Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu mübarek ayda nasıl sabrını sınıyorlar insanın. Kuzuşum hiç takma kafana sen ne istersen o ismi ver bebeğine. Kendi taşıdıklarına vermiş doymamış, işine baksın.
Şu mübarek ayda nasıl sabrını sınıyorlar insanın. Kuzuşum hiç takma kafana sen ne istersen o ismi ver bebeğine. Kendi taşıdıklarına vermiş doymamış, işine baksın.
Cahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bile
Nasıl kafa yapıları varsa
Hee psikolojik kendi kendime kusmayi seviyorum diyecektin
Zaten şişko hamile kaldık. Çok kilo alınca ileriki aylar da sonrası doğumda ameliyatta çok zor geçer diye korkuyorum yoksa doğumdan sonra verilir tabi de yani inşallah
Cahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bile
Nasıl kafa yapıları varsa
Hee psikolojik kendi kendime kusmayi seviyorum diyecektin
Bende dedim ki söyleyince geçecek bişey değil iyiyim de diyor iyi olursun iyi değilim dedim yalan mı söyleyeyim sanane kadın sen mi bakıyorsun bana oğluna üzülüyor heralde derdimi çekiyor diye