Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısı..Apartmanı ayağa kaldırıyor, memeyi kavrayana kadar 3 kilo terliyorum, sonra ağzında meme uyuyor. Ağam bizimle eğleniyo. Ben sonra mamaya geçiyorum canım, sen emmeye zorluyor musun sonuna kadar?Uyandırmaya çalıstıgında devam ediyor mu emmeye. Çok cabuk uykuya dalıyorlar sürekli cenesine dokunuyorum ben. Ağlayıp ortalıgı ayağa kaldıran çocuk memeye gelip zorla kavramaya calısıyor onda da ağzını iki emer givi yapıp uykuya dalıyor sürekli dürtüp duruyoruz işte
Ben de e bebeğinkini alayım diyorum. Kremle aynı anda mı kullanıyorsun?aynı durumdaydım krem tek başına fayda etmedi e bebek in kendi gümüş kapağını aldım kullandım çok iyi geldi şuan hiçbir şey kullanmıyorum az zaman sonra iyileşip alışıyor zaten
Ne giydiriyorsun bunların altına canım? Ben yarım kollu zıbın, üstüne penye hastane çıkışı takımı. Müslinle sarıp, üstüne battaniye örtüyorum. Giydirdiklerimden emin değilim hepsi ince oluyor genelde.Cnm bende ince müsline sarıp battaniye örtüyorum beline kadar
Benim de öyle, şaşırdım okuyunca. Hatta göğsümü sıkınca 2 damla zorla çıkıyor, bebeğe tattırıyorum memeyi göstermek için.Kızlar emzirirken diğer memeden süt akiyo demiş bir çoğunuz ben de hiç öyle birşey olmadı. Göğüs pedi bile kullanmama gerek kalmiyo. Çamaşırım hep kupkuru. Bugün deneme amaçlı sabah bir göğsümu emzirmeden sagdım. 60 CC çıktı. Akşama doğru iyice azalıyor zaten. Az mı sizce
Canım daha dün senin yaşadığını yaşadım. Çok ağladım, sınırda olduğu için eve yolladılar. Mamaya yüklendik, 3 saatte bir emmese bile veriyorum. Bugün 150 gr almış. Korkma mamayla hemen geçiyor. Sarılık değerleri de düzelmiş. Bugün tekrar bakacaklar. Senin de yarın kilo aldı diye haberi gelir verirler kucağına yavrunu. Ah çok iyi anlıyorum seni, ama etrafımda çok kişi yaşamış meğer, ben hastalanacak diye mahvolmuştum.Ne yapın edin yedirinmama süt farketmez
Kiloya göre hesap varmış ne kdr yemesi gerektiği.... Bilmiyordum
Doğum yaptığım hastane söylemedi
Çevremdekiler midesi küçük dedi
4 günlük kuzum ödemeyi 5 sn emdi mamayı yedi ama azmış meğer
3600 doğmuştu şimdi 3200
Canım aynı fikirdeyim, sarılığı düzelse bile mama vereceğim. Ama ölçüsü ne olmalı bilemedim. Ne zamana kadar vereceksin sen? Bir de halen 3 saatte bir 30 cc mi veriyorsun?Aynen ben burda kaç kere yazdım yine yazıyorum yeni doğuran doğurcak arkadaşlar sütünüz gelsede mama verin şırıngayla merak etmeyin meme reddi şırıngayla olmuyor uyanmıyorsa altını açın burnunu sıkın böyle uğraşmak daha iyi benim şimdiki aklım olsa biberonla verir o hastane sürecini yaşayıp sütümden olmazdım ayrıca yoğun bakım kötü bir şey değil fototerapi en fazla 8 saat veriliyor sonra bitiyor
Geçmiş olsun canım bende bulantı ve ishal var. Gece mahvoldum. İnşallah Bebişe geçmezKızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmenbebeğe geçmesinden korkuyorum
var mı böyle bişey yaşayan
![]()
Bizde de gelmişti canımKızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Cnm bizde geçen haftadan beri var atak haftalarını takip ediyim 5-6 saat canımıza okuyor altı temiz tok hep bi ağlamaklar numaradanKeşke benimki de gece uyusa
Seninle kakalı hallerimi yarıştırabilirdim o kadar söylüyorum hahaha
Bu bebeler bez açınca yapmayı ayrı seviyo ah su havalar güzel olsa totoyu açıp tuvaletini yaptırırdım da
Kuzum atak haftalarını takip ediyor musun? Doğuma göre hesaplayınca suan 8. Atak haftasında olmalısınız var mı eskiye göre değişiklik
Yok çiçeğim prematüre
Ama primanın prematüresinin üzerinde <3 kg yazıyor güneş 3800 ü geçtive ufak da gelmiyor aşırı sık alt açmıyorum ama onca çişi kakayı tutuyor
kakayı yapmadıysa masajlarla yaptırıp alt açıyoruz genelde
Amin hepimizin yavruları inşallah nurummballar baall
Amin kuzum sizlerden de foto bekliyorum
Allah yardımcınız olsun kolayca atlatın sağ Salim kavuşun inşallah :)
Bizde de başta yarım saat olmadı
Hatta şimdilerde bile olmuyordu, olursa da memede Sefa sürerse oluyor
Maşallah kuzuma kiloları güzel olsun da yeter ki
Şu mamaya düşme konusunda cok kararsızlaşıyorum bu saatlerde. Uyumuyormemede süt varken vermek istemiyorum ama anlamıyorum bebeler Tüm gün iyyken gece niye cosuyırlar
yaaa çok erken henüz5-6 yaşa kadar hayal kurmuştum
Kuzum bi kısmı yeni düzleşti
Ne zaman tamamen gömülmeli bilmiyorum açıkçası hala biraz bi kısmı çıkık duruyor
İnşallah kuzum inşallah siz de sağ Salim kavuşun
Iva natura organik, yerli ve vegan
Losyon ve pişik kremi memnunum
Köpük şampuanı olsa onu da alırdım
Incia köpük şampuan kullanıyorum gayet güzel
Benimde öyle canım ama ya müslinle kucağıma alıyorum yada yataktan aldığımda yelek giydiriyorumNe giydiriyorsun bunların altına canım? Ben yarım kollu zıbın, üstüne penye hastane çıkışı takımı. Müslinle sarıp, üstüne battaniye örtüyorum. Giydirdiklerimden emin değilim hepsi ince oluyor genelde.
Aynen benim sıkınca gelmiyo sadece duştan sonra akıyo ben de heralde benim sütüm yok dedim sağınca güzel çıktı günde bi kere 60 cc yapıyorum onu da bitirmiyo gece veriyorum uzun uyusun diye biraz dinleniyorumKızlar emzirirken diğer memeden süt akiyo demiş bir çoğunuz ben de hiç öyle birşey olmadı. Göğüs pedi bile kullanmama gerek kalmiyo. Çamaşırım hep kupkuru. Bugün deneme amaçlı sabah bir göğsümu emzirmeden sagdım. 60 CC çıktı. Akşama doğru iyice azalıyor zaten. Az mı sizce
Canım benim anne sütüm kesildi benimki hep mama çocuğu ama sarılık döneminde her emdikten sonra 10 cc şırıngayla mama veriyordum ardındanCanım aynı fikirdeyim, sarılığı düzelse bile mama vereceğim. Ama ölçüsü ne olmalı bilemedim. Ne zamana kadar vereceksin sen? Bir de halen 3 saatte bir 30 cc mi veriyorsun?
Oo sulama alanı müthiş, küçük adam ve pipisi bunu beğenecek.Yatağımızı kurduk dün oğlumu bekliyorum artık@masalimsi1
Takipte kal bakalım canım tansiyonun ne durumdao gelen nisanmis o kesin ama onun disinda normal beyaz akintilar geliyor kuzum.
daha pembemsi kanli birsey gelmedi.
yalniz bugun baya asagida hissediyorum bebegimi. ozellikle sabah resmen cati kemiklerim agriyordu. arada makatima dogru agri girip gidiyor . kalici degil.
Rabbim kolaylastırsın insallah canımmBeklemedeyiz kendi sancılarımla 3 cm oldu açıklık biraz yavaş ilerliyoruz![]()
Bende de burun akıntısı basladı eşim gripti geçmesin diye ayrı yattık hatta ama geçmiş aynı evin içinde olunca. Sıcak limonlu su içiyorum şimdilik ama senin boğaza vurduysa bi doktora git canımKızlar çok hasta oldum ya sesim gitti, boğazım pert, her yerim ağrıyor mahvoldum resmenbebeğe geçmesinden korkuyorum
var mı böyle bişey yaşayan
![]()
Evet canım ben zorluyorum. Bazen yarım saati dolduruyoruz bazen 15 dk zor emiyor. Ama anne sütünü bir süre almadan mama vermiyorum direk. Kiloda alamıyoruz ama daha yarın doktor randevumuz var sorcaz artıkAynısı..Apartmanı ayağa kaldırıyor, memeyi kavrayana kadar 3 kilo terliyorum, sonra ağzında meme uyuyor. Ağam bizimle eğleniyo. Ben sonra mamaya geçiyorum canım, sen emmeye zorluyor musun sonuna kadar?
Benim gözlemim sadece mama verdiğimde o şekilde oluyordu anne sütüyle gittiğimizde rengi kendine geliyorduKızlar idrar yerine kan renginde kristalin akması sarılığın bitmediği anlamına mı gelir?
Ayy kuzum benim inşallah evine annesine kavuşacak minik paşa çok duygulandımYatağımızı kurduk dün oğlumu bekliyorum artık@masalimsi1
Sedacım bekliyoruz canım sağlıkla doğsın inşallah dua ediyorum tatlı arkadaşımNişanımda geldi kızlar sancılar 5 dk bire düştü hastaneye gidiyoruz dualarınızı beklerm![]()
13/9 bandinda genelde oda bana gore zaten cok normalTakipte kal bakalım canım tansiyonun ne durumda