- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
Babasının ismi de mi Doruk anlamadımKarşı taraf
Sorma koymak istesemde isimden soğudum kendi babasının da ismi ısrar ediyor işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasının ismi de mi Doruk anlamadımKarşı taraf
Sorma koymak istesemde isimden soğudum kendi babasının da ismi ısrar ediyor işte
Ekmek iyi geliyor gerçekten ama çok kilo yapar diye korkuyorum![]()
Seninki çok genç bence hala anne moduna girememiş bi bencil. Benimkinin bi ayağı mezardaNe güzel kadın seni sevebiliyor, bizimki kendinden başka kimseyi sevmiyor. Öz evlatlarını bile.![]()
Evet onu düşündüm ben de çorba yaparız onlara mama sandalyeleriyle bize eşlik edeceklerSeneye ramazanda da ek gıda zamanı gelmiş olur kii![]()
Benim kilom hala aynı nereye gidiyor o ekmekler bilemedimEkmeğe düşmeyin derim sabahları taze ekmeğe düştüm 4 günde 2 kilo almışım![]()
Yok o bizim seçtiğimiz isim tabi de, hem bizden hemde kendilerinden aynı isim var istedikleri isim üstümden baskı yapıyorlar işteBabasının ismi de mi Doruk anlamadım![]()
Şu mübarek ayda nasıl sabrını sınıyorlar insanın. Kuzuşum hiç takma kafana sen ne istersen o ismi ver bebeğine. Kendi taşıdıklarına vermiş doymamış, işine baksın.Ya şimdi açık açık yazamıyorum benim üstümden oynuyorlar işte![]()
Yaa o kadar söylenecek şey var ki insan önde nasılsın sağlığın yerinde mi vs. Diye hal hatır sorar. Gelir gelmez pişman olduk işteŞu mübarek ayda nasıl sabrını sınıyorlar insanın. Kuzuşum hiç takma kafana sen ne istersen o ismi ver bebeğine. Kendi taşıdıklarına vermiş doymamış, işine baksın.
Evet 50’yi devirmiş ama genç, enerjisini görsen imrenirsin. Hepimizi gömeeeer, buraya yazıyorum.Seninki çok genç bence hala anne moduna girememiş bi bencil. Benimkinin bi ayağı mezarda
Seviyor dediğimde belli etmez ama hissediyorum bakışlarından![]()
Kiz derdiniz bu olsun ne olacak verirsiniz dogumdan sonraEkmek iyi geliyor gerçekten ama çok kilo yapar diye korkuyorum![]()
Kız bunlarda insanlık var mı. Benim kaynana geçen aramış diyor ki geçmedi mi daha bulantın bişeyim yok de kalmaz diyor sanıyor ki psikolojikYaa o kadar söylenecek şey var ki insan önde nasılsın sağlığın yerinde mi vs. Diye hal hatır sorar. Gelir gelmez pişman olduk işte
Onun daha 30 senesi varEvet 50’yi devirmiş ama genç, enerjisini görsen imrenirsin. Hepimizi gömeeeer, buraya yazıyorum.![]()
Allahından bulsun, üzme kendini. Yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanlar eş yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını mahvedebiliyor işte.Yaa o kadar söylenecek şey var ki insan önde nasılsın sağlığın yerinde mi vs. Diye hal hatır sorar. Gelir gelmez pişman olduk işte
Cahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bileKız bunlarda insanlık var mı. Benim kaynana geçen aramış diyor ki geçmedi mi daha bulantın bişeyim yok de kalmaz diyor sanıyor ki psikolojik![]()
Zaten şişko hamile kaldık. Çok kilo alınca ileriki aylar da sonrası doğumda ameliyatta çok zor geçer diye korkuyorum yoksa doğumdan sonra verilir tabi de yani inşallahKiz derdiniz bu olsun ne olacak verirsiniz dogumdan sonra![]()
Kendi çocuklarını saymıyorlar umursamiyorlar, kendime beklemiyorum zaten. Ama biseyiniz yok bari susun dimiAllahından bulsun, üzme kendini. Yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanlar eş yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını mahvedebiliyor işte.
Bende dedim ki söyleyince geçecek bişey değil iyiyim de diyor iyi olursun iyi değilim dedimCahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bile
Nasıl kafa yapıları varsa
Hee psikolojik kendi kendime kusmayi seviyorum diyecektin![]()
Ben onun gelini değilim, hiçbir şeyi değilim, cehenneme kadar yolu var.Onun daha 30 senesi var
Gencecik karı. Böyleleri hiç sevmez zaten gelinini kıskanır. Kendiyle kıyaslar
Olur mu hiç? Gencecik kadını hayattan soğutmaları lazım susabilirler mi? Onlar konuşmayı en çok hak edenler(!)Kendi çocuklarını saymıyorlar umursamiyorlar, kendime beklemiyorum zaten. Ama biseyiniz yok bari susun dimi
Sizin isteme düğün nasıl oldu o zamanlar anlaşabiliyor muydunuzBen onun gelini değilim, hiçbir şeyi değilim, cehenneme kadar yolu var.![]()