KaptımKızlar hepsiburadada bepantol pişik kremi 2 tane 100 gram 213 tl ye düştü kullananlar koşsun ebebekte 1 tanesi 150 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KaptımKızlar hepsiburadada bepantol pişik kremi 2 tane 100 gram 213 tl ye düştü kullananlar koşsun ebebekte 1 tanesi 150 tl
Benim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
Ben de dün bi tek sen çalışmıyorsun dedim. Bir şey demiyor zaten sinir bozan o, sen haklısın diyor. Artık müşterek yaşama geçiş yapılacakEşim çok yoğun benimde ama gün boyu da ben evdeyim çocukla ve durmadığı zaman durmuyor ve pertim çıkıyor. Ben gece veriyorum çünkü durmuyor kımıl kımıl ağlama halinde. Yoğun ama napim tek yapmadım ben bu çocuğu babası oda bakıyor yani.. arada gezdirirken niye ağlıyor diyor o zaman ağzına vurasım geliyor canı istiyor ağlıyor adam napim yani![]()
Ben emzirince gaz çıkarması için ona veriyordum hep çünkü emzirme aşırı yorucu herkes biliyor birde göğüslerim yeni düzeldi zaten emzirdikten sonra mosmor oluyor hala yine bu gecede kustu çocuk ışık için uyandırdım mesela yavaş yavaş uyandırmaya başla bencedeBenim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
Ben de dün bi tek sen çalışmıyorsun dedim. Bir şey demiyor zaten sinir bozan o sen haklısın diyor. Artık müşterek yaşama geçil yapılacak![]()
Anlattıklarında kendimden çok şey buldum canım teşekkür ederim yorumun için. Emzirme sonrası bazen 30 veriyorum bazen emzirdiğimde sakinleşiyor ve karnı geniş oluyor o zaman da hiçbir şey vermediğim oluyor belki günde 2 kez. Hiç mama vermediğimiz günler de gelir umarım gerçekten çok istiyorum sürümün yetmesiniBende emzirme peşine 45 cc veriyorum 3 saatte bir. Ama onun dısında emdiği sürece gögsümde tutuyorum. Banada bi ara 90 verdirdi doktor cocuk bildiğin su gibi kusuyordu. O ara günde 50 gr aldı 4 gün sonra kontrole çağırdı dedim bu şişirilmiş bi kilo beni emip bide 90 cc mama o zaman bide daha 25 günlük filsndı sanırım. Sonra doktor 60 düşürdü ben 45 verdim ama. 1 hafta 45 verdim sonra onuds 30 düşürdüm. Günde 2 kere emzirme sonrası baktım aranmıyor huzursuz değil vermiyorum mama. Onda da ama saat başı sonra ki 3 saate kadar sürekli emziriyorum. Sadece 11-12 de bi uyuma faslı baslıyor biraz daha uyusun diye emzirme ardı 45 veriyorum. Gece 2-3 uyanmasına 30dan devam. Şuanda 3.750-3.800 arasındayız tahmini kilo olarak. Haftaya perşembe gitcez bakalım kontrole
Gece ben baktım hep çok yorucuydu sabah baba giderken babanneye bıraktı bizi ağlıyordu durmaksızın kaynanamdayız hala ben uyudum biraz o baktı yalnız kalmadık yine![]()
Oğlum bazen gündüzleri çok rahat oluyor maşallahı var babası gelince coşuyor mesela şuan uyumadı ama ağlamıyorda. Babası maça gittio gelince başlar kesin.. 1 den önce uyumadığı için. Allah razı olsun bazen odunluğu tutsa da genel olarak bakıma yardımcı
Gaz İçin ben de veriyorum, kendisi istiyor daha doğrusu. Onda da annem olunca mesela işte ver Kızım x dinlensin ben yaparım diyor eşimden için. Anneme de bir tur anlattım bak anne bu çocuk x’in de çocuğu hemen alma o da yardımcı olsun diye, eh işte biraz dikkat etmeye başladı.Ben emzirince gaz çıkarması için ona veriyordum hep çünkü emzirme aşırı yorucu herkes biliyor birde göğüslerim yeni düzeldi zaten emzirdikten sonra mosmor oluyor hala yine bu gecede kustu çocuk ışık için uyandırdım mesela yavaş yavaş uyandırmaya başla bencede
Kesinlikle onun için yapıyorlarBende annemi çağırdım eşim şehir dışına çıkacak 4 günlüğüneeşimde anneni çağırsak gelse 15 tatilde beraber gitsek dedi
aslında ona sarmamam içinde yaptığını düşünüyorum bazen
Bizimki benim isteklerimde sinirleniyorGaz İçin ben de veriyorum, kendisi istiyor daha doğrusu. Onda da annem olunca mesela işte ver Kızım x dinlensin ben yaparım diyor eşimden için. Anneme de bir tur anlattım bak anne bu çocuk x’in de çocuğu hemen alma o da yardımcı olsun diye, eh işte biraz dikkat etmeye başladı.
Zaten erkekler sonradan baba oluyor o yüzden işin içine katmak şart.
Ben de su falan doldurtuyorum kendime![]()
Tokkende ağlıyorGece ben baktım hep çok yorucuydu sabah baba giderken babanneye bıraktı bizi ağlıyordu durmaksızın kaynanamdayız hala ben uyudum biraz o baktı yalnız kalmadık yine![]()
Kesinlikle onun için yapıyorlar![]()
Bende sadece emip saatlerce uyuduğu günleri görecekmiyim yoksa hep as , mama mı devam edicezAnlattıklarında kendimden çok şey buldum canım teşekkür ederim yorumun için. Emzirme sonrası bazen 30 veriyorum bazen emzirdiğimde sakinleşiyor ve karnı geniş oluyor o zaman da hiçbir şey vermediğim oluyor belki günde 2 kez. Hiç mama vermediğimiz günler de gelir umarım gerçekten çok istiyorum sürümün yetmesini
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz.Sana şöyle söyliyim canım az evvel altı değiştirirken 3 defa kustu ve 3. Üstü değiştirdim.
Daha bir emmeden sonra kusmadığı hiç olmadı. Doktora sordum kilo alımı normal ve akciğer enfeksiyonu yoksa ilaç kullanmayacağız dedi bunu teyit eden videolar da izledim. Bebeklerde 4 aya kadar fizyolojik reflü olabiliyormuş. Bazen memede kusmaya başlıyor o şekilde memeden çıkıyor düşün. Bazen emzik varken kusuyor ama emziği emmeye devam ediyor, kendi bile alıştı bence bu duruma :)
Kilo alımı normal şimdilik o yüzden bir şey yapmıyoruz.
Şaka bir yana kusmak çok rahatsız edici bir şey, kıyafet bile almıyorum şuan çok çünkü sürekli üst değiştiriyoruz. Keza benim de omuzlarım hep kusmuk. Yerlere fışkırtarak kusuyor öyle ağız yanından süzülen kusmuk da değil.
Allah sağlık versin en büyük derdimiz bu olsun tabii.
Şu sıralar veremedim bile kuzum ama gerçekten bi damla bile etkili oluyor herhalde. Allah yardımcımız olsun alerjik durumda gaz kusma hersey çok zorHadi güzel sonuçlarla gelin inşallah canım
Sen yemeği hemen kessen bile etkilerinin kesilmesi zaman alıyor canım. Ben 1 aydır diyetteyim neredeyse ama düzelme heniz yok.
Çok zor durumlar, Allah şifa versin kolaylık versin inşallah![]()
Sagolasin kuzum, hepimize bol bol sabır sağlık versin AllahBizde biberonu bırakma yolunda ilerliyoruz resmen bqğımlı olmus bir yanda da mama azaltmamız var tabi çişli bez sayımız azaldı haliyle ama ağlamıyor böyle aç olsa ağlar değil mi. Mamayı azaltınca kusmasıda azaldı. O fışkırtarak kusma yada su gibi kusma yarı yarıya azaldı. Ama reflüsü olan bebeklerde az az sık sık besleyin diyorlardı. Ben artık hemen hemen her emzirme sonra süt sağıyorum az da cıksa onuda veriyorum aç kalmasın diye. Perşembe tartı günümğz bakalım 1 hafta nasıl gelecek minik kuşuma bu aşamalar. Allah yardıcımız olsun oydu buydu derken ilk 3-4 ay çok zorlayacakmıs yarıladık sayılır
Amin kuzum benim seninde yardımcın olsun. Kusma problemi çok yoruyor zaten çocuğun içi boşaldıkca acıkıyor yedikce kusuyor çok zor bir döngü inşallah sıkıntısız atlatırsınız canım benim
Emzirmeyi uzun süre tutmamayı denesene bi canım: 15 dakika emsin yeter. Cocuk memede cok duruncada gazlanma olur. İster istemez havada yuttugu zaman gaz problemi oluyor. Yediklerini gözden geçir ne yediğin gün gaz problemi artıyor onu azalt. Kimyon çayı içiyorsan yemeklerin ardına iç hmen. Sen kaşık biberon deniyodun kaşık biberonda gazı arttıyormus hava yuttugu için bebek
Bendee hergün kavga40ımız çıkmadan önce ota b.ka ağlama durumum vardıadamın her hareketine birşey bulup ağlıyordum özellikle annem gittikten sonra
şuan düşününce saçma sapan şeylere ağlıyordum kavga çıkarmak için bahane arıyor gibiydim.. adamda yoruldu
yine iyi dayandı diyorum