• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasıl yatıyorsunuz yatakta ya genelde. Ben sırtıma yastık koyup eğim verdim o şekilde yatıyorum ama tabi rahat uyku alamıyorum. Tmaamen sırt üstü yatamam gibi geliyor kalkarken zorlanırım yataktan. Koca kişisi de deli yattıgı için oda yatakta yatmıyor resmen sağım solum sırtım her yerim yastıklarla destekli boynumda da seyehat yastıgı takıp yatıyorum😂 ama verimli bir uyku olmuyor maalesef 😅

Kuzu şimdi baktım bu verdiği zaten gaz damlasıymış 😳 tendavit olan. İçinde a d c vitaminleri çinko ve probiyotik var ama kendi sitesinde ne kadar kullanılır bilgi yokken başka bi satış sitesine 4-10 yaş arası 6 damla diyor 🫣
Evet canım bende emin olamadım kutusunda da öyle yazıyor. D vitamini diye aldırdı bize doktor. 2 gün sonra başlamam gerekiyor d vitaminine başka bir doktora daha sorayım

Olabilir 😂
Valla ben inanılmaz tatlı yiyorum. Bebe memeye ağzını dayadığı an ya susuzluktan yanıyorum ya da açlıktan ölüyorum 😂
Napıcam bilmiyorum ama bünye buna alışır yakında kilo almaya başlarım gibi 🤭
Sen gebelik öncesi 45 kilo değil miydin zaten ☺️
kaça düştün şimdi çıtır 😂

Canım Allah kolay eylesin inşallah güzel haberini bekliyorum 😊
Kendi gelmeyi seçmiş gündüz gözüyle olmuş neyseki telaş yok inşallah 🌸

Artık Geliyor gelmekte olan 🥹

47 ile başladı 65le doğurdum şuan 56,5 bana fazla geliyo bir de göbeğim kilo vermeden gitmez biliyorum korse alcam bakalım tatlıyla başım belada her emzirme sonrası bi çikolata gömüyom :(
Doğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım o 🤭 Rabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii

Ay yemek deme bana 😂 resmeen ne bulduysam yiyorum öyle bir mod. Tatlılar, yemek, kompostular, meyve suları, kuruyemişler vs. Şu süt tam gelsin bi insallah sonrasına bakcaz 😅 ama protein ağırlık beslenmek çok önemliymiş sütün miktarı haricinde kaliteside önemli tabii

Rabbim yardımcın olsun insallah kolay sıkıntısız bir şekilde atlat

Protein de karın doyurmuyo normalde doyururdu 😁 hamurişi tatlı bakalım tünelin ucu nereye çıkacak akrep nalana dönmesem

Kızlar bugün kızımı emzirdim ziyarette hemşire gayet iyi gittiğini söyledi ve ben hep iyiyi çağırıyorum inanıyorum salı taburcu olucak. Şimdi ben oğlumda çok istemiştim kısmet olmamıştı ama artık lazım hava nemlendirici alıcam. Kullanıp memnun kaldığınız marka model varmıdır? Sinbo da çok güzel yorumlar var trendyolda. Bir arkadaşımda ondan kullanıyormuş memnun. Sizlerden varmı kullanan?

47 ile başladı 65le doğurdum şuan 56,5 bana fazla geliyo bir de göbeğim kilo vermeden gitmez biliyorum korse alcam bakalım tatlıyla başım belada her emzirme sonrası bi çikolata gömüyom :KK43:

Protein de karın doyurmuyo normalde doyururdu 😁 hamurişi tatlı bakalım tünelin ucu nereye çıkacak akrep nalana dönmesem
Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorum😂😂 hani bebek hani plesanta kşlosu nereme gitti 😂😂
Kızlar bugün kızımı emzirdim ziyarette hemşire gayet iyi gittiğini söyledi ve ben hep iyiyi çağırıyorum inanıyorum salı taburcu olucak. Şimdi ben oğlumda çok istemiştim kısmet olmamıştı ama artık lazım hava nemlendirici alıcam. Kullanıp memnun kaldığınız marka model varmıdır? Sinbo da çok güzel yorumlar var trendyolda. Bir arkadaşımda ondan kullanıyormuş memnun. Sizlerden varmı kullanan?
İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı var 🙏🏻🙏🏻

Ben 2. Bebegimde sürekli emmek ister uyumaz uykusu kısa sürer yine ağlar yine emzirirdim. Daha sonra aile hekimindeki ebeyle görüştük günlük tartmaya çağırdı beni kilo alımını takip ettim. Ve sütümün yetmesi sorunu değil sadece benim göğsüme gelmek istemesiymis problem. Yapışık ikiz gibi olmuştuk gece gündüz 🙈
Bu şekilde emin olabilirsin. Bir de söyle bir durum var, göğüsler doğum sonrası ilk dönemde ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilemiyor bir beyni yok, bebegin emme miktarı ile üretim.miktatimiz ayarlanıyor. Sen hee istediğinde ver ki süt üretimin bebeğe endekslensin. Stres yapma çok zor biliyorum kaygılarımız oluyor ama biraz bebeğe bırakmak lazım kontrolü.
Burada bunları yaşıyorum ana birkaç saatte bakalım ben neler yaşayacağım. Gece hiç uyuyamadım. Bugün bebeğimi kucağıma alacağım inşallah hic hazır değilim gibi 🙈
Canım benim, Allah razı olsun. Şimdi dediğini yapıp göğsümde uzun süre uyumasına izin verdim. Forumu takip edemedim inşallah sağ salim kucağına almışsındır, Allah yardımcın olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hepimiz o durumdayız tek değilsiin. Bir şekilde dillerini çözmeye başlıycaz. Daha dünyada ilk zamanları. Biraz daha alışsak her şeye daha rahat ederiz. Ben biberında verdiğim için istemedim emzik. Benim memeden uzaklasmasın diye
Haklısın canım. Böyle böyle öğreneceğiz, ama insan çok etkileniyor stres oluyor ister istemez. Hepimiz kuzularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için yeterliyiz aslında, ama zamana ihtiyacımız oluyor sanırım. Çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻

Olabilir 😂
Valla ben inanılmaz tatlı yiyorum. Bebe memeye ağzını dayadığı an ya susuzluktan yanıyorum ya da açlıktan ölüyorum 😂
Napıcam bilmiyorum ama bünye buna alışır yakında kilo almaya başlarım gibi 🤭
Sen gebelik öncesi 45 kilo değil miydin zaten ☺️
kaça düştün şimdi çıtır 😂
Canım bu deli susuzluk bir süre devam edip azalacak zamanla. Benim biraz biraz azalmaya başladı tabii hala biraz yolum var 🤭
Deli açlıkla kalktığında kuruyemiş atabilirsin ağzına badem ceviz filan. O tempoyla kilo almayız bence 🤭

Ay benim modum o. Yediğim serumların ödemi gecmedi doğuma girdiğim kilodan 3 kilo fazlası cıkıyorum😂😂 hani bebek hani plesanta kşlosu nereme gitti 😂😂

İyi düşün kuzum bebişin senin sütüne ihtiyacı var 🙏🏻🙏🏻
🤭😂 dur canım daha ödem var vücudunda. O kadar stresle girdin doğuma vücudun kortizon salgılayıp şişmiş de olabilirsin 😘 ben 1 haftadır hiç tartılmıyorum 🤪 en son 70dim. 40 beden giyiyorum sevgiler 🤭😂

Canım bu deli susuzluk bir süre devam edip azalacak zamanla. Benim biraz biraz azalmaya başladı tabii hala biraz yolum var 🤭
Deli açlıkla kalktığında kuruyemiş atabilirsin ağzına badem ceviz filan. O tempoyla kilo almayız bence 🤭
Aa ne kadar sağlıklı öneriler onlar😂 ben bademli sürülebilir çikolata, fındıklı lokum cevizli ekmek tüketiyorum olur mu 🤣
Artik gelmek zorunda kaldi yoksa gelecegi yok cok duskun bana herhalde kopmak istemiyor benden 🥲
Büyüyünce de öyle olsun inşallah 🥰benim kız babasına gülüp babası seslenince kafa döndürdü cünkü moraller bozuk 😋😂

Aa ne kadar sağlıklı öneriler onlar😂 ben bademli sürülebilir çikolata, fındıklı lokum cevizli ekmek tüketiyorum olur mu 🤣

Büyüyünce de öyle olsun inşallah 🥰benim kız babasına gülüp babası seslenince kafa döndürdü cünkü moraller bozuk 😋😂

Bak sen ya. Sen onca emekle zorlukla hanimefendiyi taşı,doğur babasının sesine dönsün. Babası mest olmuştur tabi😂
Bence yeni sloganımız imkanı olan baba olsun olmalı😂

Doğacağı zamanı biliyordur diycez artık canım o 🤭 Rabbim sürecini kolaylaştırsın bakarsın ansızın gelir belli olmaz bu ysramazların işii
Koydeyim mumkunse olacaksa pazartesi olsun 🤣 yolum yarim saatlik ama gunduz olursa esim gelecek gidecegiz derken 1 saati bulur 😊 gerci hemen gelmez o kadar da degil 🤣

Canim bende de acilma sanci hicbir sey yok. Doktor ilk suni sanci veririz dedi jel falan da surecekmis. Biraz arastirdim hic acilmasi sancisi olmadan gidip 4 saatte doguran da var 5-6 cm aciklikla gidip acilmasi ilerlemiyor diye suni sanci verilip yine devam etmeyip sezeryana donen de var sanirim biraz yapi meselesi.
Acikcasi benim de cok umudum yok sezeryana doner diye dusunuyorum ama normal şansımı denemeden direkt sezeryan yapmak da istemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda🌸
Canım senin nişanın geldi mi

🤭😂 dur canım daha ödem var vücudunda. O kadar stresle girdin doğuma vücudun kortizon salgılayıp şişmiş de olabilirsin 😘 ben 1 haftadır hiç tartılmıyorum 🤪 en son 70dim. 40 beden giyiyorum sevgiler 🤭😂
Ay valla o kadar çok şey yeniliyor kii aktif emzirmem yok daha simdilik ama genede süt olsun diye yenilip içilen şeyler baya yorucu 😂 gerçii o sayede tuvalet sıkıntısı yaşamıyorum 🤭🤭😅
kahvecibaby kahvecibaby dogurmus olabilir bence de o da anneler kervanina katildiysa ben tek basima 7 ekimden kalanlar bayragini devralmis oldum artik cunku benimki dogmuyor dogmuyor dogmuyor😂
Kız evrene pozitiflesene 😂 bebeğim doğmuş kucağımda benimle bşrlikte diye 😂

Canım senin nişanın geldi mi

Canım onu ben de tam anlayamadim soyle ki 40+3 te az bir sey kan geldi ama baya adet kani gibi mukuslu falan degil taze kan yani. Nisan miydi degil miydi bilmiyorum ama bence degildi. Zaten devaminda da herhangi bir acilma falan olmadi hala.

Haber et olur mu canim benim de sali olur herhalde . Bir pazartesi baksin da
Tamam canim haber veririm insallah☺️

Ay valla o kadar çok şey yeniliyor kii aktif emzirmem yok daha simdilik ama genede süt olsun diye yenilip içilen şeyler baya yorucu 😂 gerçii o sayede tuvalet sıkıntısı yaşamıyorum 🤭🤭😅

Kız evrene pozitiflesene 😂 bebeğim doğmuş kucağımda benimle bşrlikte diye 😂

Aslinda arada yapiyorum sonra umutsuzluga kapiliyorum. Ruh halim berbat sabah kalkiyorum once gece dogmadi diye aglama seansi, sonra bi toparlanma, sonra hissediyorum bu gece dogacak diye inanmislik konusmasi, sonra kendini dinleyip sanci bulmaya calisma, sonra neyse ya bir sekilde gelecek bosvermisligi, gece besige bakip bebek dogmus burda yatiyomus diye hayal kurma, mide yanmasi ve kapanis😂

Back
X