2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🥹
Valla mümkün değil sanırım zaten uyuyamıyordum, şimdi evde milleti yatırdım çaktırmadan bi şeylerle uğraşıyorum 🤣

İnşallah kuzum 🌸
güzel dileklerini rabbim hepimize en güzelinden nasip etsin inşallah 🥰

Amin çiçeğim 🥹 cansınız hepiniz vallahi aylar geçti neler neler paylaştık burada🤗
Ne güzel baktın öyle gerçekten doğum günü oluyor değil mi 🥹 resmen doğacağını haala aşama aşama algılıyorum 😇

Kız bu herifin hamileliği benimkinden beter geçti şimdi de doğum korkusu başladı, kendimi bıraktım onu sakinleştiriyorum 🤣
Ya sana bi şey olursa ya bebeğe bi şey olursa ben kendimi tutamam vs vs en son diyeceğim ki tamam girme doğuma girme, onu istiyor resmen🤣 bulantı terleme stres mide ağrılarını görsen 🤣

Talebinizi ileticem ama kendisinin aklı yerinde olur mu bilmem 😂
Anam benim bu ikisinden çekeceğim var 😂

En güzel hikayeler hepimize nasip olsun kuzum hepinizden şimdiden Allah razı olsun 🥰🌸
bnde girsin doğuma dedim dr. um hijyen acısından almıyoruz dedi. sanki 100kişi alıcak. hangı hastanede yapıcaktn bn medical parkta

Kızlar günaydın bende 36 hafta güncellemeleri geldi gece saga sola dönerken kasıklarım agŕımaya başladı arada birde sanki adet olcakmisım hissi geliyor gidiyor sona dogru artık biseyler degisiyor daha önce hic boyle hisler yoktu haftaya persembe doktora dicem ntsye sokar heralde sancı cıkar mı bilmiyorum ama internette buna yalancı sancı diyor cok heyecanlı 😃🤭

Doktorum gecen hafta daha var bebek kanala girmemis dedi girdigi zaman te vajinaya kadar iniyormus bebek varmı oralarda başını hisseden 🙄🙄😬

Kızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor. 🥹🥹🥹
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar 🙈
Pazartesi saat kac gibi dedi ... bildirdi mi.. Hadi gozun aydın kisa surede sıkıntısız kurtarirsin. Sonra aaa bu muymus dersin bize de teselli verirsin ☺️🤭💓😄

Kızlar günaydın bende 36 hafta güncellemeleri geldi gece saga sola dönerken kasıklarım agŕımaya başladı arada birde sanki adet olcakmisım hissi geliyor gidiyor sona dogru artık biseyler degisiyor daha önce hic boyle hisler yoktu haftaya persembe doktora dicem ntsye sokar heralde sancı cıkar mı bilmiyorum ama internette buna yalancı sancı diyor cok heyecanlı 😃🤭

Doktorum gecen hafta daha var bebek kanala girmemis dedi girdigi zaman te vajinaya kadar iniyormus bebek varmı oralarda başını hisseden 🙄🙄😬
Bende de aynı şeyler vardi hiç sancı cikmadi🙈 bana dediler çıkarsa kontrol ederiz alttan diye korkumdan içeri kaçtı sanırım 😂 ama ilerden bi not daha da artacak o ağrılar. Bel ağrısı olmaya başladı, arada adet sancıları gibi sancılar girip çıkıyor ama beni de en zorlayan şey kaburga ağrısı sağa yatıyorum uyanıyorum bebek orda toplanmış sola yatıyorum yine aynı o kadar ağrıyor ki 🥲

Biz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumla 🤔 lahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum 🤦🏻‍♀️
Buzdolabina süt depola sonradan yarar ☺️ Allahim sagsalim kavusmak nasip etsin inşallah canim benim 😊

Bende de aynı şeyler vardi hiç sancı cikmadi🙈 bana dediler çıkarsa kontrol ederiz alttan diye korkumdan içeri kaçtı sanırım 😂 ama ilerden bi not daha da artacak o ağrılar. Bel ağrısı olmaya başladı, arada adet sancıları gibi sancılar girip çıkıyor ama beni de en zorlayan şey kaburga ağrısı sağa yatıyorum uyanıyorum bebek orda toplanmış sola yatıyorum yine aynı o kadar ağrıyor ki 🥲
Heyecan basti bir an bana 🤦‍♀️😀😄

Oyy pazartesi mii aman hazırlık yapcam diye şu 2 günü kendini yormakla geçirme. Dikkatli davran. Aynı bedende son günlerinin tadını çıkar 😍 çok 36. Hafta gayet iyi bir hafta iyi iş çıkardınız anne kız 🥹🥹😍
Ay iki gunde hazirladim bende ne oldu canim cikti. Bir iki sey kaldi sadece

Hayırlı olsun şimdiden 🧿 çok heyecanlı 🥰 sağlıklı doğumlar olsun, sağlıkla gelsin bebiş.
Teşekkür ederim canım hepimize en kolayından nasip olsun inşallah 🥹
-Sunshine -Sunshine ☀ aksam heyecanda uyuyamadim sanki ben doguracam 🤗

Hayirlisinla resmen yarin kavusuyorsunuz güneş ☀ le rabbim bizlerede nasip et insallah 🙏 ❤️ saglikla gelsin minik 👸 bizleri habersiz birakma ilk firsatta yaz olur mu 😇🤗
Ben de uyuyamadım nehircim ama bir enerji bir enerji sorma gitsin 😂
Yazacağım 🤩
Önümüzde perde var bizim görme şansımız yok eşlerimizde görmeyecekte aynı şekilde hani anlık bi hareketle görüş alanına girse o kesik kan filan ben bayılırım o anda heralde 😂😂 benim doğum şekli belli değil daha sezeryan normal internette doktorların videosunu izledim mesele normal doğumda dikiş olayları varya geneli yanlıs ıkınmadan oluyormus doktor onu anlatıyor bende eşime anlatıyorum baktım beti benzi gitti bir canlının ordan cıktıgını düşünemiyorum ben dedi 😂😂
Ben de sana da bi damar yolu açsınlar arada sakinleştirici yapsınlar diyorum 😂😂😂
Erkeklerle ömür boyu imtihan ya ben şimdiden ilk 3 ayı o günleri unuttum üzerine perde çektim resmen 😂bunlar izlediği şeye dayanamıyor 😂

-Sunshine -Sunshine ay canım çok sevindim çok kolay bir doğum diliyorum her şey çok güzel olcak güneş doğacak heryere🥰 bizi habersiz bırakma
İnşallah ekimcim taktikler öneriler ne varsa bekliyorum 😂
Aklımdasınız tık diyorum doğdu güneşim yazıcam😂
Günaydınlarrr bebişim saat kaçta giriyosun ameliyata -Sunshine -Sunshine

Yine babamız mesaide yapayalnız pazar kahvaltısı ben de kendimi sanal marketlerle mutlu ediyorum simitimi aldım oh keyif :)) Şafak 24 diyelim inşallah 🥰
8 de canım benim:)
Afiyet şifa olsun bebişe bol bol kilo olsun 😌
Ben de bugün diyorum ki bu yalnız son kahvaltımız 🥹🥹 hatta benim son rahat kahvaltımdı sanırım 😂
bnde girsin doğuma dedim dr. um hijyen acısından almıyoruz dedi. sanki 100kişi alıcak. hangı hastanede yapıcaktn bn medical parkta
Ben de MedicalParkta yapacağım güzelim Florya’da. Valla fotoğrafçı bile sokuyorlar istersen. Eşimden sadece Pcr testi istediler.
Ama Sanırım yarın sabah yan çizecek benimki de 😂
-Sunshine -Sunshine ay yarın güneşin doğuyor çok heyecanlii😍 ama ben sana ne soracaktım unuttum kuzum doktor kafasına dokunuyorum demiş ya normal denemeyecek mi yoksa sen mi istemiyorsun
Yok kuzum aslında ben önceden de defalarca sordum normal olmaz mı bebek dönünce diye.
Daha önce iki ameliyatım var, geçtiğimiz 1 sene içinde. biri de uterus septum olunca risk almıyor uterus rüptürü oluşur diye. Benim şiddetli kasılmalar yaşadığım dönemde de asıl endişesi hep rahimde yırtılma olmasıydı.
Bir de endometriozis bi de olağan dışı geçen bi gebelik sürecinden dolayı şiddetli kanama riski olabilir filan dedi. Bi sürü şeyden bahsetti de anladığım bunlardı 😂
Gerçi şuanda Da bebek ufak diye kendini ittirmesi zor olabiliyor diye biliyorum bebek yorulup sonuçlar daha kötü olabiliyor sanırım.
Bakalım doktora güveniyorum ya buraya kadar getirdik hafta hafta diyor, bebeğin ve senin hayatını riske atmayalım diyor biz de istemiyoruz zaten. Dışarda büyütürüz dedi. En kötü ihtimalle bir hafta küvezde kalır siz yakınlarda konaklarsınız o senaryoyu sonra düşünürüz dedi. Ama inanıyorum ya kalmayacak ya da maksimum 3 gün veriyorum güneşime :)
Azaleaa Azaleaa
Yalnız kızlar dokunuyorum diyince kafasını kanala sokmuş demek mi oluyor bilmiyorum sormamıştım çünkü şoka girdik 😂 şimdi hareket ettiği bölge değişti çünkü kanala giren bebek kafayı geri çıkaramaz herhalde 😂

Pazartesi saat kac gibi dedi ... bildirdi mi.. Hadi gozun aydın kisa surede sıkıntısız kurtarirsin. Sonra aaa bu muymus dersin bize de teselli verirsin ☺️🤭💓😄
8 de canım:) 6 gibi hastanede olacağız inşallah 😌 inşallah bakalım allahım hepimize kolayından nasip etsin 🤗

Ne güzel haberler bunlar çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Oy maşallah telaşlı haftalara giriş yapmışsın. Aynen haftaya itibariyle ntsler kontroller derken eli kulağında artık. Geri sayım hızlanmış sende. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen normal olsun dite basından beri yürüyüş vs yapıyordun inşallah istediğin gibi gönlünden geçen şekilde sağlıkla alırsın yavrunu kucağına🙏🏻 Eskilerin duası gibi Rabbim ıh demeden aldırsın kucağına 😍

Bende 33+5 oldum bugün 36. Haftada çağırdı doktorum. Özel muayanesine gidiyordum burda son görüşmemizi yapcaz 36. Haftada sonra hastaneye yönlendirecem seni nts vs orda yapılacak hep dedi. Ondan sonrada doğum için beklersin dedi. Bende bu hafta çantamı hazırlamam lazım artık bebek kıyafetlerini yıkıycam cantamı hazırlıycam odası gelecek o kurulacak derken güzel telaşlarım başlayacak bakalım♥️
Kendini cok yorma canim hayırlısı ile gelsin inşallah ❣️😊 Ben kendime gec diyordum 34 ü sürüyorum. Canta cogu hazir.. küçük seyler kaldi sadece .. Beşik kurduk dolabi da gelirse tamadir. Ben oda sonradan yapacagim😊 Büyüdüğünde

Yazacağım 🤩

Ben de sana da bi damar yolu açsınlar arada sakinleştirici yapsınlar diyorum 😂😂😂
Erkeklerle ömür boyu imtihan ya ben şimdiden ilk 3 ayı o günleri unuttum üzerine perde çektim resmen 😂bunlar izlediği şeye dayanamıyor 😂

Ben de bugün diyorum ki bu yalnız son kahvaltımız 🥹🥹 hatta benim son rahat kahvaltımdı sanırım 😂

Ben de MedicalParkta yapacağım güzelim Florya’da. Valla fotoğrafçı bile sokuyorlar istersen. Eşimden sadece Pcr testi istediler.

Yok kuzum aslında ben önceden de defalarca sordum normal olmaz mı bebek dönünce diye.
Daha önce iki ameliyatım var, geçtiğimiz 1 sene içinde. biri de uterus septum olunca risk almıyor uterus rüptürü oluşur diye. Benim şiddetli kasılmalar yaşadığım dönemde de asıl endişesi hep rahimde yırtılma olmasıydı.
Bir de endometriozis bi de olağan dışı geçen bi gebelik sürecinden dolayı şiddetli kanama riski olabilir filan dedi. Bi sürü şeyden bahsetti de anladığım bunlardı 😂
Gerçi şuanda Da bebek ufak diye kendini ittirmesi zor olabiliyor diye biliyorum bebek yorulup sonuçlar daha kötü olabiliyor sanırım.
Bakalım doktora güveniyorum ya buraya kadar getirdik hafta hafta diyor, bebeğin ve senin hayatını riske atmayalım diyor biz de istemiyoruz zaten. Dışarda büyütürüz dedi. En kötü ihtimalle bir hafta küvezde kalır siz yakınlarda konaklarsınız o senaryoyu sonra düşünürüz dedi. Ama inanıyorum ya kalmayacak ya da maksimum 3 gün veriyorum güneşime :)
Azaleaa Azaleaa
Yalnız kızlar dokunuyorum diyince kafasını kanala sokmuş demek mi oluyor bilmiyorum sormamıştım çünkü şoka girdik 😂 şimdi hareket ettiği bölge değişti çünkü kanala giren bebek kafayı geri çıkaramaz herhalde 😂

8 de canım:) 6 gibi hastanede olacağız inşallah 😌 inşallah bakalım allahım hepimize kolayından nasip etsin 🤗
Ah doğru dimi senin geçirilmiş operasyonların vardı. Bende de çikolata kisti vardı ama şuan ne alemde hiç bilmiyorum en son biraz gerilemişti ama onun hakkında hiç bisey demediler başka. Senin başka yere doğru mu yayilmista kanamadan korkuyor doktor kuzum? Benim en son yumurtalıkta 3cmdi.
Valla bende düşünüyorum nasıl dokundu diye nasil hissediyorsun diyecektim 😂 çok acayip bisey yaa 🙈

1 hafta kaldıı bi de bana soor 😂🙈
Zaman azaldıkça da saçma sapan rüyalar görmeye başladım 😂
13 kiloluk bi kız doğuruyordum? 😂
Şekerden dolayı olmuş diyip küveze alıyorlardı tövbe yarabbim 🙈
Allah iyiligini versin :))) ben daha dahiliyeye gitmedim . Seker sinirda cikmisti. Valla benim gibi rahat ol. 20 kiloyum ne var ya alti ustu fazlam 5 kilo .. süt icsen yarar :) sut sağsan yarar 😀 13 kilo bebis de hayal edemedim. Yeni bir dizi senaryosu olur 🤭😀😀😀

Al

Yazacağım 🤩

Azaleaa Azaleaa

Hadi hayirlisi guzel haberler bekliyoruz :)

Allah iyiligini versin :))) ben daha dahiliyeye gitmedim . Seker sinirda cikmisti. Valla benim gibi rahat ol. 20 kiloyum ne var ya alti ustu fazlam 5 kilo .. süt icsen yarar :) sut sağsan yarar 😀 13 kilo bebis de hayal edemedim. Yeni bir dizi senaryosu olur 🤭😀😀😀
Ben insülin kullanıyorum ya ondan gördüm sanırım 🙈😂
Kilo almak önemli değilmiş valla 6 kilo aldıkta noldu şekerle uğraşmaca ama tabi 80 kiloyla hamile kaldım belki de ondandır.
Rüyamda da ne oğlum olacaktı diye düsünüyorum ne de 13 kilo çocuk mu olur diye 😂 bir de kuveze almaları ayrı komedi 😂🙈

Ben insülin kullanıyorum ya ondan gördüm sanırım 🙈😂
Kilo almak önemli değilmiş valla 6 kilo aldıkta noldu şekerle uğraşmaca ama tabi 80 kiloyla hamile kaldım belki de ondandır.
Rüyamda da ne oğlum olacaktı diye düsünüyorum ne de 13 kilo çocuk mu olur diye 😂 bir de kuveze almaları ayrı komedi 😂🙈
Dogum oncesi esrarengiz ruyalar cikmasi muhtemel de seninki hep orijinalmis :)))) Allahtan ben gormedim dicem de kac ay once bir ruya görmüştüm. Suyum gelmis ... telefonla esimi ariyorum yaninda biri var... Suyum geldi diyorum. Tinlamiyor beni ...🤭☺️

Dogum oncesi esrarengiz ruyalar cikmasi muhtemel de seninki hep orijinalmis :)))) Allahtan ben gormedim dicem de kac ay once bir ruya görmüştüm. Suyum gelmis ... telefonla esimi ariyorum yaninda biri var... Suyum geldi diyorum. Tinlamiyor beni ...🤭☺️
Seninki yine masumcaymış ☺️ insan bi kere aklından geçirdiği şeyi bile görüyor
Bir de küvezden çıkarken 58 gr daha aldı diyordu doktor o detayı atlamayayım😂 ama o kadar çok ağlıyordum ki üzülerek kalktım bu rüyaya 🙈

Back
X