- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Sagol canim. Valla hastanede hemsire 10 yildir meslektsyim boyle yogunluk ne gordum ne duydum diyor. Ozellikle 0-2 yas grubu daha kotu etkileniyormus.çok geçmiş olsun, 6yıldr büyük oğluma hiç böyle ventolin hava makinesi kullanmamıstm ama bu sene nasıl bır hastalık anlamadım süper grip deniliyormş. dr bizi takıbe çağırmaya bile korktu düşün. tek değilsin gecen hafta o kdr tıkandıkı caresizlıkten otrdm ağladm snr bir kustu bütün balgamı attı rahatladı ambulans cağıracktm okdr kötüydü. inşallah sizde atlatırsınz cok geçmiş olsn. bzmde makine sesli ya pişman olduk cok haklısın
Kusmasi cok iyi balgami cikarmasi icin bizimki agzina gelse de cikarmiyor geri yutuyor o yuzdsn bol bol emziriyorum yumusatsin yutsun diye.
Allah beterinden korusun yavrulari
Biz zaten hastaneye yatmadan once evde tedavi denemistik o sira aldik. Simdi soguk buhar makinesi de alicaz insallah.Ateşe hazır ol bence
Aynen genel olarak 5. Ya da 6. Aydan sonra bi tık daha düze cıkacsğız inşallah bu tip problemler için.
Şifa olsun Nil’ime inşallah kolayca sakince atlatırsınız
Emzirme yastığında da yaptığım oluyor ama ben sadece 25 cc lik tek enjektör veriyorum, onu da kendisi çekiyor. uzun soluklu besleme yapsam zor olurdu muhtemelen.
Ama reflü yatağı dene
Ben halledeceğinize inanıyorum çok güzel emek verdin karşılığını da alıyorsun
İnşallah tıkanmayız bakalım tıkanırsa geciktirmeden almak lazım böyle bi alet.her türlü lazım olacak bi ürün
İnşallah canım zor kısmı atlattınız zaten hamdolsun
2 hafta da sürmez umarım.
peki siz de bu nebulizatörlerden alacak mısınız, size de iyi gelir gibi?
Ah kuzulara şifa olsun![]()
Canim coook gecmis olsun. Sakin uzme kendini orada en iyi sekilde bakiyorlar hemen atlatirsiniz insallah.Kızlar biz hastaneye yattık ciğerlere inmiş artıkburada konuştuğum arkadaşlar vardı mutlaka kontrol amaçlıda olsa doktora götürün
![]()