Ayyy kıro ya kızın ağzını yırtar öperkenGörüştüklerini düşünsene? Ortalık yangın yeri vuuu.![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy kıro ya kızın ağzını yırtar öperkenGörüştüklerini düşünsene? Ortalık yangın yeri vuuu.![]()
![]()
Biraz gerginsiniz sanırım , şahsınıza söylediğim tek kötü bir şey olmamasına rağmen tüm mesajlarıma Saldırı halindesiniz anlam veremedim .Evet böyle saçma sapan hurafelere inanmıyorum, istediğim yorumu alıntı yapma hakkına da sahibim. Keyfime kalmış.
Doktorlara da yazık be.Doktora da sorarsa bananiye soruyorsun der bence![]()
Hocam etek tıraşı olmak bebeğin ömrünü kısaltır mı gibi sorular da gidiyor mudur acabaDoktorlara da yazık be.İç seslerini çok merak ediyorum.
![]()
Tüm mesajlarınıza saldırı halinde miyim?Biraz gerginsiniz sanırım , şahsınıza söylediğim tek kötü bir şey olmamasına rağmen tüm mesajlarıma Saldırı halindesiniz anlam veremedim .
Siz istediğiniz yorumu alıntı yapma hakkına sahipseniz ben de istediğim soruyu hurafe de olsa sorma hakkına sahibim görmezden gelirsiniz olur biter çirkinleşmeye gerek yok saygılar sunarım .
PekiTüm mesajlarınıza saldırı halinde miyim?Şaka mı ya, ben genel olarak kızlara sormak istedim bu saçmalık nerden çıktı diye. Gergin(!) olan sizsiniz bence.
Hocam etek tıraşı olmak bebeğin ömrünü kısaltır mı gibi sorular da gidiyor mudur acaba![]()
Orası saçtan daha yakın neden böyle bi hurafe uydurmamışlar ki. Ben mi uydursamSus sus bayılıcam sus ahahahahh
![]()
Evet evet normal sezeryan arası 500 tl falan oynuyormuş aynı fiyatlar yani aşağı yukarıNe fiyati ki o normal dogum mu sezeryan mi?
Eğlenme milletle otur aşağı.Orası saçtan daha yakın neden böyle bi hurafe uydurmamışlar ki. Ben mi uydursam![]()
Hahshsjsh buldum aslında alıcam da kalem etek benim beğendiğim. Pileliler kilolu gösterir beni altım geniş zatenEğlenme milletle otur aşağı.
Etek demişlen hiç hamile eteği yok doğru düzgün, hep kalem etek tarzında, şöyle pileli falan istiyorum bulursan at bana, sen bulursun ETEK.![]()
Trendyolda kalem etek buldum yorumları iyi onu alacağım ama pileli mini etek istiyorum ben uzun etek hiç giymedim.Hahshsjsh buldum aslında alıcam da kalem etek benim beğendiğim. Pileliler kilolu gösterir beni altım geniş zaten
Uzun mu istersin kısa mı ona göre bulayım sana etek![]()
Trendyolda kalem etek buldum yorumları iyi onu alacağım ama pileli mini etek istiyorum ben uzun etek hiç giymedim.Diz altı bile sinirlerimi bozuyor.
![]()
Araştırdım sen yazınca canım.ama öyle bir Yazıya denk gelmedim direkt kaldırıldığı haberleri var.keşke olsa öyle bir durumKızlar merhabalr ben devlette öğretmenim ve az önce bir yazdi geldj okul grubundan. Covid yasaklari kalkti fakat 24 hafta devam edecekmis. Gözümüz aydin...bence tüm memurlar için gecerlidir bu.
Benim bulduğumda bunun düz olanı işte, niye yapmıyorlar anlamıyorum, kendi eteklerimin beline terzide mi yaptırsam o hamile şeysini.Kısa istiyorsan bu var![]()
MERLİYN GİYİM Merliyn Büzgülü Hamile Etek Mr-39 - Fiyatı, Yorumları
MERLİYN GİYİM Merliyn Büzgülü Hamile Etek Mr-39 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
diğer pileli modellerin hepsi uzun baktım da
Evet yaptırabilirsin güzel olur hatta istediğin modeli kumaş alıp diktirebilirsin de. Ben bayram için elbise diktirmeyi düşünüyordum ama hala göbeğim yok çıkınca mı yaptırsam kararsız kaldımBenim bulduğumda bunun düz olanı işte, niye yapmıyorlar anlamıyorum, kendi eteklerimin beline terzide mi yaptırsam o hamile şeysini.![]()
Çok tatlışş maşallahBende de durumlar böyle uzun kazaklarla kapatıyorum ama anlaşılıyor hamile misin diye soranlar oluyor iş yerinde3 ay bitsinde öyle söyleyeceğim
![]()
Ben yurt disindayim asa yukari fiyatlar turkiyeyle ayni turkiye biraz pahali hatta burada normal dogumda 3 gun tutuyorlar sezeryanda 5 gun turkiyede nasil bilmiyorum tabiEvet evet normal sezeryan arası 500 tl falan oynuyormuş aynı fiyatlar yani aşağı yukarı