2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. 37+1 deyiz. Bebiş biraz ileride gidiyordi kafası irilesmis biraz .boyu kilosu gayet iyi dedi doktorum. normal doğum istediğim için 5 Ekim'de planlı yatış yapacağız normal doğum için. Biraz daha kalırsa kafası daha çok buyuyecegi için normal şansımin azalacağını iletti. Bas aşağı pozisyon da ama kafa kanala girememiş henüz , bende farkındayım çocuğum çabalıyor girmek için. Vajinal muane ile doğumu tetikledik. Artık hergun normal doğum için çalışmalara başlıyoruz. 5 ekime kadar kendi de gelebilir dedi.
Bizde durumlar böyle gününü bilerek beklemekte bayağı heyecanlıymis. Dua edin bize sağlıkla gelsin inşallah 🤲

Merhabalar 😄 maşallah grubun yarısı doğum yapmış Allah bağışlasın🙈 doktor kapısı önünde umutsuzca bekleyip sizlerden destek aldığm günleri hatırladım.. Geçti gitti çok şükür... Hanımlar size bir sorum olcak. Belki hatırlayan olur beni bilmiyorum hep bebğimi kaybetme ihtimaliyle Rabbime binlerce şükür ki bu günlere geldim. Hastane süreçlerin çok fazla ve çok yıpratıcıydı. Hamileliğim yatağa bağımlı geçti. Şuanda 33+4 üm ve bebeğim son günlerde çok az hareket ediyor. Baştan beri kaybetme erken doğum vs vs risklerim vardı. Sizin son günlerinizde hani doğumdan önce böyle bir durum oldu mu? Dönerken bile sıpa rahatsız olur döverdi beni🤭 şimdi öyle şeyler yok. Zaten sürekli uzanma modundayım ayağa kalktığım zamanlar sürekli sancı var ayırt edemiyorum. Doktorlardan da bıktım artık bikaç gün sonra gitmem lazım 3 günde bi gitmek istemiyorum. Yani uzun lafın kısası doğum yaklaşınca harekette azalma oluyor mu?
O haftalarda hareket azalıyor canım. Doktorlarda doğal buluyor için rahat etmezse ama tatlı yiyip soluna yat o zaman harekete geçer zaten bebiş. Stres yapma annesi ne güzel büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻
Dogum yapan butun arkadaslari tebrik ediyorum cok sık girip okuyamiyorum bu ara kusura bakmayin allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah 🙏
Dogum yapmayi bekleyen arkadaslarimiza allah guc kuvvet versin kolayca kavussunlar yavrularina ve benim gibi gununu bekleyen arkadaslara allah bolcaaaaaaa sabır versin insallah hepimiz saglikla vaktiyle doguralim bebislerimizi 🥰🧿🙏🥳

Kizlarrrr saka maka topigin ismini mi deistirsek erkenci kuslar diye ekim bebesi harici agustos ve eylül bebeleri oldular çoğunluk 🤗😁
Ne guzel anne oldunuz ama masallah hepinize rabbim bebislerinizin ayaklarina tas degdirmesin hayirli evlat olsunlar vatana millete ınsallah

hepinize duga ediyorum insallah rabbim kabul etsin 🙏🧿
Günün belli oldu mu ben görmedim sanırıım yada unuttum 🥹
Maşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim 🥹

Doğurmayabilse, Son uykularınızı uyuyun 😂

Ben yine ayakta uyuyorum. Bizi bu duduşlar uykusuz bıraktı 🤭💕

Eki Görüntüle 3137219
Amaa bu yapılır mıı bize 😍😍 maşallah minik kuzuya 🙏🏻♥️
Gebelik sekeri olup dogum yapan arkadaslar dogumdan sonra nasil beslendiniz seker hemen normale donmezdir galiba degilmi.ben hastanede dogumu bekliyorum dunden beri sadece sut iciyorum nerdeyse doktorda sivi beslen diyor corbalari falan icemiyorum hastanede verilen hep pirincli unlu
Hastanenin diyet menüleri var canım söylesene hasta bakıcına ameliyattan çıkan bissürü insan vs oluyor onlara diyet çorbası veriyorlar
Günaydınnn.. Doğum yapan tüm annelere hayırlı olsunnn bebeklerine sağ saglim kavustular cok sükür..🤲🏻🧿🧿🧿🧿 Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin.. Darısı biz gün sayan annelere🥰. biran önce kucaklayalım hepimiz yavrularimizi 🤗 10 Ekimde planli sezeryan icin geri sayiyorum bende.. 3 ekimde son kontrolumuz var.. umarim herseu yolundadir 35 haftalik kontrolunde 2750 gramdı oğlum.. 3200 civari dogacak demisti doktorum hayirlisi... kizlar dogurdummm bebegim kucagimda msjini buraya yazmak icin sabirsizlaniyorum cidden 🤦🏻‍♀️ hepimize hayatta basarilar🤣
Ayy az kalmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻 Bu gidişle heralde Ekim ortasına kadar listede doğum yapan kalmayacak 🤭
Kizlar herkese gunaydin🌸
Yarin sabah tam 36+0 sezeryanim planlandi. Suan duygularim karmakarisik🥲 zaten gecen hafta 2 gun hastanede yatmistim sancilarim cikinca hatirlarsiniz belki ciger gelistirici vs uygulanmisti. Kasilmalarim devam ediyor, rahim agzi da belirgin sekilde kisalmis dedi doktor daha fazla bekleyip bebegi sikintiya sokmaya gerek yok riskli haftalarda degiliz dedi. Kuvez konusunda da net bir sey soyleyemiyor elbette, ama 36 haftada dogmasiyla 40 haftada dogmasi arasinda kuveze girme ihtimali acisindan bir fark olmuyor tamamen bebegin dogumdan sonraki durumuna bagli o yuzden bunun icin endiselenme dedi. Saka gibi geliyor suan 😅
Sağlıkla gelsiin canım benim 40 da doğup küveze giren bebek bile var Allah korusun bir sıkıntı olmayacaktır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin bizlerede haber vermeyi unutma 🙏🏻
Kizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
Bende de var o akıntı ama her zaman olmuyor genelde şeffaf oluyor böyle çok ayakta durursam yada karnım aşırı sertleşirse filan beyaz akıntı oluyor

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. 37+1 deyiz. Bebiş biraz ileride gidiyordi kafası irilesmis biraz .boyu kilosu gayet iyi dedi doktorum. normal doğum istediğim için 5 Ekim'de planlı yatış yapacağız normal doğum için. Biraz daha kalırsa kafası daha çok buyuyecegi için normal şansımin azalacağını iletti. Bas aşağı pozisyon da ama kafa kanala girememiş henüz , bende farkındayım çocuğum çabalıyor girmek için. Vajinal muane ile doğumu tetikledik. Artık hergun normal doğum için çalışmalara başlıyoruz. 5 ekime kadar kendi de gelebilir dedi.
Bizde durumlar böyle gününü bilerek beklemekte bayağı heyecanlıymis. Dua edin bize sağlıkla gelsin inşallah 🤲

Sağlıkla kolaylıkla gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım beeniim az kalmış ama 5 ekime başla bencede çalışmalara 😍.

Normal doğum için bekleyenler gögüs ucunu uyarmak rahmi yumuşatır diyorlar ama onu denediniz mii

Kizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
evet benim de çok geliyor normaldir herhalde. tarif ettiğiniz şekilde. son zamanlarda akıntı artarak devam ediyor.

Sağlıkla kolaylıkla gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım beeniim az kalmış ama 5 ekime başla bencede çalışmalara 😍.

Normal doğum için bekleyenler gögüs ucunu uyarmak rahmi yumuşatır diyorlar ama onu denediniz mii
Yok bunu duymamıştım. Hemen bu uygulamaya da başlayacağım 👍

Kızlar yarın sabah 11 buçukta hastanede olacağım nasipse Epidural sezaryen olacak. Doktor sabah 7 de kalk kahvaltı et sonra bir daha bir şey yeme demişti. Ama su içme konusunda farklı bir şey dedi hatırlamıyorum. Şu kadar saat kala bırak gibi. Siz hatırlıyor musunuz? Kaç saat önce kesmem gerek.

Benim ameliyat 1.30da olacak en son 8de son lokmanı yemiş ol sonra ne su ne yemek dediler 6 saat açlık yeterli oluyo tabi su da yasak diye biliyorum

O haftalarda hareket azalıyor canım. Doktorlarda doğal buluyor için rahat etmezse ama tatlı yiyip soluna yat o zaman harekete geçer zaten bebiş. Stres yapma annesi ne güzel büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻

Günün belli oldu mu ben görmedim sanırıım yada unuttum 🥹

Amaa bu yapılır mıı bize 😍😍 maşallah minik kuzuya 🙏🏻♥️

Hastanenin diyet menüleri var canım söylesene hasta bakıcına ameliyattan çıkan bissürü insan vs oluyor onlara diyet çorbası veriyorlar

Ayy az kalmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin 🙏🏻🙏🏻 Bu gidişle heralde Ekim ortasına kadar listede doğum yapan kalmayacak 🤭

Sağlıkla gelsiin canım benim 40 da doğup küveze giren bebek bile var Allah korusun bir sıkıntı olmayacaktır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin bizlerede haber vermeyi unutma 🙏🏻

Bende de var o akıntı ama her zaman olmuyor genelde şeffaf oluyor böyle çok ayakta durursam yada karnım aşırı sertleşirse filan beyaz akıntı oluyor
Amin canim cok tesekkur ederim, iyi dusunuyorum ki iyi olsun🌸 insallah biraz kendimi toparladigim gibi yazmaya calisacagim buraya da 😊

Ahhhhhh eridiiiiiim eriiiiidiiiiiiiiim 🫠🫠🫠🫠 Bu duduslar için uykusuz kalmaya değer 🥹😍😍😍
🥰 kızlar vakti gelince sizler de kavuşacaksınız inşallah allahım kolay eylesin 💕
Oyy bin kere masallah nasil bi tatlilik bu saglikli hayirli evlat olsun insallah🌸☀️
🤩 senin de inşallah canım benim
Kizlar herkese gunaydin🌸
Yarin sabah tam 36+0 sezeryanim planlandi. Suan duygularim karmakarisik🥲 zaten gecen hafta 2 gun hastanede yatmistim sancilarim cikinca hatirlarsiniz belki ciger gelistirici vs uygulanmisti. Kasilmalarim devam ediyor, rahim agzi da belirgin sekilde kisalmis dedi doktor daha fazla bekleyip bebegi sikintiya sokmaya gerek yok riskli haftalarda degiliz dedi. Kuvez konusunda da net bir sey soyleyemiyor elbette, ama 36 haftada dogmasiyla 40 haftada dogmasi arasinda kuveze girme ihtimali acisindan bir fark olmuyor tamamen bebegin dogumdan sonraki durumuna bagli o yuzden bunun icin endiselenme dedi. Saka gibi geliyor suan 😅
Canım sağlıkla kolaylıkla gerçekleşsin doğumun inşallah. Küveze de Girmez girmez sen merak etme. Biz de girmedik siz de girmezsiniz inşallah 💕
Güzel haberlerini bekliyorum yarın 💕
Yaaa🧿🥰🥰🥰içim eridi kocaman masallah güneş kıza rabbim bana ve butun hamis arkadaslarima nasip evin nasilda miss kokuyordur simdi... Hemen dogurasim geldi 🥳🥺
🥰 sen yine de gününü bekle 😂
Canım hayırlı olsun tarihiniz 🤩 inşallah kendisi vakitlice gelir de müdehaleye gerek kalmaz 🤩

Hamileliğimin başından beri varsı cnm sonra 2.trimesterda durmuştu 15 gündür yine var ama hergün hormonlarada bağlı sanırsam horman değerlerimiz arttıkça akıntı da oluyor bnde 37 deyim
Olabilir canım öyle yazıyor nettede Dr normal diyor aman tek iyi ve normal olsun🤲🤲🥰

Back
X