Canım öfkeyle kalkan zararla oturur, tabiki kazmakta çok haklısın hepimiz İnan benzer süreçlerden geçiyoruz aileler konusunda ama bu bir boşanma sebebi olamaz olmamalı. Şimdi tam aile olduk dediğimiz eşlerin birbirine daha sıkı sarılması gereken zaman.
Bir de gerçekten eşlerimizin aileleri eşlerimiz değiller. Onların yaptıkları şeyleri birebir eşlerimizle bağdaştırıp kinlenmemeliyiz aslında.
Bazen benim kendi ailem bile istemediğim şekilde davranıyor kalp kırmak istemediğim için bir şey söyleyemiyorum, empati yapmak lazım.
Bu örnek özelinde söylemiyorum çocuğun öpülmesi çok yanlış ama benim de her gelindiğinde bebeğim; eşimin 10 yaşındaki yeğeninin kucağına veriliyor, çocuğun suratındaki o mutluluğu görünce yalan yok ben mutlu oluyorum. Yarın öbür gün bizim çocuklarımız da kucağına verilen abi olacaklar, büyüyecekler
Sen bi bak bakalım eşin ya da ailesinin sana batan hareketleri oldu da bu da üzerine tuz biber mi oldu. Çünkü bu gerçekten boşanma sebebi değil.
Hala hepimiz duygu değişimleri yaşıyoruz ve bunlar çok normal. İçimizdeki koruma içgüdüsünün bizi ele geçirdiği vakitler.