2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne güzel kadın seni sevebiliyor, bizimki kendinden başka kimseyi sevmiyor. Öz evlatlarını bile.😠
Seninki çok genç bence hala anne moduna girememiş bi bencil. Benimkinin bi ayağı mezarda😂
Seviyor dediğimde belli etmez ama hissediyorum bakışlarından😂

Şu mübarek ayda nasıl sabrını sınıyorlar insanın. Kuzuşum hiç takma kafana sen ne istersen o ismi ver bebeğine. Kendi taşıdıklarına vermiş doymamış, işine baksın.
Yaa o kadar söylenecek şey var ki insan önde nasılsın sağlığın yerinde mi vs. Diye hal hatır sorar. Gelir gelmez pişman olduk işte

Yaa o kadar söylenecek şey var ki insan önde nasılsın sağlığın yerinde mi vs. Diye hal hatır sorar. Gelir gelmez pişman olduk işte
Kız bunlarda insanlık var mı. Benim kaynana geçen aramış diyor ki geçmedi mi daha bulantın bişeyim yok de kalmaz diyor sanıyor ki psikolojik😒

Allahından bulsun, üzme kendini. Yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanlar eş yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını mahvedebiliyor işte.

Kız bunlarda insanlık var mı. Benim kaynana geçen aramış diyor ki geçmedi mi daha bulantın bişeyim yok de kalmaz diyor sanıyor ki psikolojik😒
Cahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bile
Nasıl kafa yapıları varsa
Hee psikolojik kendi kendime kusmayi seviyorum diyecektin🤦🏻‍♀️

Allahından bulsun, üzme kendini. Yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanlar eş yüzünden hayatımızın en güzel zamanlarını mahvedebiliyor işte.
Kendi çocuklarını saymıyorlar umursamiyorlar, kendime beklemiyorum zaten. Ama biseyiniz yok bari susun dimi

Cahil insanla uğraşmak çok zormuş ya. Kafası cahil olan okumakla alakası yok bunun. Bisey diyorsun anlamıyorlar bile
Nasıl kafa yapıları varsa
Hee psikolojik kendi kendime kusmayi seviyorum diyecektin🤦🏻‍♀️
Bende dedim ki söyleyince geçecek bişey değil iyiyim de diyor iyi olursun iyi değilim dedim😂 yalan mı söyleyeyim sanane kadın sen mi bakıyorsun bana oğluna üzülüyor heralde derdimi çekiyor diye😒

Back
X