Teşekkür ederim canım hepimize en kolayından nasip olsun inşallah
Ben de uyuyamadım nehircim ama bir enerji bir enerji sorma gitsin

Yazacağım
Ben de sana da bi damar yolu açsınlar arada sakinleştirici yapsınlar diyorum

Erkeklerle ömür boyu imtihan ya ben şimdiden ilk 3 ayı o günleri unuttum üzerine perde çektim resmen

bunlar izlediği şeye dayanamıyor
İnşallah ekimcim taktikler öneriler ne varsa bekliyorum

Aklımdasınız tık diyorum doğdu güneşim yazıcam
8 de canım benim:)
Afiyet şifa olsun bebişe bol bol kilo olsun

Ben de bugün diyorum ki bu yalnız son kahvaltımız

hatta benim son rahat kahvaltımdı sanırım
Ben de MedicalParkta yapacağım güzelim Florya’da. Valla fotoğrafçı bile sokuyorlar istersen. Eşimden sadece Pcr testi istediler.
Ama Sanırım yarın sabah yan çizecek benimki de
Yok kuzum aslında ben önceden de defalarca sordum normal olmaz mı bebek dönünce diye.
Daha önce iki ameliyatım var, geçtiğimiz 1 sene içinde. biri de uterus septum olunca risk almıyor uterus rüptürü oluşur diye. Benim şiddetli kasılmalar yaşadığım dönemde de asıl endişesi hep rahimde yırtılma olmasıydı.
Bir de endometriozis bi de olağan dışı geçen bi gebelik sürecinden dolayı şiddetli kanama riski olabilir filan dedi. Bi sürü şeyden bahsetti de anladığım bunlardı

Gerçi şuanda Da bebek ufak diye kendini ittirmesi zor olabiliyor diye biliyorum bebek yorulup sonuçlar daha kötü olabiliyor sanırım.
Bakalım doktora güveniyorum ya buraya kadar getirdik hafta hafta diyor, bebeğin ve senin hayatını riske atmayalım diyor biz de istemiyoruz zaten. Dışarda büyütürüz dedi. En kötü ihtimalle bir hafta küvezde kalır siz yakınlarda konaklarsınız o senaryoyu sonra düşünürüz dedi. Ama inanıyorum ya kalmayacak ya da maksimum 3 gün veriyorum güneşime :)
Azaleaa
Yalnız kızlar dokunuyorum diyince kafasını kanala sokmuş demek mi oluyor bilmiyorum sormamıştım çünkü şoka girdik

şimdi hareket ettiği bölge değişti çünkü kanala giren bebek kafayı geri çıkaramaz herhalde
8 de canım:) 6 gibi hastanede olacağız inşallah

inşallah bakalım allahım hepimize kolayından nasip etsin