Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım insallah toparlarsın hemen yarın doğumun olduğunu bilmiyordum insallah cok güzel ve kolaylıkla geçerCanim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim![]()
2 haftam dolduğundan beri bi tık iyiyim artık idrar konusu daha az can yakıyorcnm napıosn nasılsın, bnm ağrılarım baya azaldı. bebiş önce biraz kaşıkla emiyor snr memeyi tutuyor.ama türlü türlü huy değştirio bu gece hiç uyutmadı şimdi sbh yatıyor.ayağını alçıya aldılar bileğinde bir kemik yatay olması lazımmş aşkımınki dikmiş. 4,5 defa alcı olucak. herbır alcıda 3binsağlığı iyi olsunda napalım artk kısmet inşallah iyi olacak. sen dr a gttn mi gamze için
2 haft bekleyen bendim meselaCanım boyunu kilosunu bilmiyorum ama genelde ciğerleri gelişmiş olduğundan 36 sonrası küvez gerekmiyor ama nişan gelse bile 2 haftaya kadar bekleyenler pluyor. İçini ferah tut
Yaaa inşallah çok kolay bir doğum olurCanim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim![]()
Canım Nasıl oldun su an?39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorumkasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
Daha iyi olmana cok sevindim2 haftam dolduğundan beri bi tık iyiyim artık idrar konusu daha az can yakıyor
Yoksa dikişli olduğumu unuttuğum anlar nadir maalesef :))
Bebe konusu cok ilginç gerçekten bi anı bi anını tutmuyor. BaZen uyanmazken bazen de uyumuyor. Bazen doymuyor bazen emmiyor
Sakral Gamze için usg bekliyoruz doktor bi şey olmaz muhtemelen dedi bakalım.. diğer konularda kendisinden pek tatmin olmadım genel olarak ama fırsatı bulunca başka doktor bakacağım yakınlarda..
Canım çok üzücü insanın canı dayanmıyor gerçekten kuzularımızı böyle görünce.
Maddi olarak biraz zorlayıcı olacak gibi Ama tedavisi varmış neyseki ve erken de farkedilmiş. Senin yüreğini dağlar az çok anlıyorum hislerini. Sakin kalmaya çalış yavrum hemen iyileşir inşallah tek alçıyla geçer gider dua edelim
2 haft bekleyen bendim meselasezoya girişmesek daha dururdu belki. 2 hafta boyunca Ha bire nişan attım zaten
Yaaa inşallah çok kolay bir doğum olur
Ben doğum öncesi uyuyamamıştım hiç.
Sağ Salim kavuşun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım Nasıl oldun su an?
Yalancı kasılma olabilir belki kasılmaları hissetmiyorsundur. Düzenli ve sık olmadıkça sıkıntı etme bence. bol su içmek, hafif ılık duş ve bol yastık destekli yatış iyi gelir diye umuyorum
K KIR PAPATYASII R Rad__ hanımlar inşallah kavuştayın tadını çıkarıyorsunuzdur![]()
canim ana kucagi dedigin sey arabaya takilan puset seklinde koltuk mu ?Kızlar üstteki görümcemin hediye aldığı (ana kucağı da var) alttaki teyzemin verdiği ana kucağı yok. Sizce hangisini kullanayım. Baston arabamız da var. Üsttekini iade edip başka bir şey mi alayım yerine, travel ile mi değiştireyim? Yoksa alttakine ana kucağı alıp onu mu kullanayım
kolayliklar diliyorum dogumdaCanim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim![]()
canim ana kucagi dedigin sey arabaya takilan puset seklinde koltuk mu ?
bu ekledigim gibi birseyse , baya rahat oluyormus bebek icinde uyudugu icin.
Allah şifa versin canım inşallah, yarına hiç bir şeyin kalmasınCanim yarın doğum olmasa hiç sıkıntı değil yavaş yavaş insan toparlıyor bide ameliyat olduğu için daha korkuyorum insaallah yarına kadar daha iyi olacagim. Bol bol birşeyler yaptım içtim bugün insaallah toparlarim![]()
eger arabaniz varsa ve oto koltugu olarak da kullaniliyorsa cok rahat edersin.Bu canım. Görümcemin aldığı arabaya bunu oturtuyorsun. Diğer 2. el olan chicconun bundan yok. Alıp onunla mı devam edeyim. Yoksa bunu açıp kullanayım mı bilemedim
Daha iyi olmana cok sevindim
Ya kuzum düzenli degil allahtan, ben de ona bakıyorum ama adet sancısı gibi bir saplanıyor tedirgin oluyorum ister istemez, onca şey okuduk öğrendik falan ama tecrübe etmeyince insan yine de afallıyor istebi de sezeryan günü alınca sanki bi sancı gelmez rahatlığı gelmişti
Sanırım oto koltuğu olmuyor yanotdefteri2_ birde teyzenin verdigi yeni dogana uygun durmuyor . Onu kullanmak istersen de emin ol yenidogan da kullanabiliyor mu diye. Marka ve modelini online aratip bulabilirsin bilgilerini.
Mesela benim aldigim bebek arabasi (yesil olan ) ilk 3 ay dan sonra kullanilabiliyor. ben o zamana kadar oto koltugu olan mavi renkte ve sepet yatak kirmizi renkte var onu kullanicam mecburen ilk 3 ay .
Hem heyecan hem korku hem de hastayım ya hepsi karıştı ic iceHaftalarımzı güzel kuzum içini ferah tut insallahNişansa da eğer gelipte 1-2 haft bekleyende var
Ay sen gece uyuyamazsıın sağlıkla kucağına al insallah saatler kaldııbizlere haber vermeyi unutma kendini iyi hissettiin zaman
![]()
Çok teşekkür edrim canım güzel dileklerin icin❤❤Ah canım insallah toparlarsın hemen yarın doğumun olduğunu bilmiyordum insallah cok güzel ve kolaylıkla geçer![]()
Çok sagol canım benim inşaallah korkuyorum baya bakalım nasıl olacak dualarimiz da unutmayın beni2 haftam dolduğundan beri bi tık iyiyim artık idrar konusu daha az can yakıyor
Yoksa dikişli olduğumu unuttuğum anlar nadir maalesef :))
Bebe konusu cok ilginç gerçekten bi anı bi anını tutmuyor. BaZen uyanmazken bazen de uyumuyor. Bazen doymuyor bazen emmiyor
Sakral Gamze için usg bekliyoruz doktor bi şey olmaz muhtemelen dedi bakalım.. diğer konularda kendisinden pek tatmin olmadım genel olarak ama fırsatı bulunca başka doktor bakacağım yakınlarda..
Canım çok üzücü insanın canı dayanmıyor gerçekten kuzularımızı böyle görünce.
Maddi olarak biraz zorlayıcı olacak gibi Ama tedavisi varmış neyseki ve erken de farkedilmiş. Senin yüreğini dağlar az çok anlıyorum hislerini. Sakin kalmaya çalış yavrum hemen iyileşir inşallah tek alçıyla geçer gider dua edelim
2 haft bekleyen bendim meselasezoya girişmesek daha dururdu belki. 2 hafta boyunca Ha bire nişan attım zaten
Yaaa inşallah çok kolay bir doğum olur
Ben doğum öncesi uyuyamamıştım hiç.
Sağ Salim kavuşun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım Nasıl oldun su an?
Yalancı kasılma olabilir belki kasılmaları hissetmiyorsundur. Düzenli ve sık olmadıkça sıkıntı etme bence. bol su içmek, hafif ılık duş ve bol yastık destekli yatış iyi gelir diye umuyorum
K KIR PAPATYASII R Rad__ hanımlar inşallah kavuştayın tadını çıkarıyorsunuzdur![]()
E nabizda gozuken raporda yazmiyor. Elden aldiniz mi ... benimkilerde sorun yaptı bende kontrole gidince aldim orda tahmini doğum yazıyorCanim bende başlama tarihi yazıyor bitiş yok analık çalışır diyor anlamadım ise gitmem gerekiyormu