- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Bizimde kilo alım sıkıntımız var bir düzene oturmadı ama düzelecez insallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederimsen nasılsın bebisin nasıl iyi misiniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde kilo alım sıkıntımız var bir düzene oturmadı ama düzelecez insallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederimsen nasılsın bebisin nasıl iyi misiniz
![]()
Benim dediğim bebelac thickener canım senin dediğinde o mu acaba? Mamayi koyulastiriyor. Neden bekletiyorlar ki bize direk başlattılar. Önce reflu mamasi kullaniyorduk onda da inek sütü olunca thickener kullan dedi doktor. Onda inek sütü laktoz vs. Gibi şeyler yokBizimde kilo alım sıkıntımız var bir düzene oturmadı ama düzelecez insallahKusma bizde de vae maalesef sütüm az mama takviyeli gidiyoruz kilo takibindeyiz bizde eğer haftada 100 gr altına düşerse o dediğin midede katılatırılan ilaca baslanacak sınırda kilo alıyoz bakaljm
Artı olarak anne sütünü de koyulastiriyor ya da seni emdi diyelim arkasından 25 ml sütünle ya da suyla karıştırıp onu veriyorsun kuzumBizimde kilo alım sıkıntımız var bir düzene oturmadı ama düzelecez insallahKusma bizde de vae maalesef sütüm az mama takviyeli gidiyoruz kilo takibindeyiz bizde eğer haftada 100 gr altına düşerse o dediğin midede katılatırılan ilaca baslanacak sınırda kilo alıyoz bakaljm
ben komposto yaptigimiz meyveleri pure yapiyorum, sabah yulafima ekliyorum , bir cay kasigi kakao , 1 tatli kasigi fistik ezmesi , yarim muz koyup karistiriyorum. ustunede biraz cilek receli ekliyorum . Baya hos oluyorSize bir tarif veriyorum hanımlar şimdi 2 tane cennet hurması 2 adet muz 6 7 ceviz ve bir yemek kaşığı kakaoyu blenderdan geçirin puding gibi oluyor![]()
-Sunshine
Bebito bir ben kaldım, beni de koy.ben komposto yaptigimiz meyveleri pure yapiyorum, sabah yulafima ekliyorum , bir cay kasigi kakao , 1 tatli kasigi fistik ezmesi , yarim muz koyup karistiriyorum. ustunede biraz cilek receli ekliyorum . Baya hos oluyor![]()
Denemek lazım hem sağlıklı bir tarifben komposto yaptigimiz meyveleri pure yapiyorum, sabah yulafima ekliyorum , bir cay kasigi kakao , 1 tatli kasigi fistik ezmesi , yarim muz koyup karistiriyorum. ustunede biraz cilek receli ekliyorum . Baya hos oluyor![]()
yulafi baska turlu yemem imkansizBebito bir ben kaldım, beni de koy.![]()
sen gecen haftalar da ben daha dogum yapmamisken fiskirtmaliAh be kızım ne vardı gece geceyapacak.
Hadiyaptın, ayağını bezin içine sokup çorabını
a neden buluyorsun.
temizleyeceğim diye uykusu kaçtı. 40 dkdır uyutmaya çalışıyorum
Sabah aşılar var![]()
Ayy pütür var mı, mukus yok dimi?sen gecen haftalar da ben daha dogum yapmamisken fiskirtmalilar dan bahsetmistin
biz de son iki gundur altini acinca fiskitrmalilara maruz kaliyoruz
![]()
he yok o kadar mesafeli degilAyy pütür var mı, mukus yok dimi?
Bizimki alerjidendi kuzum ya2 metre fışkırdığı oldu, gardrop kapağından
temizledim
Artık dışarı çıkarken kendime de yedek kıyafet alıyorum, beni de es geçmiyor çünkü
Şimdi ben açmadan yaptı, şükür uğraşmadık![]()
yulafi baska turlu yemem imkansizhic sevmiyorum ki
![]()
Midede tutmasını sağlayacak ilaç dedi canım senin kullandığındandır o zaman ona ilaç dedi sanırım. Gaz damlasına bile karşı kadın ya muhtemelen ondan kullandırmıyorBenim dediğim bebelac thickener canım senin dediğinde o mu acaba? Mamayi koyulastiriyor. Neden bekletiyorlar ki bize direk başlattılar. Önce reflu mamasi kullaniyorduk onda da inek sütü olunca thickener kullan dedi doktor. Onda inek sütü laktoz vs. Gibi şeyler yok
Bir de gastrous baby kullanıyoruz günde 5 kere mamadan önce 2.5 ml. Önce gaviskon kullandık pek düzgün kullanamadik onu ama sonra buna geçtik
Senin dediğin hangisi acaba canim
İyi farketmişsin canımhe yok o kadar mesafeli degilbezine gene fiskirtti alti acikken. normal puturlu .
yuzunde minik minik sivilceler cikiyordu. yumurtayi kestim. hemen gecmeye basladilar .
iyi bari zamanlaman harikaymis![]()
hersey sut icinMinnoşum benim, yarasın, süt olsun, şifa olsun.
![]()
fahri kadin dogum , emzirme danismani, bebek hemsiresi vs vs diplomalari vermeleri lazm sanaİyi farketmişsin canımben fotoğrafını çekmişim daha 4. Gün kakası iptalmiş
Artık bu işlerin uzmanı olduk![]()
Ben iyice kilo aldirim da kizima , agirliginca altin isteyelim ilerde
Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağımhersey sut icin
fahri kadin dogum , emzirme danismani, bebek hemsiresi vs vs diplomalari vermeleri lazm sana
Ben iyice kilo aldirim da kizima , agirliginca altin isteyelim ilerde![]()
Bende de çikolatalı tatlılarda çocuk değişiyor. Paketli gıdayı bıraktım zaten o gaz konusunda çok rahatlattı bizi. geçen ekler yedim sivilce ve gaz problemi oldu. Dünde ıslak kek vardı bir dilimden bir şey olmaz kimyon çayı içerim dedim gece nöbetteydimİyi farketmişsin canımben fotoğrafını çekmişim daha 4. Gün kakası iptalmiş
Artık bu işlerin uzmanı olduk![]()
Yumurta ve süt ürünleri komple birleşince ağır mı geliyor acaba? Evde kendin yapınca durum nasıl? Ben bi incir uyutması yapmıştım üf mahvolmuştuk.Bende de çikolatalı tatlılarda çocuk değişiyor. Paketli gıdayı bıraktım zaten o gaz konusunda çok rahatlattı bizi. geçen ekler yedim sivilce ve gaz problemi oldu. Dünde ıslak kek vardı bir dilimden bir şey olmaz kimyon çayı içerim dedim gece nöbetteydimsivilcelenmede kırmızı kırmızı arttı. Bu çocuk hamileyken tatlı yediğimde de kusturuyordu beni sevmiyor demekki
![]()
hersey sut icin
fahri kadin dogum , emzirme danismani, bebek hemsiresi vs vs diplomalari vermeleri lazm sana
Ben iyice kilo aldirim da kizima , agirliginca altin isteyelim ilerde![]()