuş endişelenmeyin bebeğiniz iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallahTekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Ohh o zaman.Benim evime gelmesi imkansız gibi bisey uzaklık kalp=ben. O değilde kv daha çok can sıkıyor

Bi yandan şükür diyorum sürekli arayan konuşan gelcem diye atlayanlar var onlar en beteri herhaldeOhh o zaman.İstersen onun için de bir çözüm buluruz beybi, canımızdan daha mı önemli?
![]()
Hiç sorma minnoş, biri olsa aklımda diğeri kalacak, benimki çocuk işine tövbe etti zaten.Ay ben 2 gündür erkek çocuguna döndüm yaaonada metehan ismi çok hoşuma gidiyor
ondan öncede kız istiyordum
Ay ayırt edemiyorum çift yumurta ikizi olsaydı ne güzel olurdu bide biri kız biri erkek çok hoş olurdu
![]()
İkisi de çok güzel canım inşallah adıyla yaşasin bence isimlerin bende çok kararsızım elimde videosu var bakıp anlamaya çalışıyorum kız mı erkek mi diyeCinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi![]()
Uzaksınız diye gelip birkaç hafta kalmak istemez inşallah, evet en beteri sanırım.Bi yandan şükür diyorum sürekli arayan konuşan gelcem diye atlayanlar var onlar en beteri herhalde
Kızımın adı EylülEylül de çok hooş, bu kızların hepsi taş olacak belli oldu.Pipi başına düşen güzel kız sayısı artıyor ahahahha ayy sorry.
![]()
Amin canım amin sabır değil şifa dileyelim. Günahlarımız kefaret olur umarim. Bizimde kaderimiz böyleymiş sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler geçecek Allahın izniyle çoğu gitti azı kaldıCanım Allah sabır versin gerçekten çok zor bende olup olup diriliyorum sabır diliyorum geçecek diye evet geçmesi lazım ama korkuyorum geçmez diye Rabbım yüzümüze baksın bir gün rahat etmek istiyorum ama yok .Bende aynen çocuğu okula götür getir çok zor seni çok iyi anlıyorum
Hiç gelmek istemiyor sanirim bi kaç kere teklif edildi gelemem dediUzaksınız diye gelip birkaç hafta kalmak istemez inşallah, evet en beteri sanırım.![]()