- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Canım nasılsıncnm kuzun cok gülmeye başladı mı, neler yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsıncnm kuzun cok gülmeye başladı mı, neler yapıyor
İşte adete göre takılıyor ya spiral bazıları doğumdan sonra 5 6 ay adet olmayan oluyor bende onu merak ettim işte nasıl olacak diye bazı doktorlar lohusayken takıyorlarmış benim doktorum ne der acaba seninkisi gibi 1 ay sonra mı takarBenim doktorum 40 kontrolünde 1 ay sonra takacağız demişti Bugün taktırdım canım ben.
Oy oy kuzular ben de dün bu konudan sebep bir kriz geçirdim, eşim destek oluyor ama bence olduğunu sanıyor. Ya da ben kendimden çok veriyorum çok fedakarlık gösteriyorum. Gece uyanmasın işe rahat gitsin diye asla uyandırmıyorum mesela, nasıl olsa emmek için uyanıyor diye ama artık batmaya başladı. Resmen pış pışlayıp altını alıp eline veriyoruz sevsinler diye. Bilmiyorum ben artık daha çok olayın içine katmayı düşünüyorum.. fikri olan versin.
baya konusuyor agu aa ınga vuu ayy diye ama gülmeler böle hemencecik şipsak seklinde değil, dediğin gbi 10konusmada ancaCanım nasılsınevet canım gün geçtikçe gülmeleri arttı, şu 1 haftadır aktifleşmeye başladı iyice. Kendi kendine bazı yerlere bakıpta gülüyor ya da 10 kere konusuyorsam 2 3 kere karşılık gülüyor. Bir de 2 kere agu dediğini duydum cevap olarak
Canım ben gittim Perşembe günü. Baş çevresi 38.5 geldi. Doğumdakini hatırlayamadımkimse mi gitmedi 2.ay kontrolüne![]()
benimki daha kucuk spa ya gidemez de , simdi birazdan banyo yaptircaz , sirtina extra su tutucaz.Spicelover Bugün spa merkezine götürdük sıcak su gaz damlaları ona rağmen tuttu yine krizi ama daha az sürdü 3 saati geçiyordu normalde
ay bugun bende uyurken izledm , gozlerim doldu onu oyle gorunceHele sabahları yanımda yatarken gözlerime bir bakışı var ıkınırken, yardım et der gibi ağlıyorkıyamam yapamıyor bir türlü çok ağlıyor. Tıp şunun çaresini nasıl bulamaz ya!
İşe yarayan bir gaz masajı var mı bildiğiniz? Bacakları ittirme yenidoğanda riskli sanırım.
İşte bana hemşireler hap kullanma emziriyorsun dediler o yüzden spiral taktırmak istiyorum bende
İşte adete göre takılıyor ya spiral bazıları doğumdan sonra 5 6 ay adet olmayan oluyor bende onu merak ettim işte nasıl olacak diye bazı doktorlar lohusayken takıyorlarmış benim doktorum ne der acaba seninkisi gibi 1 ay sonra mı takar
Ya onu da denedim resmen uykusu açılıyo benimkininAksam yıkasan ondan sonra güzel uyuyorlar ya
benimki hem anne sütü hem mama içiyor canım o yüzden uzun zaman yapmaması rahatsız ediyorbabacı senin kız resmen. O ne uykuymuş öyle
Neyse bir kere söz almışsın papatyam bundan sonra daim olur inşallah yardımları
İkisini de aldım. Ama 2 ay gecikmeli oluyormuş ödemeler.
Canım, sen sadece emziriyorsan, emen bebeğin 10 hatta 15 güne kadar kaka yapmaması normal sayılıyormuş. Doruk bazen 5-6 gün bile kaka yapmadığı oluyor. Sadece süt ile beslendiği için çişli bezi var, gaz çıkışı var olduğu sürece damla vermiyorum bilgin olsun.
PTT den![]()
Canım ayni durum bende var ama aglamadigi zaman da var . Sadece cok kipir kipir alttan cikartmak zor. Yine kaka yapiyor ama eskisi gibi her defasinda degil . Ama az da olsa yaoiyor. Daha cok cis isi var. Metsil kullanmaya basladim bakalim bugun. Iyi gelecek mi bakalım. Bu saatlerde basliyor. Uyumak da 12 yi bukuyor dun 2 gobi uyudukbenim kizim da galiba kolik
4-5 gundur ayni saatlerde gaz sancisi basliyor, bazen agliyor bazen soylenme seklinde devam ediyor.
oncesinde cok rahat gunde 2-3 kere kakasi yaparken simdi gunde bir kere zor yapiyor.
ben hergun 2-3 fincan rezeneli cay iciyorum ama faydasi olmuyor heralde![]()
Bizimki aksam babasini gündüz beni istiyor. Cok mutluyumgecesi gündüzüne karışan canım arkadaşlarım iyi haftasonları dilerim
![]()
Aralarında ne kadar var ki1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk derlerdi inanmazdım ağzım burnum yer değişti ya bi de insanlar neden iki çocukta kalıyo diyodum valla ben çok zorlandım aynen birincinin bi ton fotoğrafı var buna bakıyorum tek tük çekmişim biberonu sıcak suya tutuyorum
Yani 15gunluk iken de bakiyordj herhalde. Daha yeni yeni not almaya basladim ya. Cocuk bugun arka kanepede oturuyorum arkaya uzatti kafasini da bakiyor sipaKızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakmayı ne zaman öğrendi ?
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor muYani 15gunluk iken de bakiyordj herhalde. Daha yeni yeni not almaya basladim ya. Cocuk bugun arka kanepede oturuyorum arkaya uzatti kafasini da bakiyor sipabugun onu farkedip yazdim :) 38 gunluk bu arada
Benimki 1. Ayda 39 cm :) asil koca kafa benimDoğumda 34 cm, 2. Ay 41,2 cm. Biraz koca kafalıymış bizimki![]()
Kac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorumTeşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Canım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorumKac gunluk oldu simdi bol bol konus canını sikma benim oglan hamilelikte de onden gidiyordu. 2 hafta kadar . Ondan erken bakiyor olabilir. Anca baslamistir herkesin diye dusunuyorum
Bazen benimki de tinlamiyor. Duymasi onemli. Doktora gideceksin ya kalca icin onu gosterirken doktoruna da bir sor. . Kizlar da yazar şimdiCanım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorum
Doktorum işitme testi oldu mu diye sordu ? Sanırım dediğimi anlamadı .Bazen benimki de tinlamiyor. Duymasi onemli. Doktora gideceksin ya kalca icin onu gosterirken doktoruna da bir sor. . Kizlar da yazar şimdi
Muhtelemen anlamadi canımDoktorum işitme testi oldu mu diye sordu ? Sanırım dediğimi anlamadı .