• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar aranızda folbiol kullanan var mı? Ben kullanırken gittiğim başka bir doktor onun yüksek olduğunu söyledi. Tahlil istedi. Folik asit değerim 20 nin üzerinde çıktığı için bıraktırdı. 2 hafta sonra değerim düşerse tekrar almaya başlayacağım. Böyle bir şey yaşayan var mı?
canım hamile kalmadan önce bende folbiol kullanıyordum, doktor öyle vermişti.. Sonra hamile kaldım tekrar doktora gittim ilacı değiştireceğiz dedi. Folbiol ü hamile olmayanlara veriyoruz dedi hamileler için folbiol çok yüksek kalıyor daha düşük bir folik asit vereceğim sana dedi. Yani normal tedirgin olma

Hakkında hayırlısı olsun canım

Bizde öyle bişey yok kapı kilitleniyor hasta içeri girince. Hiç aceleci değil çok rahat oluyorsun içerde. İstediğin kadar kadar kal sana acele etmen gerektiği hissini asla yaşatmıyor.

Ben böyleyim. Ben oğlumda 9 ay kustum. Şimdi de mahvoldum. Prilam olmasa nefes alamam. Birgün onsuz kaldım mahvoldum resmen.

Ben kullanıyorum. Çok iyi geliyor. Tam anlamıyla iyi olamasam da rabbime şükür dedirtiyor.

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Hangi hafta yaptın ikili testi. Geç kalmak istemiyorum. Daha 10 gün var kontrolüme. Daha önce mi gitsem bilemedim. Şimdi 12 haftalık olduk. Yeni başladı hafta.
Prilam bana hic etki etmiyor oyle cok kustum ki 2 gun yogunbakımda yattım dün cıktım daha zofer verelim dediler o da cok etkili ilacmis kemoterapi sonrasında falan veriliyormus o nedenle benn istemedim... Bakalım ne olucak ilerleyen gunlerde simdi biraz daha iyiyimmmm bulantım var devamlı ama kusmuyorum sadece 1 kere en fazla.. rabbim yardımcımızzz olsun

Bebeğim bence al ses etmiyorum ama rahim hafiften yukarı çıktığı için bu haftada herhalde cok ağrım var 2 gündür regl olcam sanki sızım sızım rahmim. Taktım cihazı dinledim sakinledim 🤣
Senin iç huzurun daha mühim anlat ona anlar eşin 💕

Hamile donunu eşime gösterdim babaanne donu diyo 🤣
Of ben de Daha hiçbir hamile eşyası almadım. Kilolu geçmişimden kalan eşyalarım evde yetiyor da s beden taytımı rafa kaldırdım L beden vardı o da rahatsız etmeye başladı suan dışarı çıksam rahat rahat giyeceğim bir altım yok. Hava sıcak olsa elbise giyeceğim ama üşünüyo 😅
Hamile taytı ne aldınız almaya da gidemiyorum yatış sebebiyle, bakıp karar veremiyorum :olamaz:
Kuzum pentide indirim vardı tayt uygundu lcwdan aldım ben daha pahalı s beden aldım normalde s bedenim ama keşke m alsaydım kilo alınca tekrar almam gerekecek
Ben ilaç içmeme rağmen günün bazı saatlerinde kusuyorum. Gerçekten çok kötü. Bazı arkadaşlarımız hiç kusmuyor maşallah. O kadar isterdim ki öyle olmayı.
Gülüm süper hamilelik geçiren gerçekten yok kimi kanamalı kimi sizin gibi bulantılı ben bulantıdan çekmedim mesela ama ağrılarımı sorma yürüyemiyorum koltuk değneğiyle yürücem utanmasam çatı ağrısından Allah şifamızı versin yine de sağlıklı olsunlar geçecek inş

Bir de benim doktorun 1 ay sonra dediği tarih 13+3 oluyorum ölçümlere geç kalmaz mıyım ya

Kızlar bir şey sorcam ben yaklaşık 5. Haftada kanama sonrası lekelenme olaylarım omuştu. 4-5 gün geçmişti çok şükür. Fakat şu son 3 gündür tuhaf renkte bir akıntım oluyor. Sarı desen tam sarı akıntı gibi değil. Hani bazen turumcuymuş gibi bile geliyor yani. Acaba kahve lekenden mi kaynaklı ki. Yaşayan var mı böyle bir şey
Benim bir şey demem doğru olmaz hep leke var ama vajina florası değişiyor ya belki doğal sayılabilir. Doktora bi sor bence ama mantar filan olma ihtimali varsa gözden kaçmasın canım. Geçmiş olsun.
Normal de de s/m kalıba göre değişirdi. Normalinize göre alabilirsiniz aşırı sıkı bir yapısı yok bacak kısmı rahat ama bol da durmuyor.
Tamam bu 2 gün bi bakayım sipariş vereyim eve. 2 günde alt karnım dışarı uzadı resmen koltukta hafif öne eğik oturamıyorum bile çok rahatsız ediyor 😂 9 aylık hamile gibi sırtımı belimi destekleyerek oturmam lazım arkaya doğru 🤣
Kuzum pentide indirim vardı tayt uygundu lcwdan aldım ben daha pahalı s beden aldım normalde s bedenim ama keşke m alsaydım kilo alınca tekrar almam gerekecek

Bir de benim doktorun 1 ay sonra dediği tarih 13+3 oluyorum ölçümlere geç kalmaz mıyım ya
Pentiden hangisini aldın link gönderir misin 🤩 kumaşı bile değişiyor memnun kaldığın hangisiydi ona göre bakayım.

İkili ölçümü için diyorsan eğer ben de 13+3 te gideceğim canım haftaya salı. Ben de geç olur mu dedim doktorum olmaz, uygundur dedi. Ben de inandım 🥲

canım hamile kalmadan önce bende folbiol kullanıyordum, doktor öyle vermişti.. Sonra hamile kaldım tekrar doktora gittim ilacı değiştireceğiz dedi. Folbiol ü hamile olmayanlara veriyoruz dedi hamileler için folbiol çok yüksek kalıyor daha düşük bir folik asit vereceğim sana dedi. Yani normal tedirgin olma
Ben 2 ay kullandım, o yüzden korkuyorum. Çok yüksek gelmiş midir diye.

Kızlar benim gözlerim 2.5 miyop çocukluğumdan beri lens takarım. Hamile kaldığımdan beri gözlerimde aşırı bi batma iyi görememe yaşıyorum. Eve gider gitmez lensleri çıkartmak istiyorum. Sizce hamilelikle mi alakalı bir şey bu?

Cok iyi anliyorum benimde kusma fobim var hemde cocuklugumdan beri😑 bende agliyorum kusma bitince. 5.haftadan beri cok siddetli yasiyorum. Artik 10.haftaya girmek uzereyim. Sabah onzyd diye agir bir ilac gece prilam ile ancak kusmalarim bitti. Ama bulanti ozellikle aksam saatleri aynen devam. Cok zor anliyorum. 1 ayi gecti hep ayni seylerle beslenmeye calisiyorum. Benim doktorum suan icin ne yedigimi ictigimi problem etmiyor bebek 12.haftaya kadar bizden beslenmedigi icin. Doktorunuz ilac yazmadiysa mutlaka konusun alin, temennimiz bir an once gecip gitmesi ama her gun sabahtan aksama dayanilmiyor gercekten.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Doktorum dayanacaksın dedi, ilaç vermedi. Ama artık doğum doktorumu seçip, ondan isteyeceğim. İnşallah sizin de bir an önce geçer. Benden daha uzun zamandır çekiyorsunuz. Çok fena çok 😢

Kızlar benim gözlerim 2.5 miyop çocukluğumdan beri lens takarım. Hamile kaldığımdan beri gözlerimde aşırı bi batma iyi görememe yaşıyorum. Eve gider gitmez lensleri çıkartmak istiyorum. Sizce hamilelikle mi alakalı bir şey bu?
Evet benimkiler miyop 5 numara ve astgmatta var ama benzer problemleri ben de yaşıyorum gözümü söküp atasım geliyo artık. Alnımda da sancı kramp karıncalanma benzeri hisler oluyo sık sık. Hangi doktorun videosuydu hatırlamıyorum ama artan kan hacmi ve gözde sıvı birikmesi gibi bir şeylerden dolayı normalmiş ama gebelik sonrası normale dönecek mi yoksa göz numaram mı ilerliyor kalıcı olarak bilemedim 🥺

Bütün gece bacak ve kollarımın ağrısından öldüm uyuyamadım ya delircektim artık
Kendi son bi kaç gündür yormuş olabilir misin doğru söyle bayram temizliği mi yaptın 😅
Ben bi pazar dışarı çıktım 2 gecedir bacak ağrısından öldüm 1 buçuk aydır yatınca bedenim iflas etti herhalde 😅

Kendi son bi kaç gündür yormuş olabilir misin doğru söyle bayram temizliği mi yaptın 😅
Ben bi pazar dışarı çıktım 2 gecedir bacak ağrısından öldüm 1 buçuk aydır yatınca bedenim iflas etti herhalde 😅
Biraz fazla gezdim sadece hava çok güzeldi ama resmen her yerim kopuyor gibi ağrıyor ya şaka gibi😂

Biraz fazla gezdim sadece hava çok güzeldi ama resmen her yerim kopuyor gibi ağrıyor ya şaka gibi😂
Anam bayram yazmışım ya Ramazan temizliği 🤣
Valla kuzum İşte diyorum ya içimizde insan büyütüyoruz onun da böyle yan etkileri oluyor İşte 😅 beslenmemize ekstra dikkat etmek lazım herhalde
Ben de birazdan yürüyerek sağlık ocağına gideceğim iğneye. Korkuyorum ama yapabilirim diye kendimi cesaretlendiriyorum 😅 2 gün de onun ağrısını çekerim artık 🤣

Prilam bana hic etki etmiyor oyle cok kustum ki 2 gun yogunbakımda yattım dün cıktım daha zofer verelim dediler o da cok etkili ilacmis kemoterapi sonrasında falan veriliyormus o nedenle benn istemedim... Bakalım ne olucak ilerleyen gunlerde simdi biraz daha iyiyimmmm bulantım var devamlı ama kusmuyorum sadece 1 kere en fazla.. rabbim yardımcımızzz olsun
Yoğun bakımda neden yattınız :( benim de kusmalarım şiddetlendi, korkuyorum

Bu akşam iki kez kustum 😔 işler kötüye mi gidiyor acaba, çok korkuyorum ben. Çok kötü bir his kusma anı, özellikle kusana kadarki his, kusma fobim var sanırım 😢 kusan var mı benim gibi?
Benim de 1 kez oldu çok kötü gerçekten bişey yemeye korkuyorum şimdi doktorun bulantı için verdiği ilacı kullanıyorum

Ben de tam tersi şuan elektronik gibi ürünler, bez ve ıslak mendil almanın vakti olduğunu düşünüyorum. Her Gün her şeye zam geliyor. Kıyafetler küçük ihtiyaçlar son aylarda tamamlanır diyorlar zaten indirim filan denk geliyor hallediyorsun bi şekilde onları. Forumda yazan anneler de böyle söyleyince yattı kafama. Ben bez stoğuna başlıcam 😂
Yaa ben de aynı yolu izlemek istiyordum başlarda ama bu bez olayı kafamı fena karıştırdı. Galiba her bez her bebeğe denk gelmiyormuş yani ciltlerinde tahriş oluyor deneye yanıla bulduk gibisinden bir sürü video izledim yorum okudum. Marka konusunda düşündüğün bir şey var mı ? Araştırmalarını bizimle de paylaşırmısın :)

Back
X