- 21 Nisan 2022
- 177
- 267
- 23
- 30
3.100 gram doğduMaşallah kilosu çok güzel. Kaç kilo doğmuştu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.100 gram doğduMaşallah kilosu çok güzel. Kaç kilo doğmuştu![]()
Ay canım Allah razı olsun, deneyeceğim bunu mutlaka. Ben de hemen öne eğip sırtına vuruyorum, ama üflemeyi bilmiyordum. Bu durum inşallah kısa zaman içinde geçer. Hele geceleri ödüm kopuyor.Canım benim de süt ya fazla akıyor ya şiddetli geliyor kızım da tamamını içemiyor o yüzden mastit oldum yaboğazında kalmayı ben de çok yaşıyorum. Önce hemen ters çevirip sırtına vuruyorum, sonra yüzünü döndürüp suratına kuvvetlice üflüyorum. Bu yöntemi doktor söylemişti bana. Yüzüne üfleyince refleks olarak hemen yutkunuyorlar. Önce sırtına vurup benzindekini alıp yutkunmasını sağladın mı hızlıca toparlıyor. Bu yöntemi öneririm o yüzden. Çok iyi anlıyorum seni aynı dertten çekince…
2 saatte bir besliyorsan zaten ac kalmaz bence de. Ben alismasin surekli uyanmaya diye uyuyorsa dokunmak istemiyorim acikcasi. Gerci 20 gunluk bebede aliskanlik olur mu onu da bilemiyorum ama uzun uyumaya alissa cok iyi olur.Benimkide 3 saatte bir uyanır mamayla meme ise 2 saatte bir uyanıyor bence yeterli beslenme için gece 1-3-5-7-9 gibi oluyor beslenmesi zannetmiyorum aç kaldığını
Canım bununla geçmiş gitmiş olsun o haldeBizimde sonuçlar çıkmış favizm isimli bir alerji çeşidi varmış G6PD isimli bir test enzim eksiliği ile anlaşılıyormuş-Sunshine doktorumuz ona bakmış ve temiz çıktı şükür anne sütü kaynaklı sarılığımız uzama nedeni 3 hafta daha diyete devam edelim dedi çünkü ciddi derecede azaldı çocuğumun yüzündekiler
3 gün sonra aşımız var 1 aylık olacağız bizde
hope2022 siz atlatmışsınız oh
![]()
Bogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.Ay canım Allah razı olsun, deneyeceğim bunu mutlaka. Ben de hemen öne eğip sırtına vuruyorum, ama üflemeyi bilmiyordum. Bu durum inşallah kısa zaman içinde geçer. Hele geceleri ödüm kopuyor.
Aynı benim de böyle. Yarım saat uyanmıyor, uyandırdım diye kızıyor ağlıyor emmiyor, emince de uyumak bilmiyor. Hiç elleşmiyorum gece2 saatte bir besliyorsan zaten ac kalmaz bence de. Ben alismasin surekli uyanmaya diye uyuyorsa dokunmak istemiyorim acikcasi. Gerci 20 gunluk bebede aliskanlik olur mu onu da bilemiyorum ama uzun uyumaya alissa cok iyi olur.
Bi de cok zor uyaniyor benimki yani 2 saatte bir emzirmeye kalksam 30 dk uyandirmaya calis 30 dk emzir 30 dk dalsin diye bekleyip sonra yerine yatir zaten geriye 30 dk kaliyor![]()
Canım sayı veya saat veremem ama nefesinde hırıltı yada burnunda tıkanıklık gördüğüm an hatta bezen sümük bile görüyorum burnunun yukarısında o zaman hemen temizliyorum:)Kizlar kizlarserum fizyolojikle bebelerinizin burnunu ne sıklıkla yikiyorsunuz acaba?
Canım çok geçmiş olsun inşallah minik kuşun bir an önce toparlar
çeyrekleri de bezleri de onların olsun istemiyorum vallahi. Bebek görmeye diye gelip yemek saatine denk getirip gitmek bilmiyorlar.
cnm dr kılosuna bişe dedi mi bnmkide 5dkka emiyor kilosu böle gdiyor, bnde korkmaya başladım. ilk bebeğim erken doğumdu 5.ay kilosuile şimdikinin 1 ay kılosu alısamadm herşei sorgular oldum3.100 gram doğduilk bebeğim 9 ay yaşadı hiç gelişmedi 2 kilo doğdu 3 bucuk kilo da kalmıştı oda hepsi ödemdi zaten şimdi herşeyi yeniden en güzel şekilde yaşamak bebeğimin böyle güzel gelişmesi bana büyük bir mucize gibi geliyor her gün her gece uyandığımda binbir şükürle bakıyorum bebeğime hiç beş dk daha uyusam demiyorum çok şükür Rabbime
![]()
Sen atak haftasına girmişsin heralde ondan geçen haftaki halim o benim
+1 bende istiyorum ondan..KIZLAR!! Temiz içerikli esaslı bir leke çıkarıcı tavsiyesine ihtiyacım var!
Zira her yerimiz poh.![]()
Canım ben de bunu deniyorum artık, makas pozisyonunu bitti diyemem ama azaldı baya.Bogazda kalmayi ben de yasiyorum. Genelde farkettigim elimle mememi tutmadigim zaman oksuruyor. Bir de C seklinde tutmaktansa doktorlar yapmayin diyor ama ben makas seklinde tutuyorum memeyi o zaman kacmiyor bogazina sanki.
Canım bana doktor dedi aç bebek uyumaz, uyanır diye bırak uyusun dedi ben de bırakıyorum açıkçası ama 4 saati de geçirmemeye çalışıyorum yineAynı benim de böyle. Yarım saat uyanmıyor, uyandırdım diye kızıyor ağlıyor emmiyor, emince de uyumak bilmiyor. Hiç elleşmiyorum gece![]()
Dün emzirme danışmanı geldi, bugün hiç mama vermedik, ama 4 çişimiz oldu bu saate kadar. Doyuyor mu, doğru emiyor mu bilmiyorum ama hiç uyumadı henüzCanım ben de bunu deniyorum artık, makas pozisyonunu bitti diyemem ama azaldı baya.
Canım bana doktor dedi aç bebek uyumaz, uyanır diye bırak uyusun dedi ben de bırakıyorum açıkçası ama 4 saati de geçirmemeye çalışıyorum yine
Darısı size insallah canımm. Bununla geçmiş olsun insallah tamamen geçerBizimde sonuçlar çıkmış favizm isimli bir alerji çeşidi varmış G6PD isimli bir test enzim eksiliği ile anlaşılıyormuş-Sunshine doktorumuz ona bakmış ve temiz çıktı şükür anne sütü kaynaklı sarılığımız uzama nedeni 3 hafta daha diyete devam edelim dedi çünkü ciddi derecede azaldı çocuğumun yüzündekiler
3 gün sonra aşımız var 1 aylık olacağız bizde
hope2022 siz atlatmışsınız oh
![]()
Sağlık ocağı hemşiresi gayet iyi dedi sadece anne sütüyle güzel kilo almış dedi 5 dakika boyunca emiyor göğüsü yumuşatıyorsa sorun yoktur bence kimi bebek yarım saat emer durup durup emer kimisi de aktif emer kısa sürede boşaltırmış memeyi öyle dedi hemşirecnm dr kılosuna bişe dedi mi bnmkide 5dkka emiyor kilosu böle gdiyor, bnde korkmaya başladım. ilk bebeğim erken doğumdu 5.ay kilosuile şimdikinin 1 ay kılosu alısamadm herşei sorgular oldum![]()
Ben ilk bebeğimde kullandım çok memnun kalmıştı nöbetçi eczane de mafloe yoktu symbiosis maflordan daha iyi en son çıkan o dedi içerikleri aynı hemen hemen dedi ama pek bişey anlamadım açıkçası damla bitmek üzere hala bebeğim kızara bozara ıkına ıkına gazla cebelleşiyor ben masaj yapar bacaklarını karnına ittirirsem çıkıyor gazlarMaflor probiyotik kullanan var mı kızlar ?