2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rahatsız oluyorum böyle genişledikçe elimde değil ilk hamilelikte 8 kilo almıştım 4 kilo zaten bebekti hemen eski halime dönmüştüm bu sefer öyle olmayacak sanki 🙈Kendime bakmalara doyamıyordum ilk hamilelikte bu sefer iki kez güneş kremi sürmedim alnımda leke çıktı hemen ne garip birbirinden bu kadar farklı hamilelik 🤰
Hepsi birbirinden bağımsız hikayeler derdi annem hamilelikler için. Hiç belli olmaz bence gene hemen kilonuza döneceksiniz. Azim olduktan sonra.

Bebek hareketleri 20ci haftadan sonra gozlemlenir yani sayilmaya baslar ondan oncesi belirsiz olabilir hafiftir sen hissetmiyorsundur ama hareket ediyordur icini ferah tut kotu dusunme yok olmuyor diyorsan doktora git ultrasonda bakilsin
Hormonlarım oyun oynuyor bana buara bazen günde birkere hissettiğimi düşünüyorum annemde benim zamanlarımda hissettiğini söylüyor şimdi mutsuzumya seyirme bile olsa olmuyor😂

Kizlar bende gittim sonunda bugün çok mutluyum bebisi gördüm çok büyümüş ellerini falan gördüm çok garipti, 😍 suyu falan iyiymiş haftasıyla uyumlu cıktı çok şükür 🤩 2lİ 3liü taramayı kaçırmışım 4lü yaptırcakmisin dedi istemiyorum dedim bakalım kısmet

Bu arada cinsiyeti tam söylemedi ama kıza benziyor dedi 14. Haftada net söylemedi cinsiyeti yine ama pipi görünmüyordu ortada kimdi erkek diyenler sanırım kız gelicek benden 😍😍

Yemeye dikkat et az az sık sık 😀 decavit ilacını hafta da üç kere iç dedi bana hızlı kilo alınca her gün içiyordum normalde 🥰
Bana ilk acilde decavit vermişti doktor ama kendi doktorum regenesis verdi. Zaten yiyemiyorum canım önceden bi sabah bi akşam yerdim şimdi az az atistiriyorum sürekli

Rahatsız oluyorum böyle genişledikçe elimde değil ilk hamilelikte 8 kilo almıştım 4 kilo zaten bebekti hemen eski halime dönmüştüm bu sefer öyle olmayacak sanki 🙈Kendime bakmalara doyamıyordum ilk hamilelikte bu sefer iki kez güneş kremi sürmedim alnımda leke çıktı hemen ne garip birbirinden bu kadar farklı hamilelik 🤰
Yaa 8 kg harikaa 🥰 keşke ben de 8-10 kg alsamm

Evet çok rahattı bayağı araştırdık. Babymall dan aldık biz tek arabayı pusetsiz. 5.300 TL'ydi. Her 100 TL ye 23 TL de kupon veriyorlar. 1200 TL de kupon aldık. Araba bize 4.100 TL'ye gelmiş oldu.
Baya iyiymiş ben ebebek'te pusetli kampanya vardı 1 ay önce 5400 Dü sanırım

Kızlar merhaba bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben Travel Sistem bakıyorum sonra kabin boy olana baktım daha iyi gibi geldi ama çift yönlü değil. Satıcı bebek sizi görmek ister arabanın içine yatıramazsınız dedi Travel önerdi. Onlarda çok hantal. Çok kararsızım.
Yatabilen baston arıyorum ben travel kullanımı hem zor hem gereksiz pahalı çocuk 6 aylık olunca hafif arabaya yöneliyorsun o zaman da verdiğin paraya acıyorsun ilk zamanlar slingde taşırım bahara kadar serpilir zaten inş

Kizlar bende gittim sonunda bugün çok mutluyum bebisi gördüm çok büyümüş ellerini falan gördüm çok garipti, 😍 suyu falan iyiymiş haftasıyla uyumlu cıktı çok şükür 🤩 2lİ 3liü taramayı kaçırmışım 4lü yaptırcakmisin dedi istemiyorum dedim bakalım kısmet

Bu arada cinsiyeti tam söylemedi ama kıza benziyor dedi 14. Haftada net söylemedi cinsiyeti yine ama pipi görünmüyordu ortada kimdi erkek diyenler sanırım kız gelicek benden 😍😍

Kızlar biz doktor kontrolüne gittik herşey yolunda kıpır kıpırız ☺️♥️
Gözünüz Aydın hanımlar 🤩🤩 Allah’a şükür 🤲🏻

Kizlar siz hastane fiyatlarını sordunuz mu benim doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler 7 ile 13 bin arasıymış bana 13 çok geldi daha da yükselir mi acaba ekime kadar

Hormonlarım oyun oynuyor bana buara bazen günde birkere hissettiğimi düşünüyorum annemde benim zamanlarımda hissettiğini söylüyor şimdi mutsuzumya seyirme bile olsa olmuyor😂
Hayir efendim anne adaylari mutsuz falan olamazlar bebege zararli o minigi uzme daha simdiden 🥰babasinada soyle sizinle daha fazla ilgilensin insan hamile kalinca esine bi baska ihtiyac duyuyor

Back
X