Kilolu hamile kaldım zaten ben son haftanında kilosu dahil 10 kilo almıstım hamilelikte kaldı o kilo üzerimde başlamam lazım artık dikkat etmeye yaza böyle olamam şimdi kış kat kat bol bol giyiyoruz vs de yazın böyle durulmaz
Mama karşıtlıgımdan değilde şimdi gece uyanıyorsun emziriyorsun hani yatır yerine geri uyusun gündüzde aynı şekilde heycanlı heycanlı emziriyorsun ordan bi hala açlık ağlaması insan üzülüyor ama halletcez bu meseleyide rahat olacam insallah artık
2 farklı hemsire var ikiside bakıyor o esnada yanlıs tuttugumda vs söylüyorlar hep bilmiyorum ki perşembe gittiğimde yeniden konuscaz bakalım
İnsallah karıştırma değilde kücük hanımın bir kaç günlük huysuzlugudur
Sinirleniyorsan öyle boşver çağırma canım öyleydi böyleydi derken 2. Ayları dolacak ilk 3 ay zor ondan sonrası daha da kolay ve keyifli gececek insallah. Bende senin dertten muzdaribim kv konusunda oda bana sürekli panik yapma vs modunda aslında panik yaptıgım yok cocuk kusuyor ters cevircem ona bir anda kalkıyorum ona göre bu hareketim panik mesela
Ay bende öyleyim az önce emzirken bir yandan da sabah sağdıgım sütü vereyim dedim ayağının yanına koymustum hareket edince 30 cc sütün yarısı döküldüü dedim mamanın tamamını dök ama bunu dökme diye
Aynen bunu kabullenip benimde bu baskıdan kendimi kurtarmam lazım. 5. Ayda tadımlar 6 da da geçiş yapmıs oluruz valla ilk cocuğum daha bilmiyorum şimdi süreç nasıl ama insallah iştahsız yemeyen cocuklar olmaz