2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gözün aydın arka arkaya güzel haberler geliyor ❤️
Teşekkür ederim 💖🙏
Amanda erkek haberi geldi kuzucuk ya büyümüş mü❤️
Çok teşekkür ederim canım 🥰 valla erkek annesi olmaya alışmam lazım kız olsaydı adı hazırdı oğlan İçin 2 isim düşünüyorum karar veremedim hala.
Büyümüş ya teyzesi bugün çok hareket edesi yoktu, annesi yoruldu o da yoruldu… :)

Benim bebe pipiden ibaret maşallah 🤪

Eklentiler

• 2D981093-2AA4-44CF-B26D-B833CDF52085.webp
    2D981093-2AA4-44CF-B26D-B833CDF52085.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 88
Teşekkür ederim 💖🙏

Çok teşekkür ederim canım 🥰 valla erkek annesi olmaya alışmam lazım kız olsaydı adı hazırdı oğlan İçin 2 isim düşünüyorum karar veremedim hala.
Büyümüş ya teyzesi bugün çok hareket edesi yoktu, annesi yoruldu o da yoruldu… :)
Neymiş o 2 isim söylede oylama yapalım 😂

Evet bugün doktordan geldim bebeğim kesin erkek 😂 bamyalog 😁 herşey yolundaymış çoğu ilacımı kesti şükür 🙏
Ooooo damadıma iyi bak :p kime gittin canım kontrol yoktu bugün diye hatırlıyorum 😅
Ekliyorum çiçeğim 🤩
Siparişimi verdim dayanamadım, cuma ya da cumartesi gelir artık. :süslü: -Sunshine -Sunshine
Hobaaa 🤩 süper bebeğim 💛
doktoruma sordu eşim sakıncası olmaz dimi diye. için rahat edecekse kullan ama anlık duyamadığında telaş yapma dedi dedim Prof olduk onda da🤓 sıkıntı tinne 😂😂

Hobaaa 🤩 süper bebeğim 💛
doktoruma sordu eşim sakıncası olmaz dimi diye. için rahat edecekse kullan ama anlık duyamadığında telaş yapma dedi dedim Prof olduk onda da🤓 sıkıntı tinne 😂😂
Benim doktor, alıp da psikolojini bozma dedi ama kısırı bıkmısın ırtık.😂

Back
X