- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Bende de yoktu. Sanırım idrar tahlili vereceğim. Aklımda kalmasınBende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yoktu. Sanırım idrar tahlili vereceğim. Aklımda kalmasınBende de oluyor hatta bugün de oldu bilemiyorum böbrek mi acaba diye düşündüm hamilelikten önce böyle birşey yoktu
Gözün aydın arka arkaya güzel haberler geliyorEvet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkekbamyalog
herşey yolundaymış çoğu ilacımı kesti şükür
![]()
Amanda erkek haberi geldi kuzucuk ya büyümüş müEvet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkekbamyalog
![]()
Usg fotosu varmı canım benimkine yorum yapmadığı için erkek bebeklerle kıyas yapıyorumEvet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkekbamyalog
![]()
Eklerim tabii :) komik bir çocuk belliUsg fotosu varmı canım benimkine yorum yapmadığı için erkek bebeklerle kıyas yapıyorumhayırlı olsun
![]()
Teşekkür ederimGözün aydın arka arkaya güzel haberler geliyor![]()
Çok teşekkür ederim canımAmanda erkek haberi geldi kuzucuk ya büyümüş mü![]()
Neymiş o 2 isim söylede oylama yapalımTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımvalla erkek annesi olmaya alışmam lazım kız olsaydı adı hazırdı oğlan İçin 2 isim düşünüyorum karar veremedim hala.
Büyümüş ya teyzesi bugün çok hareket edesi yoktu, annesi yoruldu o da yoruldu… :)
Amin tüm bekleyenlerin İNŞALLAH genel riskiniz nedir?çok can sıkıcı bir bekleyiş Rabbim tüm bekleyenlere sağlıklı haberler versinBenimde biyokimyasal risk 108:1 çıktı. Bende yarın yaptircam nifty. İnşallah sıkıntısız çıkar![]()
Ne aldın
Fetal DopplerNe aldın![]()
Ooooo damadıma iyi bakEvet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkekbamyalog
![]()
Ekliyorum çiçeğim
Hobaaa
Bence o göbek kordonu, yine de sen bilirsin.Benim bebe pipiden ibaret maşallah![]()
Kız zaten en fazla 2-3 hafta sonra hissetcenFetal Doppler![]()
Doruk ya da Demir düşünüyorum kız olsaydı tek seçenek Duruydu.Neymiş o 2 isim söylede oylama yapalım![]()
Valla doktor ile eşim kendi aralarında makara bile yaptılarBence o göbek kordonu, yine de sen bilirsin.![]()
Benim doktor, alıp da psikolojini bozma dedi ama kısırı bıkmısın ırtık.Hobaaasüper bebeğim
doktoruma sordu eşim sakıncası olmaz dimi diye. için rahat edecekse kullan ama anlık duyamadığında telaş yapma dedi dedim Prof olduk onda dasıkıntı tinne
![]()