- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
İnşallah yavrum ya bende onun için sabırsızım, o karın meselesi gerçekten muallak zayıf kişilerde görüyorum 12. Haftalarda tamamen hamile göbeği gibi olmuş, bazi zayıf kişilerde hiç yok. Bende kilo var ama öyle bi birleşik göbek bende de olmadıİnşallah çabuk hissederiz bebeğim, zaten sinir oluyorum şu karnım da şişmedi gitti, doktora bunu bile sordum niye benim karnım dümdüz diye.Şaşkın şaşkın baktı suratıma.
Ayy indirim mii geliyoor yoksa?![]()
Evet kuzum primadan bisey gördüm bakalım hatta dur yazayım herkes deneyimlesin.
Primanin uygulaması var, onu indirip kaydoluyoruz. Her aldığımız prima bez veya ıslak mendilde sanırım, fişini uygulamaya taratiyoruz o kadar puan veriyor. Mesela 100 liraya bez aldık onun fişi var bize 100 puan veriyor.
Arada reklam izledikçe 5 puan, anketlere katıldıkça 30 20 puan veriyor. Dün indirdim hepsini yaptım, 300 puan oldu suanlik.
Sorun şu anketler ve reklamlar sürekli gelecek mi.
Bez puanlarına baktım 1200 ile 1750 arası sanırım. O kadar puan biriktirince bez bedavaya geliyor ama bezler en fazla 43lü vardı.
Olsun yine de bi paket bi pakettir
Arkadaşına link gönderip o linkten arkadaşın üye olup fiş okutursa sana da 150 puan geliyor. İlk baştan puan toplaması kolay gibi geldi çünkü çok anket ve reklam vardı. Ama dünden beri yenisi gelmedi beklemedeyim. Uygulamaya her gün girişte 3 puan veriyor, artı her ayın ilk cuması ekstra sürpriz puan veriyor.
Vee bir tane çekiliş var hatta hemen indirin girin son gün 31i, her ay 5 kişiye 1 yıllık prima bebek bezi