2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorum 🥵 kasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım

D319363D-932D-4C22-BD81-FBD0C01CC6B9.webp
Kızlar görümcem bu arabayı almış hediye olarak. Travel sistem değil. Bana akrabam verdiği için almayacaktım araba, ana kucağına ihtiyacım vardı sadece. Nasıldır bu araba bilen var mı? Travel olanıyla değiştireyim mi, ne fark var? Hiç araştırmamıştım almayacağım için

Canim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim🤗
Ah canım insallah toparlarsın hemen yarın doğumun olduğunu bilmiyordum insallah cok güzel ve kolaylıkla geçer 😍❤️

cnm napıosn nasılsın, bnm ağrılarım baya azaldı. bebiş önce biraz kaşıkla emiyor snr memeyi tutuyor.ama türlü türlü huy değştirio bu gece hiç uyutmadı şimdi sbh yatıyor.ayağını alçıya aldılar bileğinde bir kemik yatay olması lazımmş aşkımınki dikmiş. 4,5 defa alcı olucak. herbır alcıda 3bin ☹️sağlığı iyi olsunda napalım artk kısmet inşallah iyi olacak. sen dr a gttn mi gamze için
2 haftam dolduğundan beri bi tık iyiyim artık idrar konusu daha az can yakıyor 🤭
Yoksa dikişli olduğumu unuttuğum anlar nadir maalesef :))
Bebe konusu cok ilginç gerçekten bi anı bi anını tutmuyor. BaZen uyanmazken bazen de uyumuyor. Bazen doymuyor bazen emmiyor 🤭
Sakral Gamze için usg bekliyoruz doktor bi şey olmaz muhtemelen dedi bakalım.. diğer konularda kendisinden pek tatmin olmadım genel olarak ama fırsatı bulunca başka doktor bakacağım yakınlarda..

Canım çok üzücü insanın canı dayanmıyor gerçekten kuzularımızı böyle görünce.
Maddi olarak biraz zorlayıcı olacak gibi Ama tedavisi varmış neyseki ve erken de farkedilmiş. Senin yüreğini dağlar az çok anlıyorum hislerini. Sakin kalmaya çalış yavrum hemen iyileşir inşallah tek alçıyla geçer gider dua edelim 🥹
Canım boyunu kilosunu bilmiyorum ama genelde ciğerleri gelişmiş olduğundan 36 sonrası küvez gerekmiyor ama nişan gelse bile 2 haftaya kadar bekleyenler pluyor. İçini ferah tut
2 haft bekleyen bendim mesela 🤭 sezoya girişmesek daha dururdu belki. 2 hafta boyunca Ha bire nişan attım zaten 😂

Canim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim🤗
Yaaa inşallah çok kolay bir doğum olur 🤗
Ben doğum öncesi uyuyamamıştım hiç.
Sağ Salim kavuşun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥹
39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorum 🥵 kasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
Canım Nasıl oldun su an?
Yalancı kasılma olabilir belki kasılmaları hissetmiyorsundur. Düzenli ve sık olmadıkça sıkıntı etme bence. bol su içmek, hafif ılık duş ve bol yastık destekli yatış iyi gelir diye umuyorum🌸

K KIR PAPATYASII R Rad__ hanımlar inşallah kavuştayın tadını çıkarıyorsunuzdur 🥰

2 haftam dolduğundan beri bi tık iyiyim artık idrar konusu daha az can yakıyor 🤭
Bebe konusu cok ilginç gerçekten bi anı bi anını tutmuyor. BaZen uyanmazken bazen de uyumuyor. Bazen doymuyor bazen emmiyor 🤭
Sakral Gamze için usg bekliyoruz doktor bi şey olmaz muhtemelen dedi bakalım.. diğer konularda kendisinden pek tatmin olmadım genel olarak ama fırsatı bulunca başka doktor bakacağım yakınlarda..

Maddi olarak biraz zorlayıcı olacak gibi Ama tedavisi varmış neyseki ve erken de farkedilmiş. Senin yüreğini dağlar az çok anlıyorum hislerini. Sakin kalmaya çalış yavrum hemen iyileşir inşallah tek alçıyla geçer gider dua edelim 🥹

2 haft bekleyen bendim mesela 🤭 sezoya girişmesek daha dururdu belki. 2 hafta boyunca Ha bire nişan attım zaten 😂

Canım Nasıl oldun su an?
Yalancı kasılma olabilir belki kasılmaları hissetmiyorsundur. Düzenli ve sık olmadıkça sıkıntı etme bence. bol su içmek, hafif ılık duş ve bol yastık destekli yatış iyi gelir diye umuyorum🌸

K KIR PAPATYASII R Rad__ hanımlar inşallah kavuştayın tadını çıkarıyorsunuzdur 🥰
Daha iyi olmana cok sevindim 🥹🙏🏻
Ya kuzum düzenli degil allahtan, ben de ona bakıyorum ama adet sancısı gibi bir saplanıyor tedirgin oluyorum ister istemez, onca şey okuduk öğrendik falan ama tecrübe etmeyince insan yine de afallıyor iste 😅😅 bi de sezeryan günü alınca sanki bi sancı gelmez rahatlığı gelmişti

F14A6297-B10B-491B-9933-83EF778617E0.webp 5B57205A-325E-400D-9131-A9BD2BA77D21.webp
Kızlar üstteki görümcemin hediye aldığı (ana kucağı da var) alttaki teyzemin verdiği ana kucağı yok. Sizce hangisini kullanayım. Baston arabamız da var. Üsttekini iade edip başka bir şey mi alayım yerine, travel ile mi değiştireyim? Yoksa alttakine ana kucağı alıp onu mu kullanayım

Kızlar üstteki görümcemin hediye aldığı (ana kucağı da var) alttaki teyzemin verdiği ana kucağı yok. Sizce hangisini kullanayım. Baston arabamız da var. Üsttekini iade edip başka bir şey mi alayım yerine, travel ile mi değiştireyim? Yoksa alttakine ana kucağı alıp onu mu kullanayım
canim ana kucagi dedigin sey arabaya takilan puset seklinde koltuk mu ?
bu ekledigim gibi birseyse , baya rahat oluyormus bebek icinde uyudugu icin.

Eklentiler

• 3D894FFD-DBAA-4533-A0F7-D0391557289F.webp
    3D894FFD-DBAA-4533-A0F7-D0391557289F.webp
    50 KB · Görüntüleme: 61
canim ana kucagi dedigin sey arabaya takilan puset seklinde koltuk mu ?
bu ekledigim gibi birseyse , baya rahat oluyormus bebek icinde uyudugu icin.
22A3BB7B-7BE3-490E-89B6-32A386C93722.webp
Bu canım. Görümcemin aldığı arabaya bunu oturtuyorsun. Diğer 2. el olan chicconun bundan yok. Alıp onunla mı devam edeyim. Yoksa bunu açıp kullanayım mı bilemedim

Allah şifa versin canım inşallah, yarına hiç bir şeyin kalmasın 🥰🙏🙏 Kolay, ağrısız doğumun olsun inşallah

Bu canım. Görümcemin aldığı arabaya bunu oturtuyorsun. Diğer 2. el olan chicconun bundan yok. Alıp onunla mı devam edeyim. Yoksa bunu açıp kullanayım mı bilemedim
eger arabaniz varsa ve oto koltugu olarak da kullaniliyorsa cok rahat edersin.
Benim arkadasim en basta almamisti , ama bebegi her arabadan indirdiginde uyanip agliyordu. sonradan aldi ve cok rahat etti.
Misafirlige fln gelincede oyle koyuyordu bir koseye bebek icinde uyumaya devam ediyordu. Bende ondan odunc aldim iste resmini paylastiigmi

notdefteri2_ notdefteri2_ birde teyzenin verdigi yeni dogana uygun durmuyor . Onu kullanmak istersen de emin ol yenidogan da kullanabiliyor mu diye. Marka ve modelini online aratip bulabilirsin bilgilerini.

Mesela benim aldigim bebek arabasi (yesil olan ) ilk 3 ay dan sonra kullanilabiliyor. ben o zamana kadar oto koltugu olan mavi renkte ve sepet yatak kirmizi renkte var onu kullanicam mecburen ilk 3 ay .

Eklentiler

• 1A3C4FF9-ADCF-43BB-9122-9BE6A23E5E31.webp
    1A3C4FF9-ADCF-43BB-9122-9BE6A23E5E31.webp
    50 KB · Görüntüleme: 60
  • B2503385-CE1A-4525-9233-CAE5BACEF710.webp
    B2503385-CE1A-4525-9233-CAE5BACEF710.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 58
  • DA2F503A-ACB8-4E9B-8E08-8FA60C48931F.webp
    DA2F503A-ACB8-4E9B-8E08-8FA60C48931F.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
Daha iyi olmana cok sevindim 🥹🙏🏻
Ya kuzum düzenli degil allahtan, ben de ona bakıyorum ama adet sancısı gibi bir saplanıyor tedirgin oluyorum ister istemez, onca şey okuduk öğrendik falan ama tecrübe etmeyince insan yine de afallıyor iste 😅😅 bi de sezeryan günü alınca sanki bi sancı gelmez rahatlığı gelmişti
🥰
Endişelerini cok iyi anlıyorum ben de doğuma giderken öyle sancılar çektim ki yolda ha doğurdum doğuracağım diye ödüm kopuyordu😂 bir de tecrübezlik fena tabi 🥹
İnşallah gününü bekleyecektir Bebiş, sürpriz yaşanmaz 🌸

-Sunshine -Sunshine bu gonderi bana seni hatirlatti :))

😂 doğumdan sonra hepiniz böyle olacaksınız geliyor gelmekte olan 🤭

notdefteri2_ notdefteri2_ birde teyzenin verdigi yeni dogana uygun durmuyor . Onu kullanmak istersen de emin ol yenidogan da kullanabiliyor mu diye. Marka ve modelini online aratip bulabilirsin bilgilerini.

Mesela benim aldigim bebek arabasi (yesil olan ) ilk 3 ay dan sonra kullanilabiliyor. ben o zamana kadar oto koltugu olan mavi renkte ve sepet yatak kirmizi renkte var onu kullanicam mecburen ilk 3 ay .
Sanırım oto koltuğu olmuyor ya 😞 dediğin çok doğru uyandırmamak için önemli aslında. Oto koltuğunu da ayrı verdi bir arkadaş. Chicco olanın pusetini alırsam o oto koltuğu oluyor. O da araba fiyatı maşallah 😬 yarın gidip puseti oto koltuğu olabilen varsa onunla değiştireyim olmazsa. İyi ki bu fikri verdin canım çok sağol 🙏

Haftalarımzı güzel kuzum içini ferah tut insallah 🙏🏻 Nişansa da eğer gelipte 1-2 haft bekleyende var

Ay sen gece uyuyamazsıın sağlıkla kucağına al insallah saatler kaldıı 😍😍 bizlere haber vermeyi unutma kendini iyi hissettiin zaman 🙏🏻♥️
Hem heyecan hem korku hem de hastayım ya hepsi karıştı ic ice😑 insaallah canım güzel haberler veririm size

Canım Nasıl oldun su an?

Çok sagol canım benim inşaallah korkuyorum baya bakalım nasıl olacak dualarimiz da unutmayın beni🤗

Canim bende başlama tarihi yazıyor bitiş yok analık çalışır diyor anlamadım ise gitmem gerekiyormu
E nabizda gozuken raporda yazmiyor. Elden aldiniz mi ... benimkilerde sorun yaptı bende kontrole gidince aldim orda tahmini doğum yazıyor

Back
X