Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım her gün huyları değişiyor bu bebelerin bizimki de 2. Aya girdiğinden beri aynı şeyi yapıyorDün geceden beri ya babasının kucağında ya da memede. Yatağa koyar koymaz uyanıyor, asla uyumadı. Bu gece de uyumazsam bayılıcam. Yatağa koyunca neden uyanıyor bunlar? Ne kadar daha böyle gidecek![]()
Bencede kat. Benmki çoğunlukla gece 2 de geliyo bişeyler yiyip duş alıyo yatması 3ü buluyo sabah 7:30 da kalkıp çocuğu kreşe bırakıp işe geçiyo inan katamıyorum işin içineBenim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
Ben 230a kaptımKaptım![]()
ben kesinlikle 1.de ustalık eserımdi 2.olunca sudan cıkmıs balığa döndüm. çnkü 1.de nekdr özenli oluyorsun vakit cok her biberonda kaynatma yapıyordum,yediklerim nekdr özenliydi, şimdi bazen saatlerce ac kalıp snr hazır şelere yüklenıyorum.her dkka süsleyip fotoğraf cekıyordum şimdi bazen coraplarını farklı giydirmş oluyorumKesinlikle katılıyorummesela 2.yi doğurmadan önce 3.diyordum evet kabul ediyorum ama şuan unutmam lazım önce herşeyi diyorum
yoksa olmaz yani.. unutuyoruz ama hele bebek görünce ❤ şükür sebebi ya çok şükür Rabbime..
1.acemilik 2.kalfalık oluyormuş 3.ustalıkmışeşim öyle diyordu
ama şuan uykusuz kaldığı için bunu dile getiremiyor
gece ona veriyorum gezip duruyorlar evin içinde
yavrum yattigi yeri isitmayi denedin mi fon makinasiyla fln ?Dün geceden beri ya babasının kucağında ya da memede. Yatağa koyar koymaz uyanıyor, asla uyumadı. Bu gece de uyumazsam bayılıcam. Yatağa koyunca neden uyanıyor bunlar? Ne kadar daha böyle gidecek![]()
Hâla hastanedeyiz kuzu ventolin ve antibiyotik tedavisi görüyor, önceki günlere göre daha iyi ama öksürük devam ediyor, bronşiolit olmuş bu ay grubundaki bebeklerde çok görülüyormuşB u r c u canim bebisin durumu nasil
Ben 1 olmasına rağmen böyleyimben kesinlikle 1.de ustalık eserımdi 2.olunca sudan cıkmıs balığa döndüm. çnkü 1.de nekdr özenli oluyorsun vakit cok her biberonda kaynatma yapıyordum,yediklerim nekdr özenliydi, şimdi bazen saatlerce ac kalıp snr hazır şelere yüklenıyorum.her dkka süsleyip fotoğraf cekıyordum şimdi bazen coraplarını farklı giydirmş oluyorum![]()
Bu aralar kucağımda birlikte uyuyoruz gündüz yatagına koydugum an ağlıyorbebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar
Günlük 25 gr doktorlar güzel buluyor maşallah kuzuya1 Kasım 4240 kg , 25 Kasım 4880 kg. Kilo alımı sizce normal mi kızlar ya ? Kız bebiş bu arada.
Kaldır gitsin azıcık ilgilensinler sadece sana yardım olarak düşünme çocukla arasında bağ oluşsun ilerisi için. Ben eşime diyorum bana yardım etmiyorsun oğlunla bağını kuvvetlendiriyorsun bu bebeklerin bakımı günden güne azalacak yakında hele dış dünyayı algılamaya başlayacaklar ki. Oyunlarla filan oyalanacaklar zatenBenim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
İnsallah benimde bütün cabam bunun içinAnlattıklarında kendimden çok şey buldum canım teşekkür ederim yorumun için. Emzirme sonrası bazen 30 veriyorum bazen emzirdiğimde sakinleşiyor ve karnı geniş oluyor o zaman da hiçbir şey vermediğim oluyor belki günde 2 kez. Hiç mama vermediğimiz günler de gelir umarım gerçekten çok istiyorum sürümün yetmesini
Notlara yazdım canım perşembe gittğimde sorayımKızlar bende göğüs yarası kalmadı ama emzirdikten sonra uçlar mosmor oluyor ve ucu yamuk bir şekil almış oluyor internetten baktım biraz meme vazospazmı deniyormuşhope2022 sen danışmanlık alıyordun emzirme için gideceksen sorar mısın tekrar canım ne yapmamız gerekiyormuş yada bilen duyan yaşayan var mı ?
Canım neden probiyotik veriyorsunuz bağışıklık sistemi mi sıkıntılı. Bizde de bu sorun var yoğun bakımda yattığı günden beri kontrolünde yine bağışıklık sistemi baskılanmış çıktı viral enfeksiyon olabilir dedi ama yoğun bakımda da aynı sıkıntı olduğunu söyledim 15 gün sonra kontorole gelin aynı ise hemotolojiye yönlendiririm dediBu havayı verdikten sonra aspiratör kullanılıyor mu
Bebe kendi mi atıyor ciğerler burun filan nasıl temizleniyor
Kuzum internette yanlış görmediysem asıl ateş yapan aşı verem aşısı diye okudum
Diğer iki aşı nasıl geçti ?
Reflü olabilir mi güneşin de ağzına geliyo genzine kaçıyo sanırım
Yatarken öksürüyor geniz temizlemeye çalışıyor
Doktor fizyolojik reflü dedi ama
Minnoşum ben reflü yatağında eds yapıyorum iki kolum da boşta oluyor otururken. Onu da Bir dene derim her zaman yatarak emzirme fırsatın olmazsa eğer.
Güneş biberon enjektör filan kabuk etmiyor diye probiyotiği mecburen emzirirken hortumla veriyorum ben de
Bugün kontrolümüz vardı canım, kilo alını iyiymiş. Bu koyulaştırıcıları sordum kullanabilirsin ama kabızlık yapma durumu ortaya çıkabilir dedi. Açıkçası kabızlık mı kusma mı deseler kusmayı tercih ederim, çünkü şimdi bile kaka yaparken çok ıkınıp zorlanıyor onu göze alamam.Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz.
Bi mamadan sonra 7 8 kere dolu dolu kustugunu biliyorum. Ama bizimki her kusmada mızıldanıp agliyordu. O emzik altından kusmalar falan hepsi var. Gece uykuda öğürme ağzına gelme vs.
Bizim inek sütü alerjisi de çıktı ya canım, reflü mamasiyla 3 4 gün iyiydi kusma olarak nerdeyse hiç yapmıyordu. Sonra kusmak için resmen sanki çocuk kendini zorluyordu ve onu da kusmaya başladı. Ee tabi alerjide olunca her mamadan sonra kıvranıyordu. Ve koyu ya kıvamı zorlandığı için zorlayarak çıkarıyordu yine fazlasıyla. Biz koyulastirmadan normal mama verdiğimizde fiskirtiyordu. Diğer türlü koyu şekilde tabi öğürerek normal kusuyordu.
Sonra bebelac thickener aldırdı doktor. Birde aç karnına çok kustugunu görünce kiloya bakmayacagim bir dahakine direk sevk düşünüyorum alerji maması da farketmezse dedi. Ama şükür hem enfeksiyon ignelerinden sonra hemde mamadan sonra yavaşça azalmaya başladı bize gaviscon ve gastrous baby önermişlerdi çok doktor gezdim sadece bir tanesi 2 aydan önce gaviscon pek onermiyorum dedi
Hiç kimse kullanma demedi canım yani
Bir de bebelac thickener sordun mu hiç normal anne sütünü ve mamayi koyulastiriyor çünkü ilaç vs. Değil.
Emzirenlerde emzirmeden sonra suyla veya 25 ml anne suyuyla karıştırıp veriyorsun canim
Sepete ekleyin 210 TL oluyordu aldım ben :)Bencede kat. Benmki çoğunlukla gece 2 de geliyo bişeyler yiyip duş alıyo yatması 3ü buluyo sabah 7:30 da kalkıp çocuğu kreşe bırakıp işe geçiyo inan katamıyorum işin içine
Ben 230a kaptım![]()
Bazen haklarını yiyoruz gibi hissediyorum hiç kıyamıyorum böyle geri dönüşler olunca ne yalan söyleyeyim :)Ya foruma girmeyi bilse burda yazdıklarımı okudu dicem. Şimdi işten geldi erken geldim diyo bide. Hemen duşa gireyim kızı alayım sen yat sabaha kadar da olsa bakayım dedi ben şok![]()
Bizimki de brosnsiolot olmustu. Gecti cok sukur oksuruk kaldi sadece.Hâla hastanedeyiz kuzu ventolin ve antibiyotik tedavisi görüyor, önceki günlere göre daha iyi ama öksürük devam ediyor, bronşiolit olmuş bu ay grubundaki bebeklerde çok görülüyormuşçok yoruldum valla ya
sen nasılsınn bebiş nasıl
![]()
Ay spiral takarken acıyormu bende taktırcam adetkenmi taktırdın cnm biraz detay verebilir misinBenim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Canım adetken değil normal zamanda takıldı, açıkçası doğum zamanı o kadar çok çatı muayenesi yapıldı ki bende travma kalmış. O yüzden biraz kastım kendimi. Çok ağrılı acılı bir işlem değil esasen, 30 sn falan sürdü bizim. Sonra işte yerini kontrol etmek için vajinal muayene de yaptı. 5 sene koruyormuş, 1 ay sonra kontrole gidecekmişim.Ay spiral takarken acıyormu bende taktırcam adetkenmi taktırdın cnm biraz detay verebilir misin
Ben de korkumdan kullanıyorum ama dün çocuk doktorumuz kutu bitince kullanmayı bırakıp bi gözlemleyin dedi. Kabızlık mı yapıyormuş demek?Kızlar ben nile eziyet etmişim gazı var die çocuğa bia gai damla verdim günlerce uyumuyordu kıvranıyordu eeee vermiyorum şimdi uyuyor kıvranmıyor eşimde hep diyordu bi verme bakalım die okudum kabızlık ve huzursuzluk yapanlar olmuş hep oda bizi bulmuş 3 gündür şoktayım
ay bende smdi ona bakiyordum, yarin o damladan alayim diyordum bebis rahatlar diye belki dieKızlar ben nile eziyet etmişim gazı var die çocuğa bia gai damla verdim günlerce uyumuyordu kıvranıyordu eeee vermiyorum şimdi uyuyor kıvranmıyor eşimde hep diyordu bi verme bakalım die okudum kabızlık ve huzursuzluk yapanlar olmuş hep oda bizi bulmuş 3 gündür şoktayım
Kimyon tohumuda at içine canım rezene daha çok sakinlik için kullanılıyor. Asıl gaz etkenine kimyon çayı faydalıbenim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.
oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.
ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heralde![]()