- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Tüp midenden mi bal damlıyor ağzından mı bilemedim.Bu devran böyle gitmez ya rabbim mükafatlandırır elbet :)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp midenden mi bal damlıyor ağzından mı bilemedim.Bu devran böyle gitmez ya rabbim mükafatlandırır elbet :)![]()
Evet canım bende yoğurt yiyorum ekmek le ekmek yeyince iki dilim tok tutuyorBen artık çorba içmeyi düşünüyorum 2 3 saatte bir onu içsem ya da sarma filan olsa evde sürekli ekşili onları atıştırsak ne güzel olur ama yapacak kimse yok sürekli yapamıyoruz da![]()
Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedimDilos6342 naptın canım isim düşündün mü
Bende annesine gidip geldiği gün nefret ediyorumHaftada bir mutlaka kocamı boşamak istiyorum. İnşallah hormonlardandır, yoksa bir ton iş öff.
Aa ben telefonla konuştuğunda bile kinleniyorum, kafasını koparasım geliyor.Bende annesine gidip geldiği gün nefret ediyorum![]()
Ekmek iyi geliyor gerçekten ama çok kilo yapar diye korkuyorumEvet canım bende yoğurt yiyorum ekmek le ekmek yeyince iki dilim tok tutuyor
Kim sorun ediyor ismi ? Ne değişik yaCanım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu
Iki üç lokma yiyorum bende canımEkmek iyi geliyor gerçekten ama çok kilo yapar diye korkuyorum![]()
Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği içinAa ben telefonla konuştuğunda bile kinleniyorum, kafasını koparasım geliyor.![]()
Hele şimdi pideler çıktı çok güzel oluyorIki üç lokma yiyorum bende canım
Allah sana sabır versin bebitom.Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz![]()
Karşı tarafKim sorun ediyor ismi ? Ne değişik ya
Boşver takılma eşin de yok tek seni bulunca yüklenmisler
Koca ve boşanmak deyince direkt konu annelerine geliyorAllah sana sabır versin bebitom.Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.
![]()
Ne güzel kadın seni sevebiliyor, bizimki kendinden başka kimseyi sevmiyor. Öz evlatlarını bile.Koca ve boşanmak deyince direkt konu annelerine geliyor
Benimki ayırmaz seviyor beni ama gıcık kadın hazetmiyorum cimri ve cahil![]()
İsim konusu anne babadan başka kimin haddine ya. Çıldırırsın böyle had hudut bilmezlere. Sabır Allahım.Karşı taraf
Sorma koymak istesemde isimden soğudum kendi babasının da ismi ısrar ediyor işte
Ya şimdi açık açık yazamıyorum benim üstümden oynuyorlar işteİsim konusu anne babadan başka kimin haddine ya. Çıldırırsın böyle had hudut bilmezlere. Sabır Allahım.
Seneye Ramazan’da tatlı niyetine yicez bitircez onları![]()
20ci haftaya kadar canim genelde 18de yapiyorlar onceki gebeliklerimden biliyorum ama ben turkiyede deilim yurt disi ama fark olacagini sanmiyorumAnladım canım bende diyorum yanlış mı görüyorum dedimkızlar şimdi soruyorum detaylı ultrason kaçıncı hafta oluyor ?