- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen çok güzel motive ediyorsunAnaaaam. Aayyy kuzucum sağlıkla gelsin bebiş. Beklemiyordum hiç ben de
Sopayla kovalıcam hepinizikendinizi strese sokmak için yer arıyorsunuz
defalarca yazıldı çizildi doktorlar söylüyor vücut hormonlara alışıyor belirtiler hafifliyor. Hem asıl göğüs hassasiyeti son zamanlarda yaşanıyor.. şimdi sabah ile akşamki göğüs hassasiyeti bile aynı olmuyor. Benim de bi gün var bi gün yok canınızı sıkıp durmayın yok yere..
Hayırlı olsunsağlıkla gelsin bebito
Hayır benim kızım olacak değişmeyecek
![]()
Ay ben bugün fetal doppler sipariş verdim![]()
Kalp atışı dinleme cihazı minnoş.Ay o ne ben cahil kaldım![]()
Puhahahaha erkek çıkarsa benim kocamın eşgali oBiz daha tahmin bile yapılmadan erkek diye isim kararlaştırıyoruz.Kız çıkarsa da bizim eşkal:
![]()
Gözleri seyire seyire eve gelir, yazık kız.Puhahahaha erkek çıkarsa benim kocamın eşgali o![]()
Ben doktoruma sormuştum bunu almak istiyordum, alıp da psikolojini bozma dedi.Ya bu cihazın bi zararı var mıdır acabaBenim doktorum hiç karından bakmadı henüz
Ya şekerimYa sen çok güzel motive ediyorsundoğurduktan sonra hamile koçluğumu mu yapsan
![]()
12. Haftadan sonra bebeğin kalp atışını dinleyebildiğin cihazAy o ne ben cahil kaldım![]()
Açıkçası birkaç gündür senin sayende daha rahat geçiyor günlerimYa şekerim
Ya ben çok okuyup izliyorum her konuda böyleyim içim rahat etmezama asla okuduğum tek şeyle yetinmem durduk yere moralimi bozmam. bir de bu gebelik sonuçta aynı haftada gebeliğimizi yaşadığımız burdaki arkadaşımızın karnının solunda ağrı oluyor benim sağımda. Onun bulantısı oluyor benim olmuyor. Kimimizin başı ağrıyor. Benim dizlerim ve belim çok ağrırdı. Öldüm bittim değil çözebilir miyim dedim takviye başladım onu da çözdüm.
Stres hiçbir zaman iyi değil. Bunu bilelim güzelim hamileliği zehir etmeyelim kendimize
12. Haftadan sonra bebeğin kalp atışını dinleyebildiğin cihazkaçla attığını filan gösteriyor
![]()
Aynen canım bende tedaviyle olmasam bende öyle olurdumAman hurafelere bakacak olursaak. Ben diyorum hani bu geç öğrenenler varya 4. Ayında filan tedaviyle olmasaydı o bendim resmenyok hiç bir belirti
Ya güzelim bu yolda hep birlikteyiz. Geçecek elbet nasibimizde varsa alacağız kucağımıza. sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbimAçıkçası birkaç gündür senin sayende daha rahat geçiyor günlerim![]()
Hareketleri hissetmeye başlayana kadar her sabah orda mı diye bakıcam nolur nolmaz sürekli bakmam zatenKızlar cihaz bağımlılık yapmasın mı sonra![]()
Kuzum o pipisi yakın çekim yapmışKızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorum![]()
Valla odaklamasaydı kendini bide beni delirtiyor eve iki tane hayvan fazla erkek olursa bahçeye bağlarız diyor yaGözleri seyire seyire eve gelir, yazık kız.![]()
İçin rahat edecekse kullanYa güzelim bu yolda hep birlikteyiz. Geçecek elbet nasibimizde varsa alacağız kucağımıza. sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbim
Hareketleri hissetmeye başlayana kadar her sabah orda mı diye bakıcam nolur nolmaz sürekli bakmam zatenlekelenmeler bari kesilseydi daha rahat beklerdim de. Ya bi de eşime tek sinir olduğum konu devlet hastanesinde sinir küpüne dönüyor ben de deliriyorum. Dün gece acil e proluton iğne yaptırmaya gittik. Tek başıma gitmeye korktum tansiyonum düşer kanama olur yine yolda diye onu bekledim. İdrar tahlilide yaptırmamı istemişti doktorum onu da yaptıracaktık. Dedim maliyetli olmasın acilden yaptıralım bitsin. Allahım yarım saatte hallettik ama hadi gidelim özele gidelim sinirleniyorum gidelim tutturdu. Diyorum doğmamış çocuğun rızkını bu kadar basit işlem için harcamayalım
diyor ki ben vercem ya harcayalım nolcak. Kavga da etmiyoruz da karşılıklı birbirimizi sakinleştirene kadar sinir olduğumuzla kalıyoruz
işte bana kalsa dün gece gitmişken ağrım var sancım var diyip doğumhaneden bebeğe de bakacaktım da kocam sağolsun müsaade etmiyor. Kontrole de 10 gün var çatlayacağım
![]()
Maşallahı var nazar değmesinKuzum o pipisi yakın çekim yapmış![]()
Zaten erkekse bu haftalarda kesin belli olur 12 13te gösteriyorlar çok heyecanlıyım bende haftaya gidicem ama pek umidim yokMaşallahı var nazar değmesin![]()
Kalp atışı dinleme cihazı minnoş.